- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi Melisagun08
-
kimi evlenince standardi duser kiminin yukselir. ama evlilik standart isi degil. baska bir boyut.Haklısın ama çok rahata alışkın büyüdüm..
Etrafimdan da edindiğim deneyimler bunu dogruluyor ne yazık ki. Güzel seksi ve kültürlü kadınlar istediği adamı alıyor, kariyer olmasa da olur bunlar olduktan sonra erkekler için. Görünüşünün ve cazibenin üzerinde dur tavsiyem.Eyrafımdakiler güzel diyor evet ama ben kendimi çok güzel bulmuyorum ..yaşım geçiyor stresiyle birazdaysa paniklemiş ve durumu kritik etmek istedim
Doğru evet..elimde değil ama insan bi kere evlenmek istiyor..ŞUAN açıkcası tercih edilmiyorum .cünkü etrafımda kimse Yok yaşıtım yardımcı olmaya çalışanlar var ama yaşları küçük diyorlar yani 27 28 olduğun için bakmıyorlar dolayısıyla...güzellik de kriter değil bence .cok da güzel olmayan birçok arkadaşım erkenden evlendi.saclarım azaldı döküldü eski güzelliğim gitti..Bak canım bunlari istemek hakkın. Herkes ister tabiki. Belki evlenince olur belki evlenmeden önce olur belki hiçbir zaman olmaz.
Tek evlilik kriteri bu değildir. Ha illa da olucak diye diretirsen zengin yada maddi durumu iyi olanı tercih edebilirsin ama yok diye de insan harcanmaz.
ailen çok mu baskı yapıyor sana?Doğru evet..elimde değil ama insan bi kere evlenmek istiyor..ŞUAN açıkcası tercih edilmiyorum .cünkü etrafımda kimse Yok yaşıtım yardımcı olmaya çalışanlar var ama yaşları küçük diyorlar yani 27 28 olduğun için bakmıyorlar dolayısıyla...güzellik de kriter değil bence .cok da güzel olmayan birçok arkadaşım erkenden evlendi.saclarım azaldı döküldü eski güzelliğim gitti..
Bana söylenmiyorlar ama etrafı anlatıp duruyorlar ..gizli baskı.ailen çok mu baskı yapıyor sana?
ailen maddiyatcı.Bana söylenmiyorlar ama etrafı anlatıp duruyorlar ..gizli baskı.
Bana zengin bul demiyorlar gizliden şöyle diyorlar bak şunu bulmuş şöyle zengin şunu bulmuş böyle evi arabası çok iyi keşke senin de öyle olsa..falan falan ..
başak burcumuEvlendiğiniz adam için acabalar oluyor mu evlenirken ?ben çok inçe eleyip sık dokuyan biriyim.hayatım boyumca kimse için işte bu diyemedim.cok iyi olsa bile bu defa maddiyatını sorun ettim.neden arabası YOk bu yaşına kadar falan dedim misal.evet belki yanlıştı.ama elimde değil.bu huyumdan nefret ediyorum.etrafla kıyaslama oluyor tabi.şu evlendiğinde böyleydi.bu evlendiğinde şuyu vardı.bana bu huyu aşılayan ailem özellikle annem saolsun .her seyde bu ları söyleyerek beynimi doldurdu bunlarla.bu beğenmemezlikle yaşı 30 a dayadım.gecmişe dönüp bakıyorum hatalarımı görüyorum ama yine biri çıksa aynısını yapmaktan da cekinmiyorum.
Sizlerde de var mı böyle huy.evlendiğinizde hiç acabasız mı evleniyor insanlar? Evet kesinlikle bu !diyebildiniz mi.
Biz bekarlar bu durumda zorlanıyoruz galiba.
Mesela etrafta şöyle derler;aman kim dört dörtlük ki .herseyini inceleme.Aman orasını takma;aman sonra düzelir..falan filan...onlara hak verir hale geldim zamanla ..galiba doğru.kaldı ki ben çok mu doğruyum her şeyimle.karşıdaki beni ne yapsın .
Offf kafam çok karışık.burcumun özelliği de olabilir.acayip inçe eliyorum.daha iyisi daha iyisi diye beklemek saçma galiba..bekarlar siz neler düşünüyorsunuz .evliler sizin tecrübeleriniz neler??
Evet malesefbaşak burcumu
bende başak burcuyum bende mükemmelliyetciyim işsiz güçsüz biriyle evlendimEvet malesef
Sende de mantık devrede, mantığını alıp gidecek biri çıkmamış ki karşına tabi arabadan evden elersin.,
Bahane üretiyor beynin. Ucuz bahaneler hemde
Çok iyi anlıyorum çünkü benzer şeyleri ben de yaşıyorum.
30 yaşındayım çalışıyorum maddiyat konusuna gelince zor ama iyi bir işim var, evim de var ve artık bir arabam da var.
Ben kız halimle bukadar çalışıp didinip bunları yapabildiysem hem de şeref namus kavramlarını başımın üzerinde taşıyarak,
Bir erkek nasıl yapamaz diyip, duruyorum bir noktada. Uzun zamandır da o noktadayım hareket ettirebilen olmadı.
Güçlü adamlar görmek istedim hep, çünkü ben güçlüyüm mizaç olarakta karakter olarakta
Neden hala aynı nokta, çünkü gönül kaymıyorsa kalbin pır pır atmıyorsa böyle saçma sapan bahanelerle adamlara şansta vermiyor insan.
Ahhh anlıyorum, ne diyeyim nasıl yardımcı olayım
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi diyip susayım.
Yolun açık olsun
Para pul değil senin anlatmaya çalıştığın biliyorumm, ben diğer yorum yapan kızçelerimiz gibi senin maddiyatçı olduğunu da asla düşünmüyorum.
Kalbin pır pır etmiyor bu da saçma sapan bahaneleri ardında getiriyor
Bukadar net
Yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?