• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kaçıncı ukraynalı! Herkesin eski sevgilisi/hoşlandığı kişi Ukraynalıyla evleniyor forumda.

Ayni seyi yazacaktim tam
Surekli ayni konu, evlenecek adam kalmadi Ukraynalilarla evlendiler/eski sevgili Ukraynaliyla evlendi .... bence feyk Mune Mune

Bu BDV'de kaçıncı Ukraynalı konusu dedim ben de okurken :işsiz:

Yani konu sahibi doğru düzgün görüşmemişsiniz, adamı tanımıyorsunuz bile. 2018'den beri neden uzaktan uzaktan sevdiniz? Neden bir adım atmadınız? Neden bunca yıldır bu adama takık kaldınız bu şekilde? Gidip bir görüşseydiniz ülkeye döndüğünde. Adamın abarttığınız kadar muhteşem olmadığını fark edecektiniz belki de. Ya da anlaşamazdınız belki. Tek hatanız uzaktan takip edip içinizde büyütmek olmuş. Bu hatanızdan ders alın. Birini seviyorsanız, harekete geçin öyle uzaktan izlemekle olmaz.

Bir de gerçekten hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Başkasıyla olsam dövecek belki, deyip başkalarıyla olmaktan korkmanız hiç normal değil. Bu konuda psikolojik destek almanız yararınıza olur. Yani bir de adamla sevgili bile olmamışsınız. Sevgili olsaydınız size şiddet uygulamayacağını bilemezdiniz. Etrafa, arkadaşlarına ne naif ne kibar görünen adamlar sevgilisi kısa bir şey giydi diye saçma sapan korumacı tavırlara girip şiddet uygulayabiliyor. Sevgili olmadan, böyle sizinki gibi uzaktan uzaktan anlayamazsınız bunları. Belki Ukraynalı'ya şiddet uygulayacak, birkaç yıl sonra boşanacaklar, bilemezsiniz.
Değil mi ama ilk aklıma gelen konu fake mi acaba dedim

Hem Ukrayna meselesi bu 3. Konu yanılmıyorsam hem de 29 yasında okumuş yazmış bir kız daha mantıklı davranır

Ayni seyi yazacaktim tam
Surekli ayni konu, evlenecek adam kalmadi Ukraynalilarla evlendiler/eski sevgili Ukraynaliyla evlendi .... bence feyk Mune Mune
Anladık Slavlara zaaf var. Ama neden hep Ukraynalı. Neden Sırp değil, Belaruslu değil, Polon değil, Makedon değil... Hep Ukraynalı.

10 yıl öncesine dönebilirsen dön kardeş yani
Adam evleniyor diye kıymete binmiş gözünde

kimse onun gibi beni düşünmedi
Adamin hayatinda yokmussunuz ki zaten sizi nasil kimse onun gibi dusunmedi. Ne yapti sizin için misal? Yillarca gorusmemis zaten sizinle. Çok buyutmussunuz gozunuzde adami. Birakin evleniyor mu evlenmiyor mu naparsa yapsin yolunuza bakin.
Anlatim dili de çok hikayevari geldi.

sanırım tekrar irtibata geçince kendisi size karşı yeniden birşey hissetmemiş. siz de duygusal yönde adım atmamışsınız.
kendi hayatını kurmuş.
yani biraz kendi kendinize kurmuşsunuz birşeyleri.
sevdiğini unutmak kolay değildir ama bunu da hayatınızın odağı yapmayın.
ilişkiniz bile olmamış.
konuya öyle bir girmişsiniz ki sanki sizi kandırdı gibi birşey çıkacak sandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X