• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

bence evlilik teklifi soyle olur; sevgilindir, aileler falan devrede değildir, evlilik hiç gundeme gelmemiştir, cocuk ta teklif eder boylece o yola girilir...Ama doğal sürecte o yola kendiliğinden girildiyse adamın niyeti zaten belliyse gerek yok zorla ettirilen teklifin de anlamı yok

İstersen evlendikten sonra etsin ? Ya adı üatünde işte adam evlenir misin diye soracak. Herşey hazır evleniyorsun zaten hayır mı diyeceksin ? Zoraki ego tatmini ama :)
Evlenme teklifi olmadan nasıl oluyor bu işler anlayamadım zaten. Sohbet sırasında mevzu ilerliyor heralde.
Bu saatten sonra çok saçma. Egolarını kenara bırak. Sırf evlenme teklifi etti bana ihi ihi yapmak için adamın içinden gelmeyen bişeye zorlamanız komik. İçinden gelse zaten yapardı bu teklifi.

:KK33::KK33:
Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
Bnde almadim teklif ama gayet mutluyuz.teklif gosteris bence,onemli olan huzur,mutluluk gerisi hikayeAllah baska dert vermesin bunlar gecici

Şu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.

Bence olması gereken bişey. O teklif olmasa evlenmezdim :KK19: "Hayırdır ne iş aga nerden emin oldun bu kadar?" derdim gidişata :)
İlla alengirli bişey olmasına gerek yok, ama en azından bir erkeğin sevdiği kadından bir ömür birliktelik istemesi, bunu sorup o eveti duymak istemesini beklerim.. bunlar yaşanması gereken güzellikler. Öylece yok sayılmamalı.

Son düzenleme:
Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
benim kocam önce paraşütle atladı elinde bir pankart ordan denize düştü bizde koştuk su altı parkına dalgıç kıyafeti giymiş orda devam teklife derken bir yunus balığı geldi ağzında yüzüknen .....

şaka la şaka teklif mi o da ne :D:D:D:D

Şu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.
Kesinlikle. Bizde de aynı şekilde oldu. Hiç beklenmeyen bir zamanda cevabı ben bile düşünmemişken evet deyiverdim :)
Cevabını bile bile formalite olması da gereksiz dediğin doğru. Kuzenimin eşi ailelerle nişan alışverişine çıkıldığı günün akşamı teklif etmişti çok gülmüştüm :KK70:Hem de o gün akşamı evlilik teklifi edileceğini maaile biliyoduk biz uğurladık yemeğe onları ahhahah

Bence olması gereken bişey. O teklif olmasa evlenmezdim :KK19: "Hayırdır ne iş aga nerden emin oldun bu kadar?" derdim gidişata :)
İlla alengirli bişey olmasına gerek yok, ama en azından bir erkeğin sevdiği kadından bir ömür birliktelik istemesi, bunu sorup o eveti duymak istemesini beklerim.. bunlar yaşanması gereken güzellikler. Öylece yok sayılmamalı.
Ya bir de konunun başından beri teklif almamış olanlar gömmüşler de gömmüşler. İki kişi için özel ve anlamlı bir şeyi bu kadar degersizlestirmek niye? İstemeyen istemiyorum desin de, gösteriş şov vs demek de ayıp artık.

Böyle olduğu zaman evlilik teklifinin anlamı var zaten. Sabahtan akşama kadar muhabbet evlilik,her türlü hazırlığa girilmiş,düğün salonu olsa yarın evlenecek aslında.. Adam bu rahatlıkta niye kassın kendini niye bi teklifte bulunsun. Söyleyince kötü oluyoruz sonra..
Eşim bana evlenme teklifini başbaşa bile edemedi hayır derim diye :) büyük bi organizasyon içinde buldum kendimi evet dedim napayım :) çünkü hiç evlilik konuşmuyordum,acelem yoktu,evlilik meraklısı değildim bla bla bla..
Şimdi hala gözümün önüne geliyor,o teklifi yaparken tüm vücudunun titremesi,kekelemesi.. Eveti duyunca titremekten yüzüğü takamaması vs vs..
Konu sahibesi artık geçmiş ola anlatabiliyormuyum.. O teklifi alsan bile heyecan olmayacak ;)

Ya bir de konunun başından beri teklif almamış olanlar gömmüşler de gömmüşler. İki kişi için özel ve anlamlı bir şeyi bu kadar degersizlestirmek niye? İstemeyen istemiyorum desin de, gösteriş şov vs demek de ayıp artık.
Yahu bu bir birleşme, geriye kalan hayata ilk adım, hiç alakan olmayan bir adamla yaşlanmak istemek kadar büyük bir karar mı var?
Gösterişse de gösterişi en çok hak eden konu bu. Şovsa da şovu en çok hakeden konu bu.
Bu kadar kenarda kalmışlığa gerek yok. Kadınız biz elbette sorucaklar bu soruyu bize. Öyle aldım gittim var mı ya? Saçma

canım ben de evlilik teklifi almadım. takılcak bir şey yok.. ilişkinizi/hayatınızı kalıplara bağlı yaşamayın. evlilik dediğin zaten birlikte verilmiş bir karardır. adamın alnına silah dayamadın ya. demek ki seninle evlenmek istiyor. sorsa ne oluuur sormasa ne olur... farklı olursunuz fena mı..

Evlilik teklifi bu kadar gerekli mi?
Bence cok degil..
Yani söyle ki bu biraz iliskiye bakis acisina bagli.
16 yasindaydim sevgilimle tanistigimda.. asla evlenmeyecegim ben derdim. Hani kizlarin küçüklük hayalleri vardir ya gekin olacagim ben diye.. hic oyle bir kiz olmadim.. ama öyle lay lay lom biriyle takilayim da demedim. Küçük ilkokul asklari bile yasamadim.
Sonra tanıştik asik oldum. Ben bu adamdan baskasiyla evlenmem dedim. Başladığımız gece hic bitmeyecek bir yolculuk olsun öyle bitlikte büyüýup birlikte yaslanalim dedi. Yasimiz gelince de hadi tanistiralim muhabbeti oldu. Teklif istemezdim iyi ki de yapmadi. Icten gelen bir evlilik hazirligini, yapmacık bir evlilik teklifine tercih ederim.

bende aldım hiçbir değişiklik yok hayatımda o nedenle çokta takmayın illa istiyorsanız bunu eşinizle görüşmeniz lazım.

eşinize evlilik teklifi beklediğinizi çıtlatın hatta direk söyleyin bir arkadaşım öyle yapmıştı teklif etmeden imzayı atmayacağım son günde olsa bekliyorum demişti :D

Güzel, hoş bir anı evlilik teklifi.. Ve benim için ailelerin tanışmasının biletiydi.. Ben teklifsiz davetiye, söz nişan işine giremem..
Ama insan öyle şeyler yaşıyor ki, teklif etmeseydi de her şey güzel gitseydi: etti de ne oldu sanki diyor..

O zaman niye ailenle tanistirdin diyen arkadaslar
Zaten ilk bastan beri ailelerle tanisiyoruz.ozel bir tanistirma olmadi.
Evlilik teklifi etseydin bari dedigimde zaten basindan beri evlilik niyetiyle birlikteyiz ne onemi var diyo..bu tür seyleri seven biri degil.
Ilk evliligimde de olmayinca icimde heves iste benimkisi

Aynen beklentiler farkli.

Benim beklentim tek tas degil , gumus yuzukle de gelse ki derdim yuzukte degil, yaraticiligini konustaracak biri olmali. Monoton bir erkek zaten ilgimi cekmezdi.
seninkisi adamin ne kadar yaratici bir zekaya sahip.oldugunu görmek aslında :deli:

Tek tas yada satafatli evlilik teklifi istemiyorum zaten.sevmiyorum tek tas takmam da
Ilk evliligimde de boyle olmustu simdi de boyle gelisince niye evlilik teklifi almiyorum diyorum kendi kendime
Teklif etmicekmisin boyle hazirliklar basliyo dedim en basindan evlilik niyetiyle basladim seninle gorusmeye ne gerek var dedi ben şok oldum ama bisey soylemedim.
ay eniste benim.kafadan :) iste ben de bastan evlilik maksatli gorusulduyse zaten o yola girilmis diye düşünüyorum illa benimle evlenir misin deyip diz cokmesine, yuzuk takip egzantirik romantizm yapmaya gerek yok

benim etrafimda gördüğüm evlilik yolundaki tum girişimler yapılıyor, kisiler aylarca hatta yillarca flort ediyorlar tam konu sahibi arkadas gibi olay son raddeye geliyor, "eee bu adam bana evlenme teklifi yapmadı " demeye başlıyorlar
Evlenme kararini almis bir cok kisi biliyorum, sevdigi adamdan romantik organizasyon bekliyor hatta söylüyor ben evlilik teklifini şurada şu sekilde olsun istiyorum diye
bu bana yapmacık geliyor yoksa spontane bir sekilde adamin icinden gelir, bana dönüp evlenme teklifi ederse hayir demem :) ama yapmasa da sorun etmem

Ben de almadım evlilik teklifi
Seninle evleneceğim dedi o kadar :KK70::KK70:
vayyy eniste goz koymus almis helal olsun:KK70:

Back
X