evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimiama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..
evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimiama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..
Eğer bu diğer konularındaki öküzse evlenmekle uçurumdan atlamak aynı şey senin için haberin olsun.
Herif yok burnun kocaman bilmem ne diyerek kalbini kırıyormuş devamlı.
Bebek yüzlü sevgili yapıp yanak yanağa foto atmış sana..
Lütfen bu o değil deyin bana şoktayım
Bence o maalesef
Bile bile lades diyecekse Allah yardımcısı olsun arkadaşın.
Burada kaza geliyorum diyor çünkü.
Sen iyi misin? Buradan pek öyle gelmedi bana ama.
Eğer sana sokak kevaşesi diyen adamla evleniyorsan kendini direk git camdan at
Yok o değil burnu top gibi dudakları etli olansa olabilir seninde kafan çok büyük suratın uzunmuş
yaw arkadaşım akşam akşam neler söyletiyorsun az yalnız kal kafanı topla allaseen
mayıs 16 da 3 yıl çıktık 3 aydır ayrıyız sevgilisiyle foto yolladı demişsin.
mayıs 30da 2 yıl çıktık 6 ay sonra buluştuk bana g.tünü salladın dedi demişsin
şimdi de 2,5 yıl çıktık 6 aydan sonra barıştık diyorsun ne ara ne oldu da sen evleniyorsun onunla acaba üzerinden sadece 29 gün geçmiş
canım anladığım kadarıyla sen içten içe yaşının geçtiğini ve artık evlenmek zorunda olduğunu düşünüyosun. mutlu olmak için evleniceksin ama ya daha da mutsuz olursan? ki seni haketmeyen böylesine biriyle mutsuz olucaksın. kısmetin nerden çıkıcağı belli olmaz. seni mutsuz eden biriyle sakat bir ilişkiyi zorlamanın bi anlamı yok. tüm hayatın kararır yoksaevlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
pek kurcalamam eski konularıda eğer o kişiyse durum vahim :26:Burnuma kötü kokular geliyor
pek kurcalamam eski konularıda eğer o kişiyse durum vahim :26:
pek kurcalamam eski konularıda eğer o kişiyse durum vahim :26:
bir konusu da 4 üyelikten dolayı kapanmış
bir konusu da 4 üyelikten dolayı kapanmış
Valla bi 2 sene, bi 2.5 sene, bi 3 sene demiş, ben de anlamadım ama neyse...
Hakkında hayırlısı olsun diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?