- Konu Sahibi foreveryours
-
aileniz ne istedi de nişanlınız kredi borcunun altına girmek zorunda kaldı?
ne istediler bilmiyorum ama sizin için ayrı bir ev açılmasını isteselermiş illa maddesel bişeyler isteyeceklerse
Daha öncede konu açmıştım buraya hepiniz bana yardımcı oldunuz sağolun..
Nisanda evleniyorum kısmetse..Ama sorun şu kaynanamla aynı evde yaşıcam 2 sene..
Annemle babam ayrı ve çok rahat büyüdüm..Evde istediğim gibi gezer rahat rahat otururdum..
Çok iyiler ama kaynanamla nasıl yaşıcam çok sorun ediyorum..Eve girince değişirlermi bilmiyorum..Annemi
yalnız bırakıcam o zaten beni mahfediyor.Kredi çekti yeni evlilik için ailemin isteği çok fazla olduğu için..
Kredi borcu bitince ev almayı düşünüyoruz..Nasıl yapıcam bilmiyorum.Çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten..
Kafam okadar çok karışıkkı anlatamam size.Eğer eşinin ailesiyle oturan varsa bana bi akıl versin.Nasıl davranıcam
ne yapıcam benMutsuzum...Nikah gününü aldık herşey hazır..Şimdi kendi kendime diyorumki bekleseydim..Korkuyorum
eşimle sorun yaşarım diye...Sevmek yetmiyo biliyorum..Napıcamı şaşırdım..Ev almak içi katlanıcam 2 sene baska çarem yokki..
ya neden çoğu kişi isteme olmaz yürümez demiş...kızlar gördügünüz gibi arkadasımız mecbur belkı kalmak zorunda öyle herkesın bekledıgı gıbı beklenmıyo bende yaklasık 2senedir nişanlıyım ve nısanlımın aılesıyle yasıycam bi kaç sene ben bu kadar sorun etmıyorum sevdıgım insan sonucta
bi şu yonden dusun canım akşam oluyo kayınvalıdenlesın yemek falan o kendı kocasına sen kendı kocana bı eylence bi arkadas aksama kadar bana göre...eşin gelıyo aksam bır an once kendınıze aıt odanıza gitmek ıcın can atıcaksınız aynı evın ıcınde özlem olucak birbirinize ya tabıkı ayrı bı evde yasamak ıster ınsan bende ayrı eve cıkıcam bı muddet sonra ama madem mecburluk var canım sakın yolundan dönme sakın derim hayatının hatasını yaaprsın belkıde aşkını bulduysan katlan canım .... bak bide düşün canım aynı evdesıız aksam gelıyo esın yıne heycan olur tabı canım benım ama dusunsene aynı evde özlem var bence mecbur oldugun seylerın güzel yanlarını düşün.ben cok mutluyum allah ızın verırse eylulde dugunumuz var ıns ve aynı evde olucaz onun yanına gıdıcegım için ona kavusucam için çok mutluyum sende mutlulugun tadını cıkar at bu kötü düşünceleri kafandan canım benimm =)
sen hayal kuruyorsun biz gerçeklerden konuşuyoruz ,evlende gör
ya neden çoğu kişi isteme olmaz yürümez demiş...kızlar gördügünüz gibi arkadasımız mecbur belkı kalmak zorunda öyle herkesın bekledıgı gıbı beklenmıyo bende yaklasık 2senedir nişanlıyım ve nısanlımın aılesıyle yasıycam bi kaç sene ben bu kadar sorun etmıyorum sevdıgım insan sonucta
bi şu yonden dusun canım akşam oluyo kayınvalıdenlesın yemek falan o kendı kocasına sen kendı kocana bı eylence bi arkadas aksama kadar bana göre...eşin gelıyo aksam bır an once kendınıze aıt odanıza gitmek ıcın can atıcaksınız aynı evın ıcınde özlem olucak birbirinize ya tabıkı ayrı bı evde yasamak ıster ınsan bende ayrı eve cıkıcam bı muddet sonra ama madem mecburluk var canım sakın yolundan dönme sakın derim hayatının hatasını yaaprsın belkıde aşkını bulduysan katlan canım .... bak bide düşün canım aynı evdesıız aksam gelıyo esın yıne heycan olur tabı canım benım ama dusunsene aynı evde özlem var bence mecbur oldugun seylerın güzel yanlarını düşün.ben cok mutluyum allah ızın verırse eylulde dugunumuz var ıns ve aynı evde olucaz onun yanına gıdıcegım için ona kavusucam için çok mutluyum sende mutlulugun tadını cıkar at bu kötü düşünceleri kafandan canım benimm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?