Sizinki saglikli bir iliski degil. Birbirinize uyumlu degilsiniz, sevgi de pek yok. Sadece aliskanlik var. Ve bu uyumsuzlukla evlenirseniz kesinlikle saglikli bir evlilik olmaz. Biribiriyle iliskileri, karakterleri, beklentileri dort dortluk uyumlu kisiler icin bile evlilik risktir, sizin gibi ciftler icin risk bile degil bile bile lades olur.
evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimiama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..
evlenecegim.. kavga gürültü kiskanclik cok zor gecen 2.5 yillik iliskinin ardindan ayrilmaya karar verdiksede yapamadikçok alismisiz birbirimize.. 6 ay sonra tekrar baristik ve evlenmeye karar verdik..
mutlu mesut olmam gerekir dimiama icimde sıkıntı var neden gitmiyo icimden neden korkuyorum onunla hergun ayni evde yapabilirmiyim anlasabilirmiyim ondan bikarmiyim emin degilim körkkütük aşik bi leyla deyilim ama seviyorum tabikide en yakin arkadas gibiyiz onun yaninda cok rahatim hic cekinmem ondan.. ama ayni evde yasamak farkli bisey.. ben ozgurlugume duskunum o ise emirci. ben cok korkuyorum yalnis bir evlilik yapmaktan.. bosaniriz diye korkuyorum..
Valla bi 2 sene, bi 2.5 sene, bi 3 sene demiş, ben de anlamadım ama neyse...
Hakkında hayırlısı olsun diyelim...
Nasıl eğleniyor musun konu sahibi? :) Ben de çok eğleniyorum yaa aynı yerden 4 üyelik alman falan,devam et böyle aferin :))
Yorum yapip ciddiye alalimmi,konu yalanmi ,olay nedir arkadaşlar anliyamadimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?