Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

Eski esim cok güzel bi evlilik teklifi yapmisti, sade ve aşk dolu.. Evlendik.. Sonrasinda oyle cok incitti ki beni, keske o teklif yerine beni evlendikten sonra el ustunde tutup ailemin icinde yuceltseydi.. Ne para ne pul ne yuzukri beklediğim..
Kuzenimin evlilik teklifi olmadi mesela ama masaAllah o kadar mutlu ki, başı hep dimdik oldu eşinden yana..
Kiyaslama yapmayin, milletin evliliğine bakip "bende niye bu yok, hak etmiyor muyum" demeyin.. Hak etmekle ilgisi yok bunun..

Ben de almadım evlilik teklifi.
Konuşurken "biz evlensek nasıl olur?" dedi.
Ben de "bilmem, güzel olur heralde ya" dedim.
Bu sayılır mı?
Tek taşımı da 9 yıllık evlilikte geçen sene kendim istedim, para toplayıp aldım.

Bu saatten sonra gelecek evlilik teklifi komik olmaz mı konu sahibi?
Nasılsa cevap garanti.:KK48:

Ama ille de istiyorum dersen
Direk söyle gitsin.
"Bi evlilik teklifi almadan evleniyorum, inanmıyoruum" falan de

7 yıllık evliyim ama teklif meklif yok :))

Çok da önemli bi şey değil zaten. Önemli olan evlendikten sonra size yaşatacakları tavırları davranışları ve yaklaşımı.

Yoksa dünyanın en güzel teklifini alıp evliliğin burnundan gelmiş ne anlamı kaldı teklifin.. ya da ben çok düzüm..

Eşlerimiz akraba olabilir mi:))
Benimki de aynı oldu çaya şeker atıyordum
Üstelik bende tamam dedim sohbete devam:)
Öküzlk kanimizda:))))))))
Ben soka girmistim ne evlenmek mi hemde tanisali bi hafta olmustu:))) sonuc olarak kabul ettim 6 ay sonrada evlendik.4 yil oldu hala romantizmden eser yok.istese cok guzel seyler yaparmis ama bi turlu goremedim ben;)

Bende ilkinde almamistim.gereksiz buluyordum iste sevgiliyiz iyiz evlenmeye karar verdik ortak sekilde demistim.
Neyse ki ikincide aldim pek bi hos oluyor.
Ima et bir sekilde

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
iş buraya gelene kadar deseydiniz ya nişanlınıza bir evlilik teklifini çok mu görmüş

Bazi kadinlarin kendilerini kandirmasina hayranim. Soylene soylene cicek aldirip mutlu olmak, evlilik yoluna girilmisken kendine evlilik teklif ettirip teklif aldim diye sevinmek ve daha bunun gibi birsuru şey.
Kendiniz calip, kendiniz oynuyorsunuz farkinda misiniz?
Çaktirmadan kafasina soksaniz nolur sokmasaniz nolur. Direk soyleyin etsin.

bence evlilik teklifi özel ve anlamlı geliyor . ben henüz almadım ama arkadaşlarımdan pariste alanlardan tutunda , kumsala masa kuranlar , istanbul boğazında isim yansıtanlar , tekne kiralayanlar vs. hep hayranlıkla izlemişimdir . hayatta eğer ters birşeyler olmazsa bir kere yaşanılacak bir şeyin olması gerekliliğine inanıyorum .

Bende dün aldım hala onun heyecanı var üzerimde. Bence abartı bişey olmasın normal bi soru ve yüzük ideal olmalı, yapmalılar. Bu çok büyük bi istek değil ki. :KK48:

Biz birlikte yaşıyorduk evlenmeden önce de. Bi gün beraber eve girdik daha ayakkabıları çıkarmamışız, cebinden yüzük kutusunu çıkardı. Ya ben öyle yılbaşı gecesi arkadaşların arasında teklif ederim diye planlıyordum ama yapamıycam dedi ve öylece verdi yüzüğü. iyi de öyle yapmış ben çok utanırdım milletin arasında. Sonra ben evet hayır demeden ayakkabılarımla içeri koşturdum ve büyüteçle yüzüğün taşına baktım nasıl şeymiş bu diye. Yazık peşimden gelip kutuda taşın özellikleri yazıyo diyodu. Güzelmiş yav deyip taktım yüzüğü adam ambale oldu bunun nr anlama geldiğini anladın di mi sen dedi. Korkma anladım kabul hadi kabul dedim ben de. Böyle anlatınca kendimden utandım Resmen ayı kadın olmuşum o an

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn:KK43:
Bende almadım içimde kaldı ama napalım canım gül gibi kocayı kaçırsamıydık:21: Şaka bi yana çokta takmayın atacağınız adımdan eminseniz seviyorsanız sonuçta konu bi şekilde evliliğe gelmiş oda bi teklif sayılır . Bu arada tebrikler :KK9:

Biz birlikte yaşıyorduk evlenmeden önce de. Bi gün beraber eve girdik daha ayakkabıları çıkarmamışız, cebinden yüzük kutusunu çıkardı. Ya ben öyle yılbaşı gecesi arkadaşların arasında teklif ederim diye planlıyordum ama yapamıycam dedi ve öylece verdi yüzüğü. iyi de öyle yapmış ben çok utanırdım milletin arasında. Sonra ben evet hayır demeden ayakkabılarımla içeri koşturdum ve büyüteçle yüzüğün taşına baktım nasıl şeymiş bu diye. Yazık peşimden gelip kutuda taşın özellikleri yazıyo diyodu. Güzelmiş yav deyip taktım yüzüğü adam ambale oldu bunun nr anlama geldiğini anladın di mi sen dedi. Korkma anladım kabul hadi kabul dedim ben de. Böyle anlatınca kendimden utandım Resmen ayı kadın olmuşum o an
hahahah süpersiniz bence sizinki daha sürpriz olmuş :)

Ben soka girmistim ne evlenmek mi hemde tanisali bi hafta olmustu:))) sonuc olarak kabul ettim 6 ay sonrada evlendik.4 yil oldu hala romantizmden eser yok.istese cok guzel seyler yaparmis ama bi turlu goremedim ben:KK66:
Biz 4 yılı tamamlamıştık o zaman
Ama ben hiç sasirmadim zira evliliği asla istemiyorduj:)))
Ama romantikdir yani hakkini yemiyim özel gün atlamaz çiçek hediye yapar:) ama evlilik teklifi edeydi iyiydi:))

Şu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.

Bana nişanlım hic sormadi. Tanisdikdan 2 ay sonra gelecekdeki evimize havlu takimi alip geldi. Bak ceyiz aldim... beğendinmi gibi filan...

Back
X