Boyle erkekler kadini cok yoruyor.Kayinvalideyle ayni evde yasayipta ruh sagligini koruyabilen hic kadin tanimadim.Varsa da zaten bu platforma yolu dusmez mutluysa:) Ozellikle sorarim boyle seyleri yasayanlarin agzindan duymak icin.ayni evde yasamayi birakin baska baska nedenlerden yuzlerce cift bosaniyor.Yurtdisinda da yasaniyor boyle mother in law problemleri cok duydum.Adam anasini aliyor kalmaya evin kadini perisan:):) Yazik valla billa yeminlen yazik herkese:) o anne diyemiyor mu ben evimden cikmam,oglum senin de evliligini doyasiya yasamaya hakkin var lutfen makul dusun diye.Hayir cunku aradaki bag sagliksiz .Annelerin icinden anneligini al bombos bisi kaliyorsa o anne birey olamamis sadece anneligi ile varetmis kendini.Yazik.kendine yazik,ogluna yazik,elin kizina yazik.eli ayagi tutan bir birey( sifati ne olursa olsun) kendi sınırlarını bilmeli.
Bosver ,kalp agrisi sahibi olucaktin.Bak ben kaynana ile ayni evde yasamiyorum dusun ona ragmen bosanma esigindeyim.Ayni evi kabul etmen ,ruh hastaligi sahibi olma sozlesmesi imzalamak gibi birsey.O adam daha simdiden seni degil annesini secti.Sakin uzulme.Bu vicdansizlik degil inan.Bazen vicdansiz miyim ya ben diye cok sorguladim kendimi.dedim ki ya ben kendi annemi dusunmuyorum bu kadar neden?