- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
Daha öncede konu açmıştım buraya hepiniz bana yardımcı oldunuz sağolun..
Nisanda evleniyorum kısmetse..Ama sorun şu kaynanamla aynı evde yaşıcam 2 sene..
Annemle babam ayrı ve çok rahat büyüdüm..Evde istediğim gibi gezer rahat rahat otururdum..
Çok iyiler ama kaynanamla nasıl yaşıcam çok sorun ediyorum..Eve girince değişirlermi bilmiyorum..Annemi
yalnız bırakıcam o zaten beni mahfediyor.Kredi çekti yeni evlilik için ailemin isteği çok fazla olduğu için..
Kredi borcu bitince ev almayı düşünüyoruz..Nasıl yapıcam bilmiyorum.Çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten..
Kafam okadar çok karışıkkı anlatamam size.Eğer eşinin ailesiyle oturan varsa bana bi akıl versin.Nasıl davranıcam
ne yapıcam benMutsuzum...Nikah gününü aldık herşey hazır..Şimdi kendi kendime diyorumki bekleseydim..Korkuyorum
eşimle sorun yaşarım diye...Sevmek yetmiyo biliyorum..Napıcamı şaşırdım..Ev almak içi katlanıcam 2 sene baska çarem yokki..
Nişanlın ailenin borcunu yüklenmiş sende 2 yıl daha bekle seni düşünen yok sen niye kendi ezdireceksin kaynana ile oturmayı sen ne sanıyorsun? Ana oğul mutlu sen mutsuz aileside amma sorumsuzmuş ya 2yıldan fazla sürerse? Vaatler kanma bence sen kurbanmısın ? Bu 2 içinde çok göz yaşı dökersin nişanlının ruhu bile duymaz senide anlamaz anası kıymetli olur,aşk ateşin fazla değilse bekle onlar üzülsün kabul etmedin diye ,bunca yazılarıda elinin tersiyle itme
Ailem nisanlımda cok altın ıstedı ısteklerı bıtmedı bızdede ayrı eve cıkcak para kalmadı sımdıde ayrı eve cıkalım desem aılen okadar sey ıstedı nasıl cıkayım der...yapcam bıseyım olsa ınankı yapıcam ama elımden gelen bıse..2o mılyar yakın ısteklerı oldu...yoksa cıkıcaktık ayrı eve.hepınızın dedıgını dusunuyorum.ama su anda bana ayrı ev acın nasıl dıcemkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?