• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken sadece eşinle değil ailesi ile de evleniyorsun sözü doğru mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün sülaleyle evleniyorsun doğrudur..
herbiri farklı muamele bekliyor...
hiçbiri de ufacık bi hatayı kabul etmiyorlar
gelin dediğin dört dörtlük olmalıymış
aksi olursa ağızlarına sakız oluverirsin mazallah
2 gün sonra gideceğiz şimdiden stres başladı yüzlerini
gördüğüm an içim cız ediyor
laf söz sokmaları gıcık ediyor beni...

bence kısmen doğru en baştan mesafeyi koruduğun sürece problem yaşamıyosun bence yani.....

doğru arkadaşım sınırda koysan mesafede koysan eğer eşin ailesine düşkünse aile yüzsüzse çok doğru.

kısmen doğru eşinin aile ve akrabalarına uzak oturursan sorun pek olmuyor benım gıbı:66:

Doğrununda ötesinde acı gerçekler bunlar.her şartta olumlu yada olumsuz etkilenirsin.biz sevdik evlendik millete ne derseniz bittiniz andır zaten.uyanık olun.size tek tavsiyem ana kuzusu erkeklerden olduğunca uzak durun.çünkü onlar için bi hanım daha bulunur ama asla bir anne daha bulunmaz.eğer mantıklı biriyse sevdiğiniz ailesi ne kadar kötülük etse de karısını ezdirmez ama ailesiylede görüşürüz.doğal olanda budur.birde karısının üzerine titreyen erkek modeli vardırki onun için ailesini siler geçer.bazı hanımlar demiş ki uzakta olunca sorun olmuyor.hiç böyle düşünme canım senin kaynanalar oğlunun mutluluğunu istiyordurda ondan.yoksa tlfnla bile evliliğinin yönetirler.canlı örneklerinide çopk gördüğüm için söylüyorum.bana diyebilirsiniz sen daha evli bile değilsin ama görüyorum çevremdekileri.kaldıki bende nişanlıyım.ve nişanlımla annesi ve akrabaları yüzünden çok tartıştık.gerçi hep ben konuştum o haklısın dedi ama olsun.yinede huzursuz ediliyoruz yani.herkese sadece karısına sadık ama ailerlerede saygılı eşler nasip etsin allah.

Back
X