- 8 Mayıs 2024
- 439
- 273
- 23
- 31
Yok okuduğum kitaplardan ve astroloji eğitimi alan arkadasimdan aldığım bilgiyle konusuyorumastrolojı eğitiminiz var mı?
böyle bi yorum pek doğru olmuyor da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok okuduğum kitaplardan ve astroloji eğitimi alan arkadasimdan aldığım bilgiyle konusuyorumastrolojı eğitiminiz var mı?
böyle bi yorum pek doğru olmuyor da
7.evi kesen burç ile uyumlu evlilik olur diye bişeyi lk defa duydum :SYok okuduğum kitaplardan ve astroloji eğitimi alan arkadasimdan aldığım bilgiyle konusuyorum![]()
Arastirabilirsiniz Sizin eğitiminiz varsa bizi aydınlatırsanız sevinirim7.evi kesen burç ile uyumlu evlilik olur diye bişeyi lk defa duydum :S
aslında 7. evi kesen burçtan ziyade yönetci gezegene bakılır, saturn uranus veya Plüton gibi güçlü gezegenlerden açısı var mı ayrıca bakılır, 7. evde hangi gezegen var buna göre yorum yapılırArastirabilirsiniz Sizin eğitiminiz varsa bizi aydınlatırsanız sevinirim![]()
Doğrudur ya o dereceler benim hep kafamı karıştırıyor ogrenilcek çok şey var astrolojideaslında 7. evi kesen burçtan ziyade yönetci gezegene bakılır, saturn uranus veya Plüton gibi güçlü gezegenlerden açısı var mı ayrıca bakılır, 7. evde hangi gezegen var buna göre yorum yapılır
mesela benim 7. evim boğa ve ay boğa da yerleşmiş durumda
güvence isterim maddi manevi
ama saturn 180 lik yapıyor ve ilişkilerim hep uzun oldu ama hep sıkıldım ayrıldım... çok fazla kombinasyon var
TeşekkürlerAhahah yıldız haritasi önemli özellikle erkeğin marsı beğendiği özellikteki kadınları gösteriyor evlilik icin de 7. Evinize bakabilirsiniz![]()
Mutluysan sorun yok tatlımKız ben evleneli 3 sene olcak hiç birşeye bakmadım yabir yerde yanlış mı yaptım
Bende yorumlayamiyorum harita bana ben haritayaaslında 7. evi kesen burçtan ziyade yönetci gezegene bakılır, saturn uranus veya Plüton gibi güçlü gezegenlerden açısı var mı ayrıca bakılır, 7. evde hangi gezegen var buna göre yorum yapılır
mesela benim 7. evim boğa ve ay boğa da yerleşmiş durumda
güvence isterim maddi manevi
ama saturn 180 lik yapıyor ve ilişkilerim hep uzun oldu ama hep sıkıldım ayrıldım... çok fazla kombinasyon var
Rica ederimTeşekkürler
oooo ben alırım bi bukle bu aralar kendimin dışında birilerinin objektiliğine ihtiyacım var çok matah şeyler görmüyrum haritamda sinir bozucuBen bi kere baktırmıştım doğum haritası, sonra merak saldım kendim de öğrenmek için, çok şaşırtıcı gerçekten. Bi arkadaşım her tanıştığı erkek kişi için baktırıyorçılgınlık tabi bi yerden sonra. Ama genel olarak faydaları var gerçekten. Ben baktırdığımda kadın geçmişimdeki birçok şeyi bildiğin söyledi tak diye, aile ilişkilerim olsun, bazı ilişkisel takıntılar, geçirdiğim sağlık sorunları. Önümüzdeki dönem nelerin ön planda olacağın falan. Çok başarılıydı gerçekten, her kuruşuna değdi. Gerçi uyguna da bakıyordu zaten diğerlerinin aksine. Hoş da bi insan yardımcı oluyordu çok. Kendi çevresinde bileni çok galiba, Seha adı, isteyeni yönlendirebilirim ona.
hepimizin iyi şeyler görmeye duymaya ihtiyacı var yaoooo ben alırım bi bukle bu aralar kendimin dışında birilerinin objektiliğine ihtiyacım var çok matah şeyler görmüyrum haritamda sinir bozucu![]()
merhaba bana da gönderebilir misinizhepimizin iyi şeyler görmeye duymaya ihtiyacı var yayoksa zor bu hayat
özelden gönderiyorum canım