• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

Ay hayalim.bu yaa
millet tek tas hayali kurar bense nefret ederim
Evlenme yoluna girilen bir beraberlikte nedir bu evlilik teklifi hevesi?
Adam senle evlenmek istiyor ki davetiyeler hazır
madem içinde kaldı laf arasinda nazlan sen bana evlilik teklifi yapmadın diye yapsin

Tek tasi ben de sevmem ama bastan evlilik teklifi almazsam evlilik yoluna girmezdim.Siradan da olmayacak kafasini calistiracak:)

Hep bu tv de ,sosyal medyada gösterilen evlilik tekliflerinin ceremesi.Şahsen tv de gösterildiği gibi kalabalık içinde yapılan teklif istemezdim .Sanki teklif edilmeyince değer görmüyor hissine kapılmışsınız ama demek ki seviyor ki,evlilik yolunda ilerliyorsunuz.

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
bu iş nasıl oldu ,,
bi anlat evlenme teklif edilmeden düğün hazırlığının olmasıı

Tek tasi ben de sevmem ama bastan evlilik teklifi almazsam evlilik yoluna girmezdim.Siradan da olmayacak kafasini calistiracak:)
Iste beklentiler farkli
Ben evlilik hazırlığı kendi halinde olsun isterim hic romantizme teklife gerek kalmasin zaten o kisiyle hayatimi birlestirmeyi dusunuyorsam evlenme teklifi almama gerek kalmamıştir :)

Bence de evlilik teklifi olmadan bu işlere girilmesi saçma işte. Sizin zaten her şey hazır teklif etse sanki hayır mı diyeceksiniz. Ben baştan söyledim nişanlıma teklif etmeden hiç bir şey için adım atmam bi iğne bile almam diye. Bence bu süreç tekliften sonra başlar zaten aileniz tanışmış nişan olmuş teklife gerek yokki artık :(
Yine de açıkça söyleyin içinizde kalacaksa formalitede olsa etsin.. peki tektaş fln takmıyor musunuz yani teklif etse tektaşla fln etmez mi nasıl olcak

Ben de almadım ve bana biraz değişik geliyor açıkçası.

Bazı durumlarda mantıklı;

- Görücü usülüdür, karar evlilik yönünde olumlu olur, teklif yapılır.

- fuckbuddy olarak başlayıp aşka dönmüştür, karşıdakine bak niyetim ciddileşmeye başlıyor denmek istenir, teklif edilir.

- Aşık olmak illa evlenmek demek değildir, birlikte de yaşayabiliriz düşüncesindedir taraflar ya da tarafların biri, yine teklif edilir.

Ama ilişkiye başlayıp, aşık olup da zaten evlenme niyetinde olan birinin bunu yapması bana formalite geliyor açıkçası. Ben istemedim şahsen.

Iste beklentiler farkli
Ben evlilik hazırlığı kendi halinde olsun isterim hic romantizme teklife gerek kalmasin zaten o kisiyle hayatimi birlestirmeyi dusunuyorsam evlenme teklifi almama gerek kalmamıştir :)

Aynen beklentiler farkli.

Benim beklentim tek tas degil , gumus yuzukle de gelse ki derdim yuzukte degil, yaraticiligini konustaracak biri olmali. Monoton bir erkek zaten ilgimi cekmezdi.

Tek tas yada satafatli evlilik teklifi istemiyorum zaten.sevmiyorum tek tas takmam da
Ilk evliligimde de boyle olmustu simdi de boyle gelisince niye evlilik teklifi almiyorum diyorum kendi kendime
Teklif etmicekmisin boyle hazirliklar basliyo dedim en basindan evlilik niyetiyle basladim seninle gorusmeye ne gerek var dedi ben şok oldum ama bisey soylemedim.

Bir arkadaşım bayramda ailesi ile tanıştıracaktı erkek arkadaşını. Ama teklif olmadığından tanıştırmadı. Ve çocuk bayramda muhteşem bir teklifle geldi. Madem teklif sizin için bu kadar önemli, bu insanları neden ailenizle tanıştırıyorsunuz? Neden isteme falan oluyor anlamış değilim. Önem vermezsiniz saygı duyarım. Ama madem önemli bazı şeylerin de önüne koyun derim.

Sosyal medyanin dayatmasi oldugunu dusunenler cok yanlis dusunuyor. Evlilik teklifi ona buna gosteris olsun diye yapilmaz. Iki kisi arasindadir. Belki zamani gelince ben bile edebilirim ama bence mutlaka bi evlilik teklifi olmali. Ne gosteris icin , ne romantiklik icin. Ha olur ya teklif olmadan evlilik yoluna girdiysem cok fazla da onemsemezdim.

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
bende almadım , nıkah gunu memur bana malum soruyu sorunca cevabım aynen şöyle oldu "cevabımı vermeden önce birşey söylemek istiyorum (herkes vazgectım sanmış) evleniyorum ama ben hala evlenme teklifi almadım .....
memur eşime döndü o da hoş bir sözle teklifini yaptı, bende EVET dedim....
sonra memurun kafası karısmıs olcak kı dırek şayitlere geçti onlarda damada sormadınız falan dediler teklifi ettiğine göre cevabı belli desede, eşime de usuleten sordu malum soruyu ve güzel bir anı olarak kaldı :D :D

annenizden babanızdan isteme olmadı mı ona say

Back
X