Evlenirken yanlış karar mı veriyorum hissi!!

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Evlendiğiniz adam için acabalar oluyor mu evlenirken ?ben çok inçe eleyip sık dokuyan biriyim.hayatım boyumca kimse için işte bu diyemedim.cok iyi olsa bile bu defa maddiyatını sorun ettim.neden arabası YOk bu yaşına kadar falan dedim misal.evet belki yanlıştı.ama elimde değil.bu huyumdan nefret ediyorum.etrafla kıyaslama oluyor tabi.şu evlendiğinde böyleydi.bu evlendiğinde şuyu vardı.bana bu huyu aşılayan ailem özellikle annem saolsun .her seyde bu ları söyleyerek beynimi doldurdu bunlarla.bu beğenmemezlikle yaşı 30 a dayadım.gecmişe dönüp bakıyorum hatalarımı görüyorum ama yine biri çıksa aynısını yapmaktan da cekinmiyorum.
Sizlerde de var mı böyle huy.evlendiğinizde hiç acabasız mı evleniyor insanlar? Evet kesinlikle bu !diyebildiniz mi.
Biz bekarlar bu durumda zorlanıyoruz galiba.
Mesela etrafta şöyle derler;aman kim dört dörtlük ki .herseyini inceleme.Aman orasını takma;aman sonra düzelir..falan filan...onlara hak verir hale geldim zamanla ..galiba doğru.kaldı ki ben çok mu doğruyum her şeyimle.karşıdaki beni ne yapsın .
Offf kafam çok karışık.burcumun özelliği de olabilir.acayip inçe eliyorum.daha iyisi daha iyisi diye beklemek saçma galiba..bekarlar siz neler düşünüyorsunuz .evliler sizin tecrübeleriniz neler??

30 yaşındasın evin araban var mı?

evlenmk için evlenmeyecksin sonuçta

kalben ruhen sevip bağlandığın birisi olduğunda da insan yine de daha iyisi daha iyisi diyebilir mi ya?
ya gerçekten sevmedin.
ya da aşırı uç noktalarda maddiyatçi ve şekilcisin.
sahi böyle biri oldu da sırf bu gerekçeyle reddettiğin oldu mu merak ettim?

Sevgi olduğunda bu kriterlerin pek bir anlamı olmuyor.
Gidip beş parasız insan bile o an her şey den çok daha farklı geliyor.
Anne baba düşünceleri çok da önemsenmiyor.

Açıkcası gerçekten çok sevip aşık olduğum biri olmadı ..belki bu yüzden öyle düşünmem..

evlenecegin adama arabasindan once iyi bir es iy bir baba olurmu gozuyle bakmadiktan sonra karakterini sevip ona tamamen asik olmadktn snra 30lu yaslar devirmen normal. maddiyat sonra bi sekilde zaten oluyor. giden yillara da care yok.
Haklısın ama çok rahata alışkın büyüdüm..

Ben diyorum zaten benim neyimvar ki adam beni secsin..ama annem ve babam iyisi iyisi hayır o olmaz bu olmaz..şu mum ki böyle bunun ki böyle...ay laflarıyla benim önüme geçtiler çok.

Bak canım bunlari istemek hakkın. Herkes ister tabiki. Belki evlenince olur belki evlenmeden önce olur belki hiçbir zaman olmaz.

Tek evlilik kriteri bu değildir. Ha illa da olucak diye diretirsen zengin yada maddi durumu iyi olanı tercih edebilirsin ama yok diye de insan harcanmaz.

Çok iyi biri vardı üzerine düşen seven ,ama işi çok iyi değildi.ve aşık olamadım.belki zaman verseydin severdim..kabul etmedim devam edemedim ..

Eyrafımdakiler güzel diyor evet ama ben kendimi çok güzel bulmuyorum ..yaşım geçiyor stresiyle birazdaysa paniklemiş ve durumu kritik etmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…