Evlenip boşanmış adama aşık oldum

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar
Yaşım 25
çok yakın abla kadar çok yakın bir arkadaşımın kardeşine aşık oldum
yalnız kardeşi yaklaşık 1 yıl önce boşanmış
adamla ilgili her şeyi biliyorum neden boşandığı sorunları
o yüzden içim rahat
ama gel gelelim yakın arkadaşım kardeşine aşık olduğumu bilmiyor
ve kardeşim evlenmiş boşanmış ama sen henüz kimseyle olmamış, bekar bir kızsın
o yüzden senin de kimseyle bir şey yaşamamış bir insanla evlenmeni isterim demişti önceleri
ama sonra kardeşine ben aşık oldum baya vakit geçirdik gezdik o kadar mükemmel bi adam ki
ama kardeşine aşık olduğumu bi bilse hemm sevinir hem de bu konudan dolayı üzülür
biraz da aileme karşı çünkü annemin bu konudaki fikrini biliyor arkadaşım
ben napcam evlenip boşanmış olabilir ben bu mükemmel insanı hep hayatımda istiyorum
görücülerim oluyor ama ben bu adamı çok seviyorum :(:(
inanın mantıklı görmesem yanlış bir şey olduğunu görsem duygularıma hakim olurdum
ama ben yanlış görmüyorum
ya siz ?

Son düzenleme:
Evlenmis bosanmisligin kötü yani ne, onu anlamadim.
Bu hepimizin basina gelecek bir sey.
Böyle ön yargili düsüneceksen adamin tekrar hayallerini yikma derim.
O insana arkasinda duracak bir kadin lazim bu saatten sonra.

Evlenmis bosanmisligin kötü yani ne, onu anlamadim.
Bu hepimizin basina gelecek bir sey
Böyle ön yargili düsüneceksen adamin tekrar hayallerini yikma derim.
O insana arkasinda duracak bir kadin lazim bu saatten sonra.

tabi ki de hepimizin başına gelebilecek bir şey evet ama benim korkum ailemden dolayı
tepkileri
ama ben de üzmekten korkuyorum onu
ailem böyle bi durumda yanımda olur mu onu tam kestiremiyorum off

dipnot: çocuğu da yok

canım benım bunda kötü birşey yok neden stres yapıosun evlenıp boşunmışta olsa o bir insan aşık oldunmu olursun hem önünde bır engelıde yokmuş nede olmasın ama onu iyi tanımalısın derim :))

Aileniz adamı severse neden karşı çıksın ki?
Allahım saklasın yarın kimin ne olacağı belli mi?

Allah daha büyük dert vermesin,ne olmuş evlenip boşanmışsa o da insan.o da böyle olmasını istemezdi bence siz sevginizin arkasında durun.yanlış bir şey yapmıyorsunuz:34:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

eğerki doğru insan olduğunu düşünüyorsan
sevgiyin arkasında durmalısın ailende bir şekilde sana anlaış göstercektir kiii boşanmış olmak kötü bir şey değildirrrrr

merhabalar benimde ailem esimle irklarimiz farkli, aramizda 16 yas fark var diye kesinlikle kabul etmediler hala cok uzulerek andigim bircok sey yasadim, ama ben esime cok guveniyor onu gercekten istiyordum vazgecmedim simdi 2 yillik evliyiz bir kizimiz var ve simdide olsa yine onu secerdim. ailemde hatalarini anladilar onu daha yakindan taniyinca.
25 yasindasin ve dogruyu yanlisi secebilirsin, kendi kararina ve karsindaki kisiye guveniyorsan Allah yardimcin olsun ama bu surecide yine akilla kolaylastirabilirsin.

evlenip boşanmışsa nolmuş !! eski karısıda mı sizle yaşıycak sanki :20: çocuk yok bişey yok üstelik tecrübesi var :62::62:

Back
X