Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

Ay hayalim.bu yaa
millet tek tas hayali kurar bense nefret ederim
Evlenme yoluna girilen bir beraberlikte nedir bu evlilik teklifi hevesi?
Adam senle evlenmek istiyor ki davetiyeler hazır
madem içinde kaldı laf arasinda nazlan sen bana evlilik teklifi yapmadın diye yapsin
Kesinlikle katiliyorum özentilikten baska birs3y degil malesef he icinden gelip yapan erkeklere birsey demiyorum saygi duyuyorum fakat boyle bir beklentiye giren kadinlari anlamiyorum. Adam anne babanla tanismak icin size geliyo e istiyorki s3nde istiyorsunki bu raddeye gelmissin formaliteden cevabini bildigi seyi niye sorsun adam

Ayrıca komik ama benimkinin o taraklarda bezi yoktur. Sırf ben biraz güleyim diye kinadan sonraki gün düğünden bir gun once teklif etti. Gerginlikler yasanan bir donemdi çünkü bekle biraz belki birseyelr düşünür. Dedigim gibi olmasada olur takma fazla

Eşim benimle evlenirmisin dediğinde sinemada film izliyorduk ve esas oğlan kıza evlilik teklif ediyordu. Bende rol çalma demiştim. Düğünümüze 4 ay vardı ve 1 aylık nikahlıydık:KK70:

Direk söyle.. iyi de daha bi teklif bile almadım de. Hiç dallandırmana gerek yok. Bi yemeğe çıkarsın, tektaşını alsın hödük

Aldığım evlenme teklifi

- mart ayı , hafif sulu kar yağıyor. Bi köy yolunda arabayı durdurdu. Enrique iglesias tan *hero* şarkısı çalıyor.

KARIM OLACAKSIN PATATESIM

dedi. O gun bugündür karisiyim cok şükür .

Benimki teklif bile degil dikkatinizi cekeyim :D

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
bende sanırım doğru dügün tekklif almadım ama her buluşmadan sonra yanında ayrılırken ne olursun artık gitme diye yalvarırıdı bende anlamamzlıktan gelirdim net bir şeklde sormadı bende yanımda kal diye yalvarrken evlenelim ozaman diemezdim utanırdım ama bir şeklde ev bakaren felan bulduk kendimizi aşkımla

Bende almadim dedimki evlenme teklifi almadan evlenmicem. nikahta memur bana sorunca kabul ediyomusunuz diye bana evlenme teklifi etmediki nasıl kabul edeyim dedim. Ve evlenmeden saniyeler once teklifi aldim :KK66:
beterin beteri varmış bende aynı şeyi problem yapınca nikahtan bir gün önce teklif etti utanıomuş anlamam güzel plan yap bana suprız yap bende şaşrmış gibi yapayım dedim ama şaşrtıı gercekten güzeldi

ben de almadım henüz.arada laf çarpıyorum daha vaktin var nişanlıyız fln diye ama.erkeklerin çoğuna bunlar anlamsız geliyor sanırım.ya da benimkine öyle giyor bilemiyorum :KK45:

Kesinlikle katiliyorum özentilikten baska birs3y degil malesef he icinden gelip yapan erkeklere birsey demiyorum saygi duyuyorum fakat boyle bir beklentiye giren kadinlari anlamiyorum. Adam anne babanla tanismak icin size geliyo e istiyorki s3nde istiyorsunki bu raddeye gelmissin formaliteden cevabini bildigi seyi niye sorsun adam
işte erkekler tam olarak böyle düşünüyor.valla evliyseniz eşiniz çok şanslı :KK9:

Ben de evlenme teklifi almadan evlendim. Bir gün kafede otururken benimle evlenir misiniz dedi. İstemeye falan geleceklerdi o hafta. Evet dedim. Evlendik ama son ana kadar hep bekledim acaba birşey yapar mı diye. Ufak da olsa bir çiçek alır birşey yapar dedim ama yapmadı. Çok seviyordum tabi benim de gözüm pek birşey görmedi.
Şimdiki aklım olsa şakayla karışık falan da olsa isterdim. İçimde kaldı resmen. En ufak bir tartışsak aklıma geliyor üzülüyorum. Ne zaman bir evlilik teklifi falan görsem duygulanıyorum. Hiç özenmedi benim için birşey yapmadı diyorum kendi kendime. Senin de bunları yaşamanı istemem. Eğer önem veriyorsan söyle bir şekilde. Düğüne şu kadar kaldı ama ben evlenme teklifi almadım hâlâ falan de yeri geldiğinde. Sen ses etmeyince o da umursamıyordur. İlle içinden gelsin falan deme çoğu erkek partnerini. Yönlendirmesiyle yapıyor bunu

Bende almadim dedimki evlenme teklifi almadan evlenmicem. nikahta memur bana sorunca kabul ediyomusunuz diye bana evlenme teklifi etmediki nasıl kabul edeyim dedim. Ve evlenmeden saniyeler once teklifi aldim :KK66:
Yaa ne kadar saçma boş şeylerle uğraşıyorsunuz aldında noldu mutlu etti mi seni yani zoraki yaptırdığı şeyden nasıl haz alırki insan

En baştan evleniriz biz şeklinde yola çıkıldıysa ve bir taraftan hazırlıklar bu yönde devam ediyorsa, nasılsa evleniyoruz, nasılsa kabul etmiş durumu olduğu için ihtiyaç duymuyorlar sormaya. Kadının beklenti içinde olduğunu da fark etmezler. Sizin şakayla ya da ciddi böyle bir beklentiniz olduğunu ona bildirmeniz gerekir. Yoksa zaten evleniyorsanız teklife gerek yok esasen. Sözsüz olarak teklif gelmiş ve siz de sözsüz olarak kabul etmişsiniz demek çünkü.

Back
X