evlenir misiniz?

sevgili konu sahibi aynı yaştayız ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum

hiç bir şeye heyecanım hevesim kalmadı

zamanında aşk ta vardı mantık ta ama noldu yine olmadı

bende aynen bu yaştan sonra mucize gelip beni bulmıcak ortalama biri çıksın karşıma da bir aile kurayım derdindeyim
işte durum aynen bu.yaşamayan bilmez. aşk vardı adam sorumsuzun bencilin tekiydi napsaydım, aşığım diye evlenip hayatımı mı karartsaydım? mantıken uyanlar oldu, hoşlanma beğenme gibi zerre hissim olmadı ee onlarla da evlenemezdim. beğendiklerim hoşlandıklarım aşık olabileceğime inandığım kişiler oldu onlar da benden elektrik alamadı. nasip mi değil nedir bilmem. işte senin gibi ortalama biri olsun bari diyor insan sonra da böyle konular açılıyor işte :)

işte durum aynen bu.yaşamayan bilmez. aşk vardı adam sorumsuzun bencilin tekiydi napsaydım, aşığım diye evlenip hayatımı mı karartsaydım? mantıken uyanlar oldu, hoşlanma beğenme gibi zerre hissim olmadı ee onlarla da evlenemezdim. beğendiklerim hoşlandıklarım aşık olabileceğime inandığım kişiler oldu onlar da benden elektrik alamadı. nasip mi değil nedir bilmem. işte senin gibi ortalama biri olsun bari diyor insan sonra da böyle konular açılıyor işte :)

evet hayattan çok fazla beklentim yok artık

zamanında aşkı da yaşadım gezdim tozdum kariyer yaptım eee ne kaldı geriye

içim karardı 34 yaşımda , gelecek kaygısı nolcam ben böyle yalnızlıktan geberip gidecek miyim yaş 50 ye gelecek saf saf aşk gelsin beni bulsun diye mi beklicem

hayattan çok beklentim yok dediğim gibi sadece normal insanlar gibi ortalam bir yaşam

evet hayattan çok fazla beklentim yok artık

zamanında aşkı da yaşadım gezdim tozdum kariyer yaptım eee ne kaldı geriye

içim karardı 34 yaşımda , gelecek kaygısı nolcam ben böyle yalnızlıktan geberip gidecek miyim yaş 50 ye gelecek saf saf aşk gelsin beni bulsun diye mi beklicem

hayattan çok beklentim yok dediğim gibi sadece normal insanlar gibi ortalam bir yaşam
peki benim konumda sen olsaydın napardın bitirir miydin evlenir miydin

1 ay oldu.ben her şeye he dersem gelip isteyeceklermiş bir de.bu ne acele?
Adam tamamen mantık evliliği istiyor öyleyse. Sizin durumunuza hiç olumlu bakamıyorum malesef. Flörtleşme olmadan hemen istemeler falan saçma doğrusu. Bu zamana kadar böyle bir evlilik için beklediğinizi zannetmiyorum.

Sırf evlenmek için evlenmeyin lütfen. Çocuk diyorsunuz iyi hoş da çocuğunuzun olacağını kim garanti veriyor. Yahut oldu diyelim mutsuz bir aile ortamında mı büyütmek istersiniz?

Sizi anlayabiliyorum. Ama sizi aramamasi buyuk bir eksiklik degil mi? Arayip konusmadikca nasil taniyacaksiniz ki? Bu konuda zorlasaniz onu? Bir de ayni evde kalma dusuncesi olabilir hala. Genelde erkekler "hallederiz" tarzinda konusurlar. Kesin ve net cozum bulduguna emin olun. Bir de sizin aranizda olanlari simdi ablasina anlatiyorsa ilerde de anlatabilir. Bu konuda karsiniza alin konusun. Eger arama konusunda caba sarfetmitorsa ve bu laf tasima konusunda da ayni davranislarina devam ederse şutlarsiniz. 1 ay cok erken daha. 3 4 ay gorusun.

Adam tamamen mantık evliliği istiyor öyleyse. Sizin durumunuza hiç olumlu bakamıyorum malesef. Flörtleşme olmadan hemen istemeler falan saçma doğrusu. Bu zamana kadar böyle bir evlilik için beklediğinizi zannetmiyorum.
Hep aşk kadını olduğumu düşünmüşümdür ama o aşk da beni bulmuyor napcaz bakalım.

annesiyle yaşamayı kabul etmezdim körkütük aşık olsan bile çekilecek durum değil

ortalamanın altında bir durum bu :)
Anneyle yaşama konusunu çözmüştük zaten yani bana hak verdi halledecegini çözüm bulacağını söylemişti ama yine de bunu kabul edebileceğimi düşünmesi başka bir ihtimali düşünmemiş olması gelecekte ailesi ve ben arasında kalıp sorun yaşayacağmızı gösteriyor.düşüncede sıkıntı var.

Şutla gitsin daha şimdiden aranızda geçenleri millete anlatıyorsa evlenince tahmin edemiyorum
Ablasına anlatıyor tahminimce.özellikle de benim olumsuz konuşmalarımı sorgulamalarımı... yoksa bunları arkadaşım nereden bilecek de bazı söylemlerim bana dönecek tekrar

Çocuk için evlenmek diyorsunuz ya ben o mevzuyu çok anlamıyorum. Siz çocuk için neler hazırlıyorsunuz? sıcak sevgi dolu bir yuva, anlayışlı, iletişim kurmayı beceren ebeveynler,iyi yaşam koşulları çocuğun hakkı değil mi? Bunları sağlayamayacağımız koşullarda çocuk yapmak haksızlık bencillik bana göre. Sadece çocuk yapma isteğinizi değil yapacağınız çocuğa nasıl bir hayat verebileceğinizi de düşünün lütfen.

Ve konunuz özelinde daha birey olmamış biriyle evlenmeyin. Kendinize yazık edersiniz. Anlattığınız herşey insanın kafasındaki soru işaretlerini arttıran türden.

Anneyle yaşama konusunu çözmüştük zaten yani bana hak verdi halledecegini çözüm bulacağını söylemişti ama yine de bunu kabul edebileceğimi düşünmesi başka bir ihtimali düşünmemiş olması gelecekte ailesi ve ben arasında kalıp sorun yaşayacağmızı gösteriyor.düşüncede sıkıntı var.

aman geleneksel türk erkeği işte :))

sadece çok acele etme derim seneye düşünürüz birbirimizi iyice tanıyalım de derim ben

bir kafede otururken arkadaş ortamında tanıştık ama bence bu da görücü usulü sayılır direkt evlenmek için tanışan iki insanız sevgili değiliz.

siz 34 sünüz? çocukta en az o civarda varsayıyorum. o yaşta ablasıyla mı geldi sizinle tanışmaya? ben olsam o tanışma ilk ve son olurdu..

Merhaba arkadaşlar önceki konularımla bağlantılı olacak konum. Büyük dert olmasa da benim derdim de evlenemeyişim ve bir erkeği tanıma sürecimle ilgili :) Aşağıda bahsedeceğim konuyla ilgili baya düşündüğüm için uykularım da kaçıyor.Üniversite mezunuyum, kamuda çalışıyorum. 34 yaşımdayım. Evlilikle ilgili bazı kriterlerim olmuştur hep. Eğitim öğretim uyumu, yaş, iş, aile, kültür gibi. Şuan görüştüğüm kişiyle yaş olarak uygunuz ama bunun dışında birçok kriterimin dışında ve kendisine aşık falan da değilim sadece hoşlanıyorum, beğeniyorum.Karakter olarak düzgün olduğuna, dürüst olduğuna inanıyorum bunda pek şüphem yok.İş hayatı benimkinden çok farklı olsa da çalışkan, sorumluluk sahibi olduğunu evini geçindirebileceğini de biliyorum.Sigarayı hiç sevmem, kokusundan dahi rahatsız oluyorum, fakat günde 1 paket içiyor bırakırım dedi ama kolay değil sanırım.Hiç ilişki tecrübesi olmayan bir erkek ve biraz ilgisiz yani bir ilişkinin ilk başında çiftler birbirinin sesini duymak ister partnerinden haberdar olmak ister vs. bunlar kendisinde pek yok. Telefonla aramıyor mesela.1 ayda 1 kez aradı yarım saat konuştuk onun dışında buluşmalardan dolayı geldin mi neredesin gibi birkaç aramamız oldu.o kadar. Watsaptan yazışıyoruz ve 6 kere yüz yüze geldik. Evliliğe dair beklentilerimizi konuştuk. Beni çok beğendiğini hoşlandığını hemen(1 ayda) yüzük takmak istediğini söylüyormuş ortak arkadaşlara. bana gelecek olursak yaşım dolayısıyla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum fazla zamanım yok gibi geliyor. Bazı olumsuzluklar var olumlu yönler de var kriterlerin baya dışında bir aday ve ortada bir aşk da yok onda da bende de. Bizim tanışma aşamamızda ortamda bulunan ablası, sürekli ilişkinin içinde gibi yani çok istiyoruz olsun tavrıyla kardeşini yönlendiriyor kardeşi de aramızdaki olumsuz konuşmaları benim bazı beklentilerimi ablasına söylüyor sanırım.çünkü konuştuklarımızın bazıları arkadaşım aracılığıyla bana dönüyor.Ortak arkadaşımız, bana bu saatten sonra fazla beklentin olmasın evlen çocuğun olsun fazla sorgulama gibi bir şey söyledi ( çocuğa nerede yaşayacağımızı sormuştum o da şuan annesiyle yaşadığı evde yaşamayı planladığını söylemişti ben de kabul etmem dedim bunun üzerine çözüm bulacağını söyledi ben de imkanı varsa ev alabileceğini ima ettim bu imadan dolayı arkadaş bunu söylüyor bana) siz olsanız yaşım geçiyor çocuğum olsun diye bu ilişkiye devam edip evliliğe gider misiniz?
Hayır evlenmezdim çok saçma bence ve yaşını okadr büyütme gözünde kendini genç hissetki ona göre yaşamm kur evlenince daha beter olursunuz şimdiden heyecan aşk yok ortada kesinlikle olmaz

Ben 31 yasinda evlendim. Yani bazilara göre geç. Ama eşimi tanimasayim, sirf evleneyim ve cocuk sahibi olayim diye evlenmezdim kesinlikle. Eş o kadar önemli bir karar ki. Yani bu insanın yaninda her sabah uyanmak istiyorum demiyorsaniz hic evlenmeyin.

Bence bir müddet daha görüşün.bir ay olumlu veya olumsuz bir karar vermek için erken.

Back
X