Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginizi çekecek bir örnek anlatıcam size..
Kaynım ilkokul mezunu. Şu an evli. Evli olduğu kız da ilkokul mezunu.
Kaynım eltimden önce başka bir kızla çıkıyordu. Epeyce de çıktılar. Kız üniversite mezunuydu ve kaynımı ciddi şekilde aşağılıyordu. Ben de eşim de çok sinir oluyorduk, kaynımın rest çekmesini istiyorduk. Ama bir şekilde o kız ne yaparsa yapsın katlanıyordu kaynım. Mesela birgün sergiye gitmişler ikisi, dönüşte bize uğradılar. "nasıldı" diye sordum ben kaynıma, "aman o ne anlar, boş boş baktı" dedi sevgilisi.. Ben utanmıştım onun adına.
Bu kıza hep dermiş ki kaynım "ailemizin imkanları kısıtlıydı, ben çalıştım, abim okudu". Ben abimi okuttum, demeye getirmiş yani. Oysa ilgisi yok. Annesi çok uğraşmış, ama okutamamış malesef. Şimdi kaynım günah keçisi arıyor.
Neyse sonra ayrıldılar ve kaynım şu an eşi olan kızla çıkmaya başladı.
Haa bu arada kaynım o ilişkisi bittiğinda gidip sahte lise diploması aldı, 600 TL karşılığında. İspiyonlamak lazım ya neyse..
Sonra kaynım şimdiki eşini aşağılamaya başladı. Yok efendim kitap okusunmuş, kendini geliştirsinmiş..
Paşam kendisi lise mezunuya hesapta..
Kızcağız mecburiyetten gitti açıköğretim lisesine kaydoldu ve bitirdi. Bize bitirdiğini söylediler en azından.
Eltim şu an sanıyorki ikisi de lise mezunu.
Oysa kaynım ilkokul mezunu.
Bazen eltim bunu bilsin istiyorum, çünkü kaynım ona haksızlık ve saygısızlık etti bence.
Ama bana düşmez diye vazgeçiyorum.
bence onemli, denk olmali, mutlaka bi yerden patlak verir
kendini yetistirmis falan hikaye bunlar
Bu denklik meselesinin zamanında çok şiddetli savunucularından birisiydim ben kızlar. Hatta ilk evliliğimi üniversiteden sınıf arkadaşımla yaptım o kadar denkti yani :) olmadı bitti her konuda denk değilmişiz demekki. Daha sonradan lise mezunu birine aşık oldum. Günlerce düşündüm acaba olurmu olmazmı napsam ne etsem diye. Beni yıllarcada çok sevmişti biliyordum zaten. Ama zamanında lise mezunu diye istememiştim. Sonunda evlendim. Size şu kadar söyliyim eşim hala lise mezunu ama beni zorla master için özel bir üniversiteye kayıt ettirdi. Ben kafasızlık yaptım okumadım ama senin önün açık ileride çok iyi bir pozisyonda olman lazım diye. Hala da her sınavımda her projemde benimle bilrlikte çalışıyor ben dersleri asarsam babam gibi bana nasihat ediyor kızıyor. Nolur bitir şu okulu bi diploman daha olsun diyor. Yani bu konuyu o kadar da genellemeyin kızlaz. Erkeğin ego sorunuyla alakalı bir durum. Eğer böyle bi kıskançlığı yoksa bu hiç sorun olmuyor. Kendine güvenen bir erkek karısının hiç bir başarısını kıskanmaz
ben her zaman eğitimde denklikten yanayım. kadın lise erkek üniversite olunca o kadar problem olmaz ,ama tersinde oluyor. ve etrafımda gözlemlediğim ve boşanmayla biteniböyle yapılmış, 2 evlilik var...
yüksek kariyerli diye de sevmeden evlenilmesi bence yanlış. sevmeden evlilik olur mu.
nasıl bir hayat bekler ki bu 2 insanı... mutsuz 2 insan.
bence onemli, denk olmali, mutlaka bi yerden patlak verir
kendini yetistirmis falan hikaye bunlar
Aynen katılıyorum, denklik mutlaka olmalı, boşuna pembe hayaller kurmaya gerek yok çünkü sonu genelde hüsran oluyor...
ay evet ya...bende üniv.mezunuyum kocam ilkokul aaa dedim ne kadar kendini geliştirmiş vs...okulun ne önemi var...çok önemli çok arkadaşın dedği gibi toz pembe değil öyle hayat...