Evleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
19 yaşında o adamla evlenseniz çok mu mutlu olacaksınız ? O 22 yaşındayken ev mi gecindirecekti ? Evlenmeseniz ilişkinizi surdurseniz bu güne kadar sürdürebilecek miydiniz ? 2018 yılında geri dönmüş , siz artık 27 o 30 yaşlarındaydı artik..oluru olsaydı o günden sonra da ilişkiniz başlardı ...sizinle sosyal medyadan mi görüştü hep ? Yüz yüze gelmediniz mi?

29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,

Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,

Üzgünüm çok üzgün :( Ne tavsiye verirsiniz ?
Kaçan balık büyük olmuş. Neyse önüne bak artık. Bir daha senin için tüm imkanlarını önüne seren, kıymet veren birini bulduğunda yok ailem ne der, yok şöyle yok böyle diye ince hesaplara dalma.

Adam işini kurup para kazanmaya başlayınca birden güvenilecek liman olmuş.Aman ne hoş.

Naparsınız,nasıl atlatırsınız bilmem ama biraz saygınız varsa adama asla yazmaz ve huzur bozmazsınız..Sanki burdan bi işaret görseniz,yorumların da gazıyla nişanlı adama gidip açılacakmışsınız gibi hissettim . Umarım o kadar düşmezsiniz.

Önüme bakacağım da korkuyorum ama çok kötü tecrübeler yaşadım. O asla şiddet uygulamaz bunu biliyorum, çok mutlu eder o yüzden nişanlısı çok şanslı, diğer erkekler ya şiddet uygularsa, korkuyorum
Valla şiddet uygular, aldatır, tecavüz eder. Bunları asla bilemezsin o yüzden adamı iyice ilahlaştırma gözünde.

Müzik zevki hayata bakış tarzı düşünceleri dünya ve hayat hakkındaki fikirleri çok farklıydı hayatımdaki diğer erkeklerden

29 yaşındayım neredeyse 30 olacağım arkadaşlar bırakın da bir zahmet farkları anlayabileyim. Aklımın terazisinde herşeyi daha iyi tartıyorum şimdi
Erkeklerin söylediklerine değil yaptıklarına bak.

Olmayan istede var bir hayır de bacım ya inan hiç bir erkek için üzülmeye değmez hem kimseyi aynı çatı altına girmeden tanıyamazsın isteseydi sevseydi ne yapar eder seni yine bulurdu yeterince sevmemiş demekki önüne bak

Yok artık bu da mı terapist. Önüne gelen bilirkişi olmuş. Terapist ne alaka hem
"o adam bana şiddet uygulamazdi,iyi birisiydi ..çok kötü ilişkiler yasadim.. ya diğerleri bana şiddet uygularsa, korkuyorum" diye yazmış. Yeni bir adamı hayatına almaktan ,yeni bir başlangıç yapmaktan "ya o da bana şiddet uygularsa" diye korkar olmuş arkadaş ..psikolog desteği almasi fena olmaz.

29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,

Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,

Üzgünüm çok üzgün :KK43: Ne tavsiye verirsiniz ?
Oooo eski sevgilim affet barışalım dedikten 2 gün sonra nişanlanıp 3 4 ay içinde de evlendi benim. senin ilişkin bile olmamış salla gitsin yoluna bak mutluluklar dile geç 😂😂😂

Gercekten cok guvenilir biriymis ..aynisini daha kisa surede yasamis biri olarak yaziyorum ki hiic senlik bir durum degil sanane ,oyle kalp olmaz,sevgi layik olana sunulur.. sahsen o benden 1 ay sonra hemen nisanlandi benimde umutmam 1 ay kadar surdu gayet adil bence rahatim suan

Kusura bakma ama açık konuşacağım.
Beyefendinin içine öyle işlemiş olacak ki,herşeyini kapatıp yurtdışına okuyup meslek sahibi olup geliyor. Sana mavi boncuk atıyor. Sen de boncuğa gelince sana doğrudan değil dolaylı olmak suretiyle sosyal medyasından "ben evleniyorum bb" diyor. Aslında bakınca beyefendi az değil,intikamını güzel almış.
Size de gelince defteri kapatın gitsin. O iyi sağlam geleceği önce kendiniz kurun. Ben hep bunu söylerim "Hiçbir erkek cüzdan ve pırıl pırıl geleceğe bilet değildir".

Ukraynalı olduğunu neden yazma gereği duydun ?
Mutluluklar dile ve geç
Bu BDV'de kaçıncı Ukraynalı konusu dedim ben de okurken :işsiz:

Yani konu sahibi doğru düzgün görüşmemişsiniz, adamı tanımıyorsunuz bile. 2018'den beri neden uzaktan uzaktan sevdiniz? Neden bir adım atmadınız? Neden bunca yıldır bu adama takık kaldınız bu şekilde? Gidip bir görüşseydiniz ülkeye döndüğünde. Adamın abarttığınız kadar muhteşem olmadığını fark edecektiniz belki de. Ya da anlaşamazdınız belki. Tek hatanız uzaktan takip edip içinizde büyütmek olmuş. Bu hatanızdan ders alın. Birini seviyorsanız, harekete geçin öyle uzaktan izlemekle olmaz.

Bir de gerçekten hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Başkasıyla olsam dövecek belki, deyip başkalarıyla olmaktan korkmanız hiç normal değil. Bu konuda psikolojik destek almanız yararınıza olur. Yani bir de adamla sevgili bile olmamışsınız. Sevgili olsaydınız size şiddet uygulamayacağını bilemezdiniz. Etrafa, arkadaşlarına ne naif ne kibar görünen adamlar sevgilisi kısa bir şey giydi diye saçma sapan korumacı tavırlara girip şiddet uygulayabiliyor. Sevgili olmadan, böyle sizinki gibi uzaktan uzaktan anlayamazsınız bunları. Belki Ukraynalı'ya şiddet uygulayacak, birkaç yıl sonra boşanacaklar, bilemezsiniz.

Kör ölür badem gözlü olur hesabı, siz de adamın evleneceğini görünce "Acaba en iyisi o muydu bak hemen bir kadın kapmış" diye takıntı haline getirmişsiniz. Hatta öyle bir takıntı ki gördüğünüz görmediğiniz tüm erkeklerle adamı kıyaslayıp "Başka erkekler beni döver, bu adam dövmezdi" tarzı yüceleştirmeye dahi başlamışsınız adamı. Bunda muhtemelen hayatınıza başka birinin girmemesinin de payı var. Psikolojik destek almanızı öneririm; sağlıklı düşünmekte zorlanıyorsunuz gibi görünüyor buradan.

"o adam bana şiddet uygulamazdi,iyi birisiydi ..çok kötü ilişkiler yasadim.. ya diğerleri bana şiddet uygularsa, korkuyorum" diye yazmış. Yeni bir adamı hayatına almaktan ,yeni bir başlangıç yapmaktan "ya o da bana şiddet uygularsa" diye korkar olmuş arkadaş ..psikolog desteği almasi fena olmaz.
Benim okuduğum konuda bu ayrıntılar yok aynı konuyu okuduğumuza eminmiyiz

Bu BDV'de kaçıncı Ukraynalı konusu dedim ben de okurken :işsiz:

Yani konu sahibi doğru düzgün görüşmemişsiniz, adamı tanımıyorsunuz bile. 2018'den beri neden uzaktan uzaktan sevdiniz? Neden bir adım atmadınız? Neden bunca yıldır bu adama takık kaldınız bu şekilde? Gidip bir görüşseydiniz ülkeye döndüğünde. Adamın abarttığınız kadar muhteşem olmadığını fark edecektiniz belki de. Ya da anlaşamazdınız belki. Tek hatanız uzaktan takip edip içinizde büyütmek olmuş. Bu hatanızdan ders alın. Birini seviyorsanız, harekete geçin öyle uzaktan izlemekle olmaz.

Bir de gerçekten hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Başkasıyla olsam dövecek belki, deyip başkalarıyla olmaktan korkmanız hiç normal değil. Bu konuda psikolojik destek almanız yararınıza olur. Yani bir de adamla sevgili bile olmamışsınız. Sevgili olsaydınız size şiddet uygulamayacağını bilemezdiniz. Etrafa, arkadaşlarına ne naif ne kibar görünen adamlar sevgilisi kısa bir şey giydi diye saçma sapan korumacı tavırlara girip şiddet uygulayabiliyor. Sevgili olmadan, böyle sizinki gibi uzaktan uzaktan anlayamazsınız bunları. Belki Ukraynalı'ya şiddet uygulayacak, birkaç yıl sonra boşanacaklar, bilemezsiniz.
Konu sahibi için çok cazip gelmemiş yıllarca bu adam zaten. Boşta kaldıkça sarmış adama. Adam aptal değil ya, anlamış bu durumu. En son konu sahibini arayıp muhabbet edip, akabinde Ukraynalı ile boy boy sosyal medyaya fotoğraflar atması falan. İntikam gibi geldi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X