29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,
Üzgünüm çok üzgün

Ne tavsiye verirsiniz ?