- 18 Haziran 2020
- 1.472
- 1.881
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçan balık büyük olmuş. Neyse önüne bak artık. Bir daha senin için tüm imkanlarını önüne seren, kıymet veren birini bulduğunda yok ailem ne der, yok şöyle yok böyle diye ince hesaplara dalma.29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,
Üzgünüm çok üzgünNe tavsiye verirsiniz ?
Yok artık bu da mı terapist. Önüne gelen bilirkişi olmuş. Terapist ne alaka hemGüzel arkadaşım bence bu kötü deneyim senin hayatını etkilemesin bir terapiste git
Valla şiddet uygular, aldatır, tecavüz eder. Bunları asla bilemezsin o yüzden adamı iyice ilahlaştırma gözünde.Önüme bakacağım da korkuyorum ama çok kötü tecrübeler yaşadım. O asla şiddet uygulamaz bunu biliyorum, çok mutlu eder o yüzden nişanlısı çok şanslı, diğer erkekler ya şiddet uygularsa, korkuyorum
Erkeklerin söylediklerine değil yaptıklarına bak.Müzik zevki hayata bakış tarzı düşünceleri dünya ve hayat hakkındaki fikirleri çok farklıydı hayatımdaki diğer erkeklerden
29 yaşındayım neredeyse 30 olacağım arkadaşlar bırakın da bir zahmet farkları anlayabileyim. Aklımın terazisinde herşeyi daha iyi tartıyorum şimdi
"o adam bana şiddet uygulamazdi,iyi birisiydi ..çok kötü ilişkiler yasadim.. ya diğerleri bana şiddet uygularsa, korkuyorum" diye yazmış. Yeni bir adamı hayatına almaktan ,yeni bir başlangıç yapmaktan "ya o da bana şiddet uygularsa" diye korkar olmuş arkadaş ..psikolog desteği almasi fena olmaz.Yok artık bu da mı terapist. Önüne gelen bilirkişi olmuş. Terapist ne alaka hem
Oooo eski sevgilim affet barışalım dedikten 2 gün sonra nişanlanıp 3 4 ay içinde de evlendi benim. senin ilişkin bile olmamış salla gitsin yoluna bak mutluluklar dile geç29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,
Üzgünüm çok üzgünNe tavsiye verirsiniz ?
Bu BDV'de kaçıncı Ukraynalı konusu dedim ben de okurkenUkraynalı olduğunu neden yazma gereği duydun ?
Mutluluklar dile ve geç
Benim okuduğum konuda bu ayrıntılar yok aynı konuyu okuduğumuza eminmiyiz"o adam bana şiddet uygulamazdi,iyi birisiydi ..çok kötü ilişkiler yasadim.. ya diğerleri bana şiddet uygularsa, korkuyorum" diye yazmış. Yeni bir adamı hayatına almaktan ,yeni bir başlangıç yapmaktan "ya o da bana şiddet uygularsa" diye korkar olmuş arkadaş ..psikolog desteği almasi fena olmaz.
Benim okuduğum konuda bu ayrıntılar yok aynı konuyu okuduğumuza eminmiyiz
Önüme bakacağım da korkuyorum ama çok kötü tecrübeler yaşadım. O asla şiddet uygulamaz bunu biliyorum, çok mutlu eder o yüzden nişanlısı çok şanslı, diğer erkekler ya şiddet uygularsa, korkuyorum
Konu sahibi için çok cazip gelmemiş yıllarca bu adam zaten. Boşta kaldıkça sarmış adama. Adam aptal değil ya, anlamış bu durumu. En son konu sahibini arayıp muhabbet edip, akabinde Ukraynalı ile boy boy sosyal medyaya fotoğraflar atması falan. İntikam gibi geldi bana.Bu BDV'de kaçıncı Ukraynalı konusu dedim ben de okurken![]()
Yani konu sahibi doğru düzgün görüşmemişsiniz, adamı tanımıyorsunuz bile. 2018'den beri neden uzaktan uzaktan sevdiniz? Neden bir adım atmadınız? Neden bunca yıldır bu adama takık kaldınız bu şekilde? Gidip bir görüşseydiniz ülkeye döndüğünde. Adamın abarttığınız kadar muhteşem olmadığını fark edecektiniz belki de. Ya da anlaşamazdınız belki. Tek hatanız uzaktan takip edip içinizde büyütmek olmuş. Bu hatanızdan ders alın. Birini seviyorsanız, harekete geçin öyle uzaktan izlemekle olmaz.
Bir de gerçekten hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Başkasıyla olsam dövecek belki, deyip başkalarıyla olmaktan korkmanız hiç normal değil. Bu konuda psikolojik destek almanız yararınıza olur. Yani bir de adamla sevgili bile olmamışsınız. Sevgili olsaydınız size şiddet uygulamayacağını bilemezdiniz. Etrafa, arkadaşlarına ne naif ne kibar görünen adamlar sevgilisi kısa bir şey giydi diye saçma sapan korumacı tavırlara girip şiddet uygulayabiliyor. Sevgili olmadan, böyle sizinki gibi uzaktan uzaktan anlayamazsınız bunları. Belki Ukraynalı'ya şiddet uygulayacak, birkaç yıl sonra boşanacaklar, bilemezsiniz.