- 24 Şubat 2021
- 18
- 163
- 13
- 32
- Konu Sahibi suvel tian
-
Tabi evlenmeden önce böyle değildi bende bunu ona söyleyince zaten şimdi sorumluluklarım daha da çok ,paraya daha çok ihtiyacımız var deyip üste çıkıyorevlenince mi değişti bu adam? yani bile bile evlenmiş olamazsın dimi?
Çocuğu üç yıl sonra yaptım zatenMadem evlendiğinizden beri neden hamile kaldınız ? Çelişkili bir konu
İşte sorduğum soru bu neden yani mutsuz bir evlilikte çocuk? Düzelir diye mi :))))))Çocuğu üç yıl sonra yaptım zaten
Korumaci es olmussun kuzum askinda guzel de anlayana... nazlan mizmizlan oda nazini ceksin bak kiymete binersin suan problem cozucusun o halleder gozuyle bakiyor olabilirEşim evlendiğimiz günden beri hep işiyle meşgul anlıyorum onuda geçimimizi sağlamak için uğraşıyo ama evlendiğimiz günden beri hasta olsam kötü olsan bir yardıma ihtiyacım olsa hiç işini bir şekilde ayarlayıp yanımda olmuyor hamile kaldım zar zor geldi kontrollere onuda gelmeseydi eğer ömür boyu başına kalkarım diye korkusundan geldi de işte.neyse. Bende hep konusunu açarım bu durumun bu iyi günde kötü günde lafını sen neden tutmuyorsun diyorum ben karısı olarak her sıkıştığında yanındayım morali bozukken psikolog gibi akıl veriyorum resmen moral veriyorum akıl veriyorum hastalanınca çocuk gibi üstüne düşüyorum yani anlayacağınız herşeyine ilgileniyorum.peki o bana neden yapmıyor tüm bunları işim çok ben sizin için çalışıyorum deyip suyun üstüne çıkıyor hemen sizce bu hayat normal mi yani iş yoğunluğu engel mi bana ufacık bir zaman ayırmasına fikirlerinizi bekliyorum
Üzerine fazla titremeyin derim..Eşim evlendiğimiz günden beri hep işiyle meşgul anlıyorum onuda geçimimizi sağlamak için uğraşıyo ama evlendiğimiz günden beri hasta olsam kötü olsan bir yardıma ihtiyacım olsa hiç işini bir şekilde ayarlayıp yanımda olmuyor hamile kaldım zar zor geldi kontrollere onuda gelmeseydi eğer ömür boyu başına kalkarım diye korkusundan geldi de işte.neyse. Bende hep konusunu açarım bu durumun bu iyi günde kötü günde lafını sen neden tutmuyorsun diyorum ben karısı olarak her sıkıştığında yanındayım morali bozukken psikolog gibi akıl veriyorum resmen moral veriyorum akıl veriyorum hastalanınca çocuk gibi üstüne düşüyorum yani anlayacağınız herşeyine ilgileniyorum.peki o bana neden yapmıyor tüm bunları işim çok ben sizin için çalışıyorum deyip suyun üstüne çıkıyor hemen sizce bu hayat normal mi yani iş yoğunluğu engel mi bana ufacık bir zaman ayırmasına fikirlerinizi bekliyorum
Tabi ki işleri sizinle ilgilenmesine engel değil.. Eğer öyle olsaydı çalışan eşler birbiriyle hiç ilgilenmezdi.. Hislerinizde çok haklısınız ama belki trip şeklinde veya öyle basit bir şekilde değil de oturup ciddi ciddi eşinizle bu durumu konuşsanız daha çok yanınızda olmaya gayret edebilir.Eşim evlendiğimiz günden beri hep işiyle meşgul anlıyorum onuda geçimimizi sağlamak için uğraşıyo ama evlendiğimiz günden beri hasta olsam kötü olsan bir yardıma ihtiyacım olsa hiç işini bir şekilde ayarlayıp yanımda olmuyor hamile kaldım zar zor geldi kontrollere onuda gelmeseydi eğer ömür boyu başına kalkarım diye korkusundan geldi de işte.neyse. Bende hep konusunu açarım bu durumun bu iyi günde kötü günde lafını sen neden tutmuyorsun diyorum ben karısı olarak her sıkıştığında yanındayım morali bozukken psikolog gibi akıl veriyorum resmen moral veriyorum akıl veriyorum hastalanınca çocuk gibi üstüne düşüyorum yani anlayacağınız herşeyine ilgileniyorum.peki o bana neden yapmıyor tüm bunları işim çok ben sizin için çalışıyorum deyip suyun üstüne çıkıyor hemen sizce bu hayat normal mi yani iş yoğunluğu engel mi bana ufacık bir zaman ayırmasına fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?