Evleniyorum ama kafam çok karışık.....

kendi eviniz olmasıyla beş altı kişinin içinde olduğu bi ev olması çok farklıdır. Eşler de bu konu da anlayışlı olmalı

keşke ailen okadar altın isterken nişanlını ve aslında seni okadar yük altına sokarken biraz sesini çıkarsaydın şuan ayrı evde yaşıcak olur ve bu konuyu da açmamış olurdun tatlım

Senin Ailen yanlis yapmis...
ilk sartlari ayri ev olucakti ondan sonrada altin deselerdi ve okadarda istemeselerdi.

hersey kolaylikla hal olurdu..
ben olsam arkadaslari dinlerim ve birdaha bu konuyu gündeme getirmeye deger.. cok zor..herkes kendi evinin hanimi olmak ister
allah yardimcin olsun

Canım zor olan bi yolu secmişşin karsılıklı saygı olursa olmayacak sey degil cnm çok yıpratma kendini suyu akısına bırak hayırlısı olsun insallah birde illakii kötü olacak diye bir sey yok

arkadaşların da dediği gibi sorunlar olur ne kadar iyiii olsanız bile illaki anlaşamadığın noktalar olur. madem birlikte oturmanız gerekiyor sabırlı olacaksın aile olmak kolay değil sen çok rahat olduğundan böyle düşünüyorsun ama allah tamamına erdirsin eşini seviyorsann bazı şeylere katlanmak zorundasın

aileniz ne istedi de nişanlınız kredi borcunun altına girmek zorunda kaldı?

ne istediler bilmiyorum ama sizin için ayrı bir ev açılmasını isteselermiş illa maddesel bişeyler isteyeceklerse

kesinlikle katılıyorum.hiçbirşey istemeseler de eviniz huzurunuz olsun deselerdi tahmininzden daha çok mutlu olurdunuz.
herşey maddiyat değil en büyük mutluluk huzurdur canım.bazen büyüklere müdahale etmek gerekiyor keşke onların düşünemediğini
siz düşünüp olaya el atsaydınız.kaynana ile yaşamak evliliğinizin temelini oluşturmada sorun olur.

bu devırde bunu kabul edıyorsan mutsuzluluğu göze alıyorsun demekkii bir evde bir kadın olur canım...
onun ıstedığı yemekler pişecek onun düzenı bozulmayacak ( haklı olarak ) sen ektra hızmetçi olacaksın onun uydusu olacaksın

geceden geceye kocanla başbaşa kalabıleceksın ooof oof içim şişti bunların hepsini sen benden daha iyi düşünmüşsündür nıye kabul ettın bekle bence evlenmeee

gün alınmış olsun ne olcak ıstemıyorum de çık işin içinden...

çok pişman olacaksın.
üstelik sen mutsuz olup şikayet etmeye kalktığında ailenin yüzünden girdiğiniz borç yüzüne vurulacak.
söz hakkın bile olmayacak.
bu kadar borç varken ne bekliyorsun diyecek eşin.
ailen sana çok büyük kötülük yapıyor. farkındalar mı bilmem.
annenin niyeti 'zaten dayanamaz iki seneye boşanır, altınlar bize kalır' mı acaba.
yani abarttım ama annenin senin düşeceğin durumu görmemesi çok ilginç.

gülüm ben sana bişi diyim mi o 2 seneler 3 senede olur 5 senede 10 senede ...Annelerimizin çoğu oturmuşlar vakti zamanında kaynanalarıyla onlarda aynı şeyi yaşamışlar. 2seneler olmuş 5 sene.Ayrı olunca daha tatlı oluyor.Öbür türlü çok yüz göz olunca cılkı çıkıyor.Burda 2 dk snra kmse duygusala bağlayıpta o da annemiz seninde annen var vs gibi sitemler etmesinler en iyi kaynana bile yerinde güzeldir sevgi saygı yan yana olunca olmaz illa ki uzaktan da olur

kirada otur ama HUZURUN olsun ... ev sahibi olunca mutlu olunmuyo ki hiç ağzının tadını bozma bence git gecekonduda otur daha iyi...

başka çarem yok demişsinde ben de bunu anlamıyorum peşinizden atlı mı kovalıyor...ben de 24 yaşındayım ve param yok evlenemıyorum ben nıye beklıyorum?ben sevgılımle beraber yaşamak aynı evı paylaşmak istemıyor muyum? neye mecburluk anlamadım evlenmezseniz ölecek misiniz?

Değil aynı ev aynı binada bile oturmazdım
Az çok tecrübe edindim nişanlılık sürecindeki eş kayınvalide elti görümceyle
Evlendikten sonrası bir olmuyor malesef
O 2 yıl olur 3 5 yıl kira vermiyoruz cebimize kalıyor mantığı olur.
Annesi oğlundan ayrılamaz .
Ben olsam beklerdim .
2 yıl nişanlı kalıp kredisini bitirince kiraya çıkardım.

ev üstüne ev olmaz canım..2 sene oturmak çok şeyi eeğiştirir..bugün iyisin ama 2 sene sonra çok şey değişmiş olucak.. bi an önce kurtulup gitmek isteyeceksin ve bu durum onlarla aranı bozacak..tatlıylen kötü olmak niye..rahat büyümüşsün..ayak uyduramazsın demiyorum uydurursun ama çok zorlanırsın yıpranırsın.. farzı misal ayakların uyuşsa uzatıp rahatlayamazsın kayınpederin yanında bi örnekti bu..bilmiyorum ama eşinle aranıza yansır..iyi düşün tarih falan alınmış dön demiyorum ama en azından ayrı ev konusunda ısrarcı ol.. yada en kötü ihtimalle 2 yıl süreyi düşür..söz al eşinden..

valla bu hemen evlenme derdi nedir anlamadım 30 yaşındayım 5 yıldır bi ilişkim var evlenemiyoruz bende aynı evde yaşasaydım evlenirdim ama öyle olmuyor işte bence kesinlikle kabul etme

ya neden çoğu kişi isteme olmaz yürümez demiş...kızlar gördügünüz gibi arkadasımız mecbur belkı kalmak zorunda öyle herkesın bekledıgı gıbı beklenmıyo bende yaklasık 2senedir nişanlıyım ve nısanlımın aılesıyle yasıycam bi kaç sene ben bu kadar sorun etmıyorum sevdıgım insan sonucta
bi şu yonden dusun canım akşam oluyo kayınvalıdenlesın yemek falan o kendı kocasına sen kendı kocana bı eylence bi arkadas aksama kadar bana göre...eşin gelıyo aksam bır an once kendınıze aıt odanıza gitmek ıcın can atıcaksınız aynı evın ıcınde özlem olucak birbirinize ya tabıkı ayrı bı evde yasamak ıster ınsan bende ayrı eve cıkıcam bı muddet sonra ama madem mecburluk var canım sakın yolundan dönme sakın derim hayatının hatasını yaaprsın belkıde aşkını bulduysan katlan canım .... bak bide düşün canım aynı evdesıız aksam gelıyo esın yıne heycan olur tabı canım benım ama dusunsene aynı evde özlem var bence mecbur oldugun seylerın güzel yanlarını düşün.ben cok mutluyum allah ızın verırse eylulde dugunumuz var ıns ve aynı evde olucaz onun yanına gıdıcegım için ona kavusucam için çok mutluyum sende mutlulugun tadını cıkar at bu kötü düşünceleri kafandan canım benimm =)

sen hayal kuruyorsun biz gerçeklerden konuşuyoruz ,evlende gör

sen hayal kuruyorsun biz gerçeklerden konuşuyoruz ,evlende gör

aynen, katılıyorum...zaman değişti, biz gençler değiştik... kayınvalideler değişti... eskiden güç bela idare ediliyordu, ama şimdi çoook zor... neredeyse imkansız... aynı evde gül gibi geçinmek...

kizma bana ama güzel hayal dünyasi kurmussun kendine bence.. malesef böyle olmuyor.. en icten kalbimden dilerimki olur
istedigin gibi olur hersey ama hayal kirikligi yasamani istemem böyle olmuyor o isler.. evlenip kocana kavusmussken, ayni ev icinde özlem
tv seyrederken onunla öpüsüp koklasmamak dokunamamak bunun neresi güzel allah askina özlem olsa kac yazar.. bunlari yapamadiktan sonra

evlenince kendin göreceksin zamanla pisman olacaksin bence..o zamanlar devirler gecti malesef..su devirde cok zor coook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…