• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

Çoğu erkek zorunda oldugunu hissettiği için yapıyor.Aman öyle böyle bir teklif yapayım da sevgilim Mutlu olsun diye degil çoğu.Önemli olan o Ada'm evlenince senin kıymetini hep bilecek mi?Yoksa başka türlü mü olacak.Önce bunları düşünmelisin.

Bana nişanlım hic sormadi. Tanisdikdan 2 ay sonra gelecekdeki evimize havlu takimi alip geldi. Bak ceyiz aldim... beğendinmi gibi filan...
Bu benim için çok garip bir durum mesela. Erkek arkadaşım tanıştıktan 2 ay sonra havluyla gelse ne tepki verirdim bilemiyorum. Siz nasıl karşıladınız?

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
Bende almadım çokta istediğimi söylemiştim bunu dert etme yaaa:)

Bu benim için çok garip bir durum mesela. Erkek arkadaşım tanıştıktan 2 ay sonra havluyla gelse ne tepki verirdim bilemiyorum. Siz nasıl karşıladınız?

Yaşınız galiba küçük :) yirmili yaşlarda bende garip karşılardım.
Ama belirli bir yaşdan sonra zaten flört dönemi fazla kalmiyor. Adami kötü emmellerime alet etcek değilim yani zaten görüşme evlilik yollunda oluyor...

Ben komik karşıladım vallah... e bide stil meselesi... avmde filan diz çökse kesin ayrilirdim. Harbiden ayrilirdim. Pankart filan acma... o ne öyle? Genc bir kiza sevimli gelebilir ama bana acayip yapay geliyor.
Anlamsiz yani

Yaşınız galiba küçük :) yirmili yaşlarda bende garip karşılardım.
Ama belirli bir yaşdan sonra zaten flört dönemi fazla kalmiyor. Adami kötü emmellerime alet etcek değilim yani zaten görüşme evlilik yollunda oluyor...

Ben komik karşıladım vallah... e bide stil meselesi... avmde filan diz çökse kesin ayrilirdim. Harbiden ayrilirdim. Pankart filan acma... o ne öyle? Genc bir kiza sevimli gelebilir ama bana acayip yapay geliyor.
Anlamsiz yani
27 yaşındayım. Pankart falan bana da itici geliyor zaten ben alıntıladığınız mesajımda teklif tanımımı yapmıştım. Benim için her ilişki evlilik için başlamaz o yüzden farklı düşünüyoruz galiba.
Garip karşıladığım 2 ay içinde evlilik kararı vermek değil zaten, çeyize havlu aldım diye gelmesi. Ted Mosby canlandı gözümde. :KK45: Ben biraz daha Robinciyim.:KK53:

Bende laf arasında teklif aldım fark etmedim bile :) benimle evlenir misin dedi evlenirim dedim ama olayın farkında değilim. İki saniye sonra aylıktım bu sayılmaz dedim:KK45::KK70:

Şuan fark ettim de İstanbul boğazını izliyorduk o yüzden mi orada etti acaba.:KK64:

Neyse arada hala lafını vururum nikah günü belli olmadan edersin herhalde diye:halay:

konu 1 senelikmiş ama yazayım yine de :)
evlenelim biz ya, evlen benimle bak pişman olmazsın demişti, sayılır mı :KK70:

Çok önemli bir mevzu mu değil elbet gerçekten karısı olmamı istemesi hissettirmesi daha önemli.​

Ama birileri zamanında romantik romantik teklif etmiş anlatıyorlar görüyoruz. İnsanın içi burkuluyor eksik hissediyor kendini.

Uyuzlar çok zor iş sanki :KK12:

27 yaşındayım. Pankart falan bana da itici geliyor zaten ben alıntıladığınız mesajımda teklif tanımımı yapmıştım. Benim için her ilişki evlilik için başlamaz o yüzden farklı düşünüyoruz galiba.
Garip karşıladığım 2 ay içinde evlilik kararı vermek değil zaten, çeyize havlu aldım diye gelmesi. Ted Mosby canlandı gözümde. :KK45: Ben biraz daha Robinciyim.:KK53:

Ted Mosbye güldüm. Çünkü gercekdende benziyor :)

Belkide ilişki kelimesine değişik anlam yüklüyoruz. İlişki bende tanidikdan sonra başlıyor. Date evresi ilişki değil benim için.
Hani buluşup sinema, cafe vs. İlişki degil yani...
Havlu aldığı zaman evime girip cikiyordu zaten yani hemen hemen evli gibidiydik. Bunlari yaşadıktan sonra hakiki evlenme teklif etme gerekçesi biraz ortadan kalkıyor :)

Ted Mosbye güldüm. Çünkü gercekdende benziyor :)

Belkide ilişki kelimesine değişik anlam yüklüyoruz. İlişki bende tanidikdan sonra başlıyor. Date evresi ilişki değil benim için.
Hani buluşup sinema, cafe vs. İlişki degil yani...
Havlu aldığı zaman evime girip cikiyordu zaten yani hemen hemen evli gibidiydik. Bunlari yaşadıktan sonra hakiki evlenme teklif etme gerekçesi biraz ortadan kalkıyor :)
3 senedir beraberiz bizim ilişkimiz yok mu yani şimdi.:KK45: Birçok şey paylaştık bunca sene, sizin tabirinizle evine de girip çıktım ama evliliğin çok farklı olduğunu düşünüyorum ben. Belki de evliliğe yüklediğimiz anlam farklıdır. :)

Ben olsam üzülür kirilirdim ya..ne demek evlenme teklif etmedi.bence bi zahmet etmesı lazım. Ben de 5 ay evlilik teklifı bekledim. Aslında evlenecegimiz belliydi ama bekledim. Sonuçta o da çok orijinal bir şekilde teklif etti. Hala ara ara açıp izliyoruz hatıra sonuçta. Evlilik teklifi konusunda çıtayı öyle yükseğe koydu ki kendiminkinden daha güzel bir evlilik teklifi görmedim duymadım. Kısacası kadınlar bu tarz şeyleri önemsiyor. Ben de çok düz bir insanım ama benim için bile önemli ve duygusal bir an...

Yaa ted mosby :D :D

Ben de evlilik teklifi almadım. Sevgilimden önce de sonra da hep saçma geldi bana :) öylece evlendik negzel işte.

Evlilik teklifi almadan asla evlenmem hayal bile edemem diyordum gayet de almadan evlendim icimde ukte de kalmadi. Bosverin ya sizin demenizle edecekse etmesin zaten.

Nişanlımla birlikte çalışıyoruz . Ben işe başladıktan iki ay sonra sevgili olduk , hep birlikteydik ondan 6 ay sonra evlenme teklifi aldım 10. Ayda nişanlandım :) nişanlım bey Ted mosby sayılır mı :D

Konu sahibi olarak bilgi vermek istedim :)

Bahsi geçen şahıs ile farklı bir sebepten ayrıldık.sonrasında dayanamadı evlilik teklifi ile tekrar başlamak istedi ama gecikmiş teklife cevabım hayır oldu.
Şu an başkası ile evliyim.merak edilir diye yazıyorum eşim güzel bir teklif yaptı ;)

Genç değilim 40 a yaklaştım ikinci evliliğim bu. yani sizler gibi uzun tanıma evresi bana zarar verir.malum toplum...
Ekim ayında ayrıldık.mart ayında eşimle tanıştık ve 1 ay önce evlendik :) hızı tartışılır ama gidenlere teşekkür ettirdi :))

Cok acayip. Yani kendinizi neden uzuyorsunuz ki haketmedim mi falan? Bu mustakbel eisnizin karakterine bagli. Bence onemli olan karsilikli sevgi saygi ve iyi gecinmek. Ben de almadim teklif ve cok laf da soktum huzursuzluk cikardim baya basta. Birgun esim yeter artik dedi. 'Ben su yasima kadar on defa evlenmistim. Karsima sen gibisi cikmamis ki evlenmemisim. Niye kaliplara sokuyorsun ki bu isi 'deyince aydim. Ve dusundum bana saygili yardimci gozumun icine bakan bi adamla evliyim ve inanin onemli olan seyler bunlar. Yani o facebookta yayinlanan teklifleri ya da cumle aleme ilan edilenleri ben de sevmiyorum itici geliyor.e elmas yuzuk zaten alinir bi esprisi yok( alsaydi da takmazdim zaten, alyansi zor takiyorum hala). E ikimiz basbasayken zaten evlenme karari almamiz disarda aksam yemegi yerken oldu. Dizleri ustune cokmemis ve bana yuzuk vermemis ya da garsonlari maskara etmemis olabilir ama benim icin ( kendisi yillarca arkadasimdi) bildigim tum sevgililerinden evlenmek istiyorlar baski yapiyorlar diye ayrilan bi adamin benimle evlenmeyi isteyip hatta heyecanlk heyecanli plan yapmasi o an yeterli oldu ki ben de inanilmaz sevindim. Sonradan o hissi havayi huzursuzluk cikarark bozdum. Baskalarinin etkisiyle. O yuzden baskalarina ozenmek yersiz. Yani her evlilik birebir ayni adimlari izleyecek diye bisi yok ki?
Tabiki önemli olan mutluluk bende çok mutluyum evimde 4 ay oldu evleneli beni çok seven bi kocam var yinede bi eksik daha o aydınlanmayı önemsememeyi başaramadım inşallah yakında olur

Konu sahibi olarak bilgi vermek istedim :)

Bahsi geçen şahıs ile farklı bir sebepten ayrıldık.sonrasında dayanamadı evlilik teklifi ile tekrar başlamak istedi ama gecikmiş teklife cevabım hayır oldu.
Şu an başkası ile evliyim.merak edilir diye yazıyorum eşim güzel bir teklif yaptı :KK66:

Ay ne güzel mutlu sonla bitmiş hortlattığımız konu :21: Eşinizle bir ömür mutlu olursunuz umarım :KK200:

Teklif nasıldı pekiii :KK53:

Back
X