evlenir misiniz?

Evlenmis olmak icin evlenmezdim
Hele ki annesiyle yasamak isteyen birisiyle asla evlenmezdim..
Su am tamam dese bile sonradan annemi yanima alicam diyebilir.

Adamın anası yaşlanmış evleneyim düğün torun görsün evn yükünü de gelin çeksin modunda

Diyelim ben yanıldım Adam ayrı eve çıktı yine annesi ile bağı çok sıkı olacak her akşam uğrayacak belki geçimini sağlayacak

Siz Bebek olsun diye çabalayıp belki evde Bebek bakarken Adam eski hayatına devam edecek zira aranızda bir bağ yok

Yapmayın olmaz iş yaşınız da geç değil bu garip toplara girmeyin

Bence yasinizin geçtiği falan yok ne güzel işinizi elinize almışsınalmışsıni ne gerek var başını yakmaya arkadaşım. ..heyecan olmadan olmaz bu işler. ...

Bence olumsuz dusunme. Ben de sen yaslardayim. Artik bazi seyleri cok dusunmeme taraftariyim. Birbirini cok seven anlasarak evlenenler bile neler yasiyor. Bu iş biraz kumar işi

Aşk çok kolay bulunmuyor ama içime sinmesi, beğenmem , hoşlanmam yeterdi benim için. Fakat annemle otururuz kısmı mantıklı değil, o konuda diretirse evlenmezdim. Beğeniyorsam, hoşlanıyorsam , diğer özellikleri açışından da mantıklı geliyorsa evlenirdim, ille aşık olmayı beklemezdim. Bu arada 35 yaşındayım ve ben de evli değilim. 7 aydır ilişkim var, ben hem şanslıyım hem şanssızım, çok beğenerek, aşık olarak ilişkiye başladım ama şanssız olduğum taraf, erkek arkadaşımın biraz alkol sorunu var , aklımda sorular var tabi ki , riskli olmasına rağmen ama evlenmeyi düşünüyorum. Her evlilik bir risk, hiç risk yok gibi görünüp, çok iyi anlaşıp evlenen boşanan çiftler de gördüm, kumar biraz evet.

Kestirip atmak istemiyorsanız da bence bi süre daha tanıyın, sırf çocuk için bu şekilde evlenilmez, kendine güveni olan her söylediğinizi görümce ağzından duymadığınız bi evlilik yapmanız sanırım daha güzel olacaktır.

Sadece çocuk için evlenmek çok bencilce olur çünkü o çocuğun herşeyden önce mutlu bir aileye ihtiyacı oluyor bu adamla mutlu olabileceğiniz şüpheli

Mantık evliliği dedikleri 35 yaşında kaynanayla yaşamak mı ? Adamın zihniyeti çöp kusura bakmayın da. Kiraya çıkın ama bu yaştan sonra kendinize bunu yapmayın.

Bir de ayda 1 kez aradı demişsiniz. Bu adamla ömür geçer mi? His yok, sevgi yok, tutku yok, aşk yok... Yok yok... İnsanlar 50 yaşında bile aşık oluyor ayol. Ne oldu bu yaşta gülünüz mü soldu? Atın kapıya gitsin. Kendinizi çürüteceğinize bekar kalın daha iyi.

Ablacım ilişki diye bir şey yok ki ortada, abla ve arkadaş görüyorum daha çok. Ayrıca anne evi, ablaya yetiştirme konularına girmicem yukarıda söylenmiş zaten.
Beklentin olmasın ne demek? Bu süreç hep böyle gidecek söyliyim de.
Düğünüm şöyle böyle olsun -beklentin olmasın. Evim böyle olsun -fazla beklentii.
Eşimle balayı? -E amaa bu nasıl beklenti böyle kaç yaşındasıın aaaa.
Bence hiç bulaşmayın, görüşmek istemediğinizi söyleyin yoksa sizi yanlızcaa 1 defa arayan bu şahıs için olsanız da olur olmasanız da... Maksat evlenmek.

siz kimle gittiniz tanışmaya?
anne ? abla?
:)) yok yahu arada arkadaşımla buluşup takılırım. bir gün yine buluştuğumuzda çocuk ablasıyla beraber geldi.benim haberim yoktu tesadüf sandım epey de oturdular sohbet muhabbet. arkadaşımın aile dostlarıymış o gün tanıştık. sonra da görüşmek istemiş beni tanımak istemiş güya. ondan sonra görüşmeye başladık.

Adamin evlenme istegi falan yok bence sirf ailesi sussun diye evlenecek gibi geldi cok begenmis iste mis olsa tavirlari boyle olmaz kaldi ki gorucu usulu evlenen cok var cevremde ama tanistirmanin ardinda baya sevgili gibi oluyolar

Merhaba arkadaşlar önceki konularımla bağlantılı olacak konum. Büyük dert olmasa da benim derdim de evlenemeyişim ve bir erkeği tanıma sürecimle ilgili :) Aşağıda bahsedeceğim konuyla ilgili baya düşündüğüm için uykularım da kaçıyor.Üniversite mezunuyum, kamuda çalışıyorum. 34 yaşımdayım. Evlilikle ilgili bazı kriterlerim olmuştur hep. Eğitim öğretim uyumu, yaş, iş, aile, kültür gibi. Şuan görüştüğüm kişiyle yaş olarak uygunuz ama bunun dışında birçok kriterimin dışında ve kendisine aşık falan da değilim sadece hoşlanıyorum, beğeniyorum.Karakter olarak düzgün olduğuna, dürüst olduğuna inanıyorum bunda pek şüphem yok.İş hayatı benimkinden çok farklı olsa da çalışkan, sorumluluk sahibi olduğunu evini geçindirebileceğini de biliyorum.Sigarayı hiç sevmem, kokusundan dahi rahatsız oluyorum, fakat günde 1 paket içiyor bırakırım dedi ama kolay değil sanırım.Hiç ilişki tecrübesi olmayan bir erkek ve biraz ilgisiz yani bir ilişkinin ilk başında çiftler birbirinin sesini duymak ister partnerinden haberdar olmak ister vs. bunlar kendisinde pek yok. Telefonla aramıyor mesela.1 ayda 1 kez aradı yarım saat konuştuk onun dışında buluşmalardan dolayı geldin mi neredesin gibi birkaç aramamız oldu.o kadar. Watsaptan yazışıyoruz ve 6 kere yüz yüze geldik. Evliliğe dair beklentilerimizi konuştuk. Beni çok beğendiğini hoşlandığını hemen(1 ayda) yüzük takmak istediğini söylüyormuş ortak arkadaşlara. bana gelecek olursak yaşım dolayısıyla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum fazla zamanım yok gibi geliyor. Bazı olumsuzluklar var olumlu yönler de var kriterlerin baya dışında bir aday ve ortada bir aşk da yok onda da bende de. Bizim tanışma aşamamızda ortamda bulunan ablası, sürekli ilişkinin içinde gibi yani çok istiyoruz olsun tavrıyla kardeşini yönlendiriyor kardeşi de aramızdaki olumsuz konuşmaları benim bazı beklentilerimi ablasına söylüyor sanırım.çünkü konuştuklarımızın bazıları arkadaşım aracılığıyla bana dönüyor.Ortak arkadaşımız, bana bu saatten sonra fazla beklentin olmasın evlen çocuğun olsun fazla sorgulama gibi bir şey söyledi ( çocuğa nerede yaşayacağımızı sormuştum o da şuan annesiyle yaşadığı evde yaşamayı planladığını söylemişti ben de kabul etmem dedim bunun üzerine çözüm bulacağını söyledi ben de imkanı varsa ev alabileceğini ima ettim bu imadan dolayı arkadaş bunu söylüyor bana) siz olsanız yaşım geçiyor çocuğum olsun diye bu ilişkiye devam edip evliliğe gider misiniz?

Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlarınız da saçmalıyor, aşık olmadığınız sırf yaşım geçiyor diye evlenirsenirseniz daha birinci ayda pişman olursunuz, çocuk meselesine gelince bu nasip işi ben de iki senelik evliyim 32 yaşındayım ama maalesef henüz olmadı. Bu mantıkla yola çıkmayın , evlilik amaç olmamalı, mutlu evlilik amaç olmalı, burada konulardan görüyorsunuzdur ne mutsuz insanlar var ve boşanmak için can atıyorlar, ayrıca kamuda çalışan bir kadındınız kayınvalide ile falan yaşamak nedir? Sırf 34 yaşına geldim evlenmeliyim diye kendinize yazık etmeyin

Merhaba arkadaşlar önceki konularımla bağlantılı olacak konum. Büyük dert olmasa da benim derdim de evlenemeyişim ve bir erkeği tanıma sürecimle ilgili :) Aşağıda bahsedeceğim konuyla ilgili baya düşündüğüm için uykularım da kaçıyor.Üniversite mezunuyum, kamuda çalışıyorum. 34 yaşımdayım. Evlilikle ilgili bazı kriterlerim olmuştur hep. Eğitim öğretim uyumu, yaş, iş, aile, kültür gibi. Şuan görüştüğüm kişiyle yaş olarak uygunuz ama bunun dışında birçok kriterimin dışında ve kendisine aşık falan da değilim sadece hoşlanıyorum, beğeniyorum.Karakter olarak düzgün olduğuna, dürüst olduğuna inanıyorum bunda pek şüphem yok.İş hayatı benimkinden çok farklı olsa da çalışkan, sorumluluk sahibi olduğunu evini geçindirebileceğini de biliyorum.Sigarayı hiç sevmem, kokusundan dahi rahatsız oluyorum, fakat günde 1 paket içiyor bırakırım dedi ama kolay değil sanırım.Hiç ilişki tecrübesi olmayan bir erkek ve biraz ilgisiz yani bir ilişkinin ilk başında çiftler birbirinin sesini duymak ister partnerinden haberdar olmak ister vs. bunlar kendisinde pek yok. Telefonla aramıyor mesela.1 ayda 1 kez aradı yarım saat konuştuk onun dışında buluşmalardan dolayı geldin mi neredesin gibi birkaç aramamız oldu.o kadar. Watsaptan yazışıyoruz ve 6 kere yüz yüze geldik. Evliliğe dair beklentilerimizi konuştuk. Beni çok beğendiğini hoşlandığını hemen(1 ayda) yüzük takmak istediğini söylüyormuş ortak arkadaşlara. bana gelecek olursak yaşım dolayısıyla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum fazla zamanım yok gibi geliyor. Bazı olumsuzluklar var olumlu yönler de var kriterlerin baya dışında bir aday ve ortada bir aşk da yok onda da bende de. Bizim tanışma aşamamızda ortamda bulunan ablası, sürekli ilişkinin içinde gibi yani çok istiyoruz olsun tavrıyla kardeşini yönlendiriyor kardeşi de aramızdaki olumsuz konuşmaları benim bazı beklentilerimi ablasına söylüyor sanırım.çünkü konuştuklarımızın bazıları arkadaşım aracılığıyla bana dönüyor.Ortak arkadaşımız, bana bu saatten sonra fazla beklentin olmasın evlen çocuğun olsun fazla sorgulama gibi bir şey söyledi ( çocuğa nerede yaşayacağımızı sormuştum o da şuan annesiyle yaşadığı evde yaşamayı planladığını söylemişti ben de kabul etmem dedim bunun üzerine çözüm bulacağını söyledi ben de imkanı varsa ev alabileceğini ima ettim bu imadan dolayı arkadaş bunu söylüyor bana) siz olsanız yaşım geçiyor çocuğum olsun diye bu ilişkiye devam edip evliliğe gider misiniz?
Bu devirde ve bu yasta birinin annesiyle beraber yasamak istemezdim. Bircok arkadasim o adaylara yol verdi ve gonlune gore insanlarla evlendi. Son evlenen arkadasim 36 yasinda
Yeri geliyor asik oldugun insanin bile davranislari batiyor ayni evde. 4 sene oldu. Cocuk olunca her sey daha da degisiyor. Soruna cevap: denk olmak iyidir. Iki kisi disinda baska birey ( hastalik disinda) evde olmamali. Cocuk icin evlenilmemeli.

Ablasına anlatıyor tahminimce.özellikle de benim olumsuz konuşmalarımı sorgulamalarımı... yoksa bunları arkadaşım nereden bilecek de bazı söylemlerim bana dönecek tekrar

Bence buda çok itici koca adamın yaşadığı şeyleri ablasına anlatması, bakın sevgi hoşlanma aşk vs yok , iş anlaşması gibi kriterleri tutturursak olur gibi. Size de saçma gelmiyor mı?

Back
X