- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi foreveryours
-
sen hayal kuruyorsun biz gerçeklerden konuşuyoruz ,evlende gör
kizma bana ama güzel hayal dünyasi kurmussun kendine bence..malesef böyle olmuyor.. en icten kalbimden dilerimki olur
istedigin gibi olur hersey ama hayal kirikligi yasamani istemem böyle olmuyor o isler.. evlenip kocana kavusmussken, ayni ev icinde özlem
tv seyrederken onunla öpüsüp koklasmamak dokunamamak bunun neresi güzel allah askina özlem olsa kac yazar.. bunlari yapamadiktan sonra
evlenince kendin göreceksin zamanla pisman olacaksin bence..o zamanlar devirler gecti malesef..su devirde cok zor coook..
ben sevdigim insana bagladım herseyı ınsan sevıyosa bagzı fedakarlıkları yapamk zorunda bende meburum arkadasım gibi iyi gecınmeye bakıcam aılemle iyi gecıdıgımde bence hersey guzel olucaktır arkadasımda ıyı gecınsın olmuyosa zaten ayrılır insanın alnı yazan neyse onu yaşıyo kızlar allahım herkese hayırlı kaderler versin ne diyim başka....
seçme şansı varken gidip kötü seçeneği tercih ettıkten sonra herkes kaderını yaşıyor demek garip oluyor...
keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa
işte canım ebnım arkadasımında benımde secme sansı yok maddı sıkıntı her neyse bı sorun olmus demekkı aynı evde kalmaz mecburıyetınde madem mev-cbur dıyorum bende guzel yanlarını düşünsün emınım daha guzel gecıcek:))
sizi bilemem ama arkadaşın anlattığına göre seçme şansı varmış
1.ya bekleyecek
2.ya da evlenecek
bizde bekle diyoruz ama ben burada bır mecburluk göremedim yani
benim de param yok maddı sıkıntılardan dolayı evlenmıyorum ben bılmıyormuyum kayınvalıdenın evıne gitmeyi ? bakınız bir tercih yapıyorum ve beklemeyi seçiyorum niye?
kendime aıt evım olsun dıye evlılığımden bırşey anlayabıleyım dıye
ama illa tutturursa evlencem evlencem dıye 2 ay sonra gelıp buraya konu açarsın dıyoruz kayınvalıdeyle ılgılı...sonra tutup mecburum demesın yani kimse ben böyle düşünüyorum...
ayrıca 2012 senesınde kayınvalıdeyle oturmak düşüncesi bile çağdışı...
bazı gelenekler bırakılsa ölünmez aksıne mutlu olunur...
siz sanıyormusunuz ki kayınvalıde gelını kıskanmayacak...keşke oyle olsa...
konu sahıbıde aslında kararını vermış ama ona ne dememizi beklıyor acaba nasıl olsa beklemeyecek evlenecek...
Canım ailen yanlıs yapmış benım aılemın ılk ıstediği ev oldu evın yoksa olmaz dedı ama esım tarafı 2 seneye kadar ev alıcaz bırıkmısımız var dedı annemı ıkna ettı suan 3,5 yıllık evlıyım ve hala evım yok kayınvalıdemle bıtısık oturuyoruz buna rağmen aynı evde deıl aynı mahallede bıle olmak ıstemıyorum cok ıyı bırı ama yınede olmuyor canım hersey goze batıyor değiştrıme ımkanın varsa kıraya cık ben cok yıprandım hıc evlılığımı yasayamadım suanda hamıleyım cok sukur esımle sorunum yok ama bence 2 ev ust uste olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?