Evlenirsek şiddet görürmüyüm çok merak ediyorum...

aman hemen çocuk yapmayın.... önce birbirinizi tanıyın

haha alemsin:-)

hadi evlenmis olsa ve yazsaydi bunlari bu mesaj guzel olurdu,
dayak yiceni bile bile neden evlensin en guzeli uzatmak bence,
hem sende iyi dusunmus olursun:-)

aman yol yakınken vazgeçin
insanların değişmesi çok zordur
ya bi insan sevgilisine bunu yapabiliyosa zaten sevgisinin ne anlamı var ki isterse ölsün aşkından
sevdiği kızı hırpalayabilicek bi erkek erkek değildir benim gözümde
acizdir:47:

iyi de sana el kaldıran hakaret eden küfür eden Bi adamı nasıl hala seviyosun.. sevgin yara almıyo mu aşkın incinmiyo mu.. Ben de yaşadım.. Ben de tokat yedim nişanlımdan.. düğüne 3 ay vardı nişanı attım.. ama aşkım Bitti oracıkta.. şuanki 3 yıllık sevdiğim dediğim adam Beni aşağiliyo laf sokuyo diye gene Bitirdim.. çünkü aşk sevgi yara alınca kalmaz kii.. hala seviyorum diyosan ciddi Bi proBlem.. ilk hakarette soğuman tiksinmen lazımdı.. lütfen kendine değer ver.. aşk çook güzel Bi duygu.. aşkı sana dünyanın en harika insanı olduğunu hissettirip sana değer veren ve asla incitmeyen Bi adama ver.. Böyle nasıl olsa Beni seviyor elimin altında Bırakamaz diye övünen egosu yüksek kadını döven söven aşşağilayan 3 kurusluk adamlara verme sevgini.. valla pişman olursun..

iyi de sana el kaldıran hakaret eden küfür eden Bi adamı nasıl hala seviyosun.. sevgin yara almıyo mu aşkın incinmiyo mu.. Ben de yaşadım.. Ben de tokat yedim nişanlımdan.. düğüne 3 ay vardı nişanı attım.. ama aşkım Bitti oracıkta.. şuanki 3 yıllık sevdiğim dediğim adam Beni aşağiliyo laf sokuyo diye gene Bitirdim.. çünkü aşk sevgi yara alınca kalmaz kii.. hala seviyorum diyosan ciddi Bi proBlem.. ilk hakarette soğuman tiksinmen lazımdı.. lütfen kendine değer ver.. aşk çook güzel Bi duygu.. aşkı sana dünyanın en harika insanı olduğunu hissettirip sana değer veren ve asla incitmeyen Bi adama ver.. Böyle nasıl olsa Beni seviyor elimin altında Bırakamaz diye övünen egosu yüksek kadını döven söven aşşağilayan 3 kurusluk adamlara verme sevgini.. valla pişman olursun..

kesinlikle haklısın yazıklarına katılıyorum yapılması gerekeni yapmıssın...

anladık seviyosun çok aşıksın ölüyosun aşkından ... ama hayatın acı gerçekleri var evlilik aşkı öldürüyo .. bu adam daha şimdiden sana el kaldırmışsa bide evlendikten sonra 180 derece değişeceğinide hesaba katarsak başına gelecekleri hiç düşünemiyorum bile... tv de haberlerde şiddet gören kadınların sonunuda görmüyormusun? en son haber gibi sürekli eşini döven adamın en sonunda sahurda yoğurt yok diye sinirlenip şiddetin dozunu arttırması gibi .. neden hayatımızdan bize zarar veren insanları zamanında çıkartamıyoruz ki illa başımıza kötü bişeymi gelmesi lazım.. bu başlığı açarken ne bekliyodun aman ayrılma evlen evlenince düzelir dememizimi ozaman çok safsın demekki hayatın gerçekleri hiçte öyle toz pembe değil seni üzen bi ilişkin varsa bence ayrılmak en mantıklısı ...
şunu unutma hayatta hiç bişey senden daha değerli değill......

Aynı sorunları ben de yasadım. Hayatimda daha once ne ailemden ne de baska birinden boyle bir yaklasim gormemistim. Bu nedenle once olayin ne oldugunu anlayamadim acaba ben mi tahrik ettim gercekten diye dusundum. Kufurleri ve tokatlari devam ettikce gordum ki aslinda o hastaydi ona yardim etmek bile istedim. Ama ne oldu biliyor musun sunu farkettim ki ben artik onu sevmiyordum, sadece kendimce oc almak istiyordum. Bu kacinilmaz, sana ister sozel ister fiziksel ne olursa olsun siddet uygulamis birini sevemezsin bu senin elinde degil inan bana. Benim ayrilmam uzun surdu cunku beni hem iyi hem kotu anlamda manipule edebiliyordu, istedigi zaman istegi sekle sokabiliyordu. Tokat attiktan sonra kapima dayaniyor cicekler aliyordu affediyordum yani zayif noktalarimi kullanip beni yine kendisine bagliyordu. Ben de icten ice kendimi ozel hissediyordum, ama kendimi ozel hissetmek icin once tokat yemem ya da kufur isitmem gerekiyordu. Bu katlanilacak birsey degil ama soyledigim gibi aslinda tum bu donguye bir gun ondan oc alacagini bilerek devam ediyorsun ve tabii cocuk yapmak icin. Sen artik o adami sevemezsin bu reddetsen de dogaya aykiri yani teoride ondan zaten kurtulmussun. Biz de ayni sizin gibi evlenmeyi dusunuyorduk ve ailesiyle de tanismistim. Bunlar hicbir seye engel degil, ilk firsati kolla ayril derim. Sen kendin icin dunyanin en kiymetli seyisin gerekirse sevgilin olmasin bir sure yalniz kal goreceksin kisa zamanda nasil guclendigini, beyninin, ruhunun kendine duydugun sayginin nasil tazelendigini. Bu adamla evlenme derim hayatin sevgisiz gecmesin ...

yarın bir gün ana haber bültenine konu olmamak için kalbine söz geçir. acı ama gerçek. kadınlar sesini çıkarmadıkça erkekler hayvanlıklarına devam ediyor. ne demek sinirini böyle boşaltıyor, sen stres topu musun??? şimdi şansın varken ayrıl evlendikten sonra çok daha zor olur hem maddi hem manevi

Sinirli insanla yaşamak zor ben sana söyliyim. Eşim kırkta bir sinir yapar onu bile çekemem bazen.

Valla yol yakınken don..
Adam benle lanlı lunlu höt möt konussa soguuorum veya kacıorum korkutuo yanı.benı o erkek.bu tüplerden uzak durmak lazımm..
Bu tokat mevzusu benımde basıma geldı.
Daha 3 haftadır tanışııorum bır anlık kızlgınlıkla yedım o tokadı arkama bıle bakmadan bıraktım zor kurtuldum ya anlatamam hala arada arar boyle manyaklar..
Bence uzak dur derım..ilerde basınıza bela olur..kurtulun derım yol yakınken.
Seven ınsan zarar veremez bunu bılır bunu soylerım....

kesinlikle olacaktır bence enn kısa zamanda ayrılmalısın
daha şimdiden hakaretler sinir küpü olmalar dayakta oldu
sayılır diyorsunn....
kesinlikle bu ilişkiyi bitirmelisin daha sonra çok üzülmek
istemiyorsan tabi sen bilirsin
allah yardımcın olsun zor bir durum

kendi trajedini kendin hazırlıyorsun canım. aşk kimsenin kurtulmak istemediği bir hastalık.. ama mutlu olmak istiyorsan kalbinden çok aklını dinlemen lazım bu konuda. sanırım siniri dışında sana hitap eden çok da güzel yönleri var ki vazgeçemiyorsun. flört döneminde çok iyi olup sonradan evlenince siniri ortaya çıkanlar var ki seninki şimdiden ipi koparmış. daha fazla kendini bağlama bence ona. evet bu çok çok zor, ama evli, dayak yiyen ve utancından kimseye anlatamayan biri olmak istemiyorsan zoru başarmaktan başka çaren yok.

şuan bekar halinle bile bu şüpheye düşmen , senin soruna cevabın bence.. sinir küpü oluyor ve öfkesini kontrole demiyorsa, şiddet senin için kaçınılmaz olabilir..
iyi düşün taşın, hatta gerekirse bildiğini annenle,ailenle de paylaş..:34:

hiç umut yok... bence kesinlikle ayrıl...sakın iknalarına, seni kandırmaya çalışmalarına,göz yaşlarına, verdiği sözlerine aldanma...

Back
X