Evlenirsek şiddet görürmüyüm çok merak ediyorum...

değişmez canım çok üzüldüm adına ama şuan dayak atmıyorsa değiştiğinden değil sen biraz tavır koymuşun belliki kaybetmemek adına böyle davranmıyodur.evlenirsen hayatının kararacağını düşünüyorum ya da psikolojin bozulcak artık o küfürlere de dayağa da alışcaksın kendine saygını kaybedersin yol yakınken dön :50:

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim.Bana da zaman ayırdığınız için,fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler..

evlilikte duygusal bag da cok onemlı elbet ama mantıgınızı da hiçe saymamanız gerek. Sorunlarını hırpalayarak, sinirlenip hakaret ederek çözmeye çalısan bi insandan eş olmaz. Kafanızı çok taşlara vurursunuz. Kendınıze layık gordugunuz insan bu mu? Daha degerlileri hak ediyorsunuzdur eminim kendinize bu kötülüğü yapmayın. Saygılar..

aslında çok şanslısın ki evlenmeden belli olmuş nasıl birisi olduğu.
öfke kontrolü tedavisi olmadıkça bitireceğini söyle bence illa de çok seviyorsan..

Bugün döven adamın ileride yapabileceklerinden bahsetmek bile istemiyorum.
Hangi sıfatı taşırsa taşısın hiç kimsenin sinirini çıkarmak için birine vurmaya yada kfür etmeye hakkı yoktur.
İnsan sevdiği kişiye vurmaya, küfür etmeye kıyabilir mi ?
Yapmayın lütfen. başka erkek mi kalmadı. :63:

Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.

Sevgiliyken itip kakan evliyken ne yapmaz.
Sözlü hakaret bile ayrılık sebebidir benim için gerisi teferruat.

hey Allahım yaa bunda merak edecek ne var,görünen köy kılavuz istemez işte:27:adamla daha sevgilisinz seni el üstünde tutmaya çalışması gerek,kaybetme korkusu taşıması lazım ama maşallah hakaretler dayaklar..bide imza atılıp seni garantiye aldığını düşününce neler yapar kimbilir:19:
bi adam değişir mi acaba diye bi ilişkiye başlanmaz.düşün taşın ben bu adamın hakaretlerine dayaklarına evlenince katlanabilir miyim diye sor kendine.katlanırım diyosan hakaretleri duy otur kimseye de şikayet etme bana küfür ediyo,hakaret ediyo diye..sen bilirsin yani...ama ben gözünü aç derim:82:

ben olsam ayrılırdım seni bilemem ama benm için hırpalanma sadece dayakla olmaz sözlerlede olur hem sende ikiside var bosuna kendini yakma derm ben

Dayak mevzusu oldu sayılır diye bir şey yok! Dayak atmışsa atmıştır bitti! Şimdiden böyle olan birinden hayır bekleme.

evlenince ayrılamaz diye daha da artar hakaret ve dayak.sevginiz de biter.bir de çocuk olursa işin daha da zor.yol yakınken dön derim.Ama bizim söylemelerimiz nafile.siz ne yapmak istiyorsunuz bu durumda?

Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..

merhaba arkadasim,
benim tercübelerimden yaziyorum sana o insan degismez bi iliski basindan nasilsa inan bana evlendikten sonra da ayni sekilde olucak. simdi yolun cok basindasin bence cok iyi düsünmelisin o insanla gercekten bir ömür sürdürebilirmisin diye kendi ne bi sor evlendikten sonra bide cocuk olduktan sonra sevgi bence ikinci plana geciyor mantik geliyor birinci sirada. evlendikten sonra ayrilmasi cok daha zor beraberken ayrilmasi bence daha kolay. bence söyle düsünmelisin bu insanla evlendikten sonra beni mutlu edebilirmi yoksa hayatimi mahvedermi.

Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..

seven insan nasıl sevdiğini hırpalar ona zarar verebilir inanamıyorum ya...insan sevdiğinin saçının teline zarar gelmesinden bile korkar...canım bence ne kadar yapmıycam etmiycem dese de değişeceğini sanmıyorum bi insanın kolay kolay..bence yol yakınken vazgeç evlenince ayrılmak daha zor..her gün pişman olup üzülmektense bi kere üzülürsün biter...kendine yazık etme...bi ilişkide en affedilmeyecek şey bence dayak:((

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın basını yakma sakın yakma erkekler evlenınce 390derece donuyorlar kı asla sınırlı olmayan adam bıle zabanıye donup sıddet uyguluyo senınkı kalıbımı basarım sıddetınde alasını uygular kac bırak kac yoksa sende evlenınce kocamdan sıddt gordum benı dovdu evdekı herseyı kırdı doktu bıde hamıleyım ben napıcam sımdı depresyona gırdım yardımcı olun dıye msj acarsın.kac canım canını sevıyorsan kac

canim belki simdi dovmuyor seni bidaha yapmiycagim falan diyor ama
bana pek inandirici gelmedi simdi onda ayrilik korkusu olabilir o yuzdende yapmiycaktir.
ama evleninince bu tur insanlar 180derece degisebiliyor,
nasil olsa karim, nasil olsa artik benim diyip seni ilerde dovebilir,
benim bi arkadasim sevgilisiyle 2 sene beraberlerde o iki sene icersinde cok seyler yasadilar dayakta yedi,
a oglan ozur diledi yapmicam dedi ve daha sonra evlendiler ve su an haftada bir dayak yiyor,
hemde sebepsiz adam stress topu yapti arkadasimi:5:

canim belki simdi dovmuyor seni bidaha yapmiycagim falan diyor ama
bana pek inandirici gelmedi simdi onda ayrilik korkusu olabilir o yuzdende yapmiycaktir.
ama evleninince bu tur insanlar 180derece degisebiliyor,
nasil olsa karim, nasil olsa artik benim diyip seni ilerde dovebilir,
benim bi arkadasim sevgilisiyle 2 sene beraberlerde o iki sene icersinde cok seyler yasadilar dayakta yedi,
a oglan ozur diledi yapmicam dedi ve daha sonra evlendiler ve su an haftada bir dayak yiyor,
hemde sebepsiz adam stress topu yapti arkadasimi:5:

katılıyorum erkekler evlenıncew kaybetme duygusunu kaybedıyo ondan dolayı nasıl olsa gıdemez dıye tum acımasızlıgı yapıyor.bak basını taslara vurursun sonra evlenme onla

madem seviyosun evlilik tarihini uzat,
1 sene daha ileri at deki seni daha iyi tanimak istiyorum,
cok iyi dusun o beyaz gelinligi bir kere giyinceksin dogru insanmi diye iyi dusun.

Back
X