• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereden biliyorsunuz? Gozunuzde nasil buyutmussunuz su adami. Dogru durust tanimiyorsunuz bile. Sizinki adama olan sevgi degil, kafanizdaki kisinin profiline adami giydirmissiniz. Adamla hicbir sey yasamadan o oyle yapmaz boyle yapmaz.... nereden biliyorsunuz?
10 yıldır tanısıyoruz iyi tanıyorum sadece 2015 ve 2018 arası görüşmedik, şiddet uygulayacak biri asla değil

Her iyi insandan iyi eş veya iyi sevgili olmaz. Daha doğrusu bazen bi iliskide iki taraf da çok iyi insanlardır ama o iki kişi birbirine uymuyodur, doğru kombinasyon değildir yani. Bence gözünüzde o kişiyi idealize etmişsiniz ve fırsat kaçırdım olarak görüp kendinize acıyosunuz. Ama o kişinin iyi biri olması ikinizin ilişkisinin iyi olacağı anlamına gelmez, böyle bakmayın bence. Eminim siz de şuan farkında olmasanız bile o zaman olduğunuz kişi değilsiniz. Klişe olacak ama ex'den next olmaz. Klişeler de boşuna klişe olmaz hani. Hayatınıza giren kişi doğru kişiyse bitmesine gerek kalmaz zaten. Zamanında o güven vermiyomuş, siz de onun için fırsatmışsınız. O da sizi kaybetmiş öyle bakarsak. Bi anda kafaya takmayı bırakamazsınız tabi ama fırsattı ve kaybettim şeklindeki bakış açınızı değiştirmeye çalışın bence.

10 yıldır tanısıyoruz iyi tanıyorum sadece 2015 ve 2018 arası görüşmedik, şiddet uygulayacak biri asla değil
Pardon da bu super mario herşeyi senden saklam is. Ukraynalı sevgili nisanlanmasi evlenmesi hersey sosyal medyadan ogreniyorsyn. Sana zerre değer vermemiş anlatmamis bile

Birini tanimak icin epey bir paylasim gerek. Ayni evin icinde yasayan kari koca bile esinin gercek yuzunu bosanirken gorebiliyor. 10 yildir meraba tarzinda ya da arkadasca yazismalar tanima degildir ki.

Müzik zevki hayata bakış tarzı düşünceleri dünya ve hayat hakkındaki fikirleri çok farklıydı hayatımdaki diğer erkeklerden

29 yaşındayım neredeyse 30 olacağım arkadaşlar bırakın da bir zahmet farkları anlayabileyim. Aklımın terazisinde herşeyi daha iyi tartıyorum şimdi

Kaldi ki tanidigini iddia etsen de tanimiyormussun. Adsmin evlenecegini bile sisyalnmedyadan ogreniyorsun. Cok da yakin degilmissiniz yani. Bos yere kendini uzuyorsun yani. Adami da gozunde cok buyutmussun bu arada.

Düşünmeden edemiyorum diyip duruyosunuz o beni dovmezdi diyosunuz da insanların evliliklerinde nasıl biri olduklarından nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz? Ara iletişime geç belki senle de sevgili olur mu diyelim evli işte adam yoluna bak

Kaldi ki tanidigini iddia etsen de tanimiyormussun. Adsmin evlenecegini bile sisyalnmedyadan ogreniyorsun. Cok da yakin degilmissiniz yani. Bos yere kendini uzuyorsun yani. Adami da gozunde cok buyutmussun bu arada.
Tabi araya mesafeler girdi yıllar girdi ama bunda benimde payım var kabul ediyorum

Kafanızı o adamla meşgul ettiğiniz sürece fırsatlarınızı önünüze çıkan şanslarınızı kaybedeceksiniz o yüzden unutmalısınız.

Kendimi övmüyorum arkadaslar yanlıs anlasılmasın, üst segmentteki adaylarla da denedim ama ciddi ilişkiye yanaşmıyorlar, kadınlar hakkındaki düşünceleri hiç de hoş değil ve midem bulanıyor kadına bakış açılarından

29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,

Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,

Üzgünüm çok üzgün :KK43: Ne tavsiye verirsiniz ?
amaaan bende nikah masasında başkasıyla nişanlı olduğunu öğrendin falan sandım Allah aşkına 10 sene olmuş biraz önüne mi baksan? Bunun için bu kadar bunalımdaysan bi psikoloğa mı gözüksen acaba normal değil çünkü

amaaan bende nikah masasında başkasıyla nişanlı olduğunu öğrendin falan sandım Allah aşkına 10 sene olmuş biraz önüne mi baksan? Bunun için bu kadar bunalımdaysan bi psikoloğa mı gözüksen acaba normal değil çünkü
2015e kadar teklif etti peşimdeydi ama toydu güvenemedim işte :(

2015e kadar teklif etti peşimdeydi ama toydu güvenemedim işte :KK43:
yahu 2015'in üzerinden 5 sene geçti, 2015'te doğan çocuk seneye ilkokula gidecek farkında mısın? olabilir geçmiş gitmiş Allah mesut etsin de kendine gel yani 30 yaşına gelmişsin bu düpedüz takıntı.Ben de ilkokuldaki platoniğime mi takıyım şimdi 20 sene önce vah gittiii diye :D

Zaten gerçekten sevmedin kabul et. Gerçek sevenler o dediklerine asla takılmadan bodos devam ediyor yoluna.. şimdi senin mevzu KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR olayı oldu.. gözünde büyütüp kendine acı vermene gerek yok.Terkedilmiş psikolojisindesin resmen,oysa istemeyen sendin unutma..E adamcağızda napsın yoluna bakmış. Yenilerine sağlık deyip konudan uzaklaş.

29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,

Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,

Üzgünüm çok üzgün :KK43: Ne tavsiye verirsiniz ?
33 yaşındaki ukraynalı kadına yaşlı mı diyorsun yani taştır o taş 😄 onlar geç yaşlanıyor etse et.

Siz adamı değil onunla yaşayamadıklarınızı dert etmişsiniz kendinize bunca yıldır. hatalarınızdan ders çıkartın. Mantığınıza yatmamış ki olmaz demizsiniz. Gerçek aşk öyle hesapla kitapla olan bir şey değil eğer gerçekten sevseydiniz bahanelerin arkasına saklanmazdınız. Daha 19 yaşındaymışsınız zaten. Ailenizin iznini niye dert ettiniz evlenecek miydiniz hemen? Artık olan olmuş önünüze bakın. Daha iyileri de çıkar karşınıza milyonlarca insanın yaşadığı bir ülkede tanıdığınız maksimum 10 kişi üzerinden bütün erkekleri genellemeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X