- Konu Sahibi meltemkirlangic
-
Bak 4.5 yıllık evlilik tecrübeme bakarak söylüyorum. o sevgili sana özür dilettiyse ondan bir cacık olmaz. Sevgi de hiç bir şeye yetmez.Burda tecrübeli insanlar var ben okadar tecrübeli değilim size sormadım sayın
Uzak yaşayacağız zaten iki taraftanda bilmiyorumAnladım. Baştan konuş bence ailene saygısızlık etmem ama çok fazla görüşmek istemiyorum, evliliğimizde de iki tarafın da bize karışmasını istemiyorum de. Kendi ailen de onlar da karışmasın hiçbir şeye
Şuan yanımda hemde herşeye rağmen annesi babası ayrı iki taraflada mücadele ediyoryakındır zor günler seni bekliyor..Allah yardımcın olsun
dipnot: Sevgi karın doyurmaz!senin ''yanında'' durmayan bi insanı sevsen ne sevmesen ne
Resepsiyon servisinde çalışıyorum 22 yaşındayımBak 4.5 yıllık evlilik tecrübeme bakarak söylüyorum. o sevgili sana özür dilettiyse ondan bir cacık olmaz. Sevgi de hiç bir şeye yetmez.
Yaşlar kaç? Çalışıyor musunuz, işiniz ne?
Sen üzüldün ama sevgilin üzülmesin diye özür dilemişsin.Hayır evden kovulduğumda ayrıldım 7 ay ayrı kaldık şimdi herkesi karşısına alıp geldi ve sevgilimin daha fazla üzülmemesi için özür diledm
Bu dünya da kimseniz yokken biri yanınızda kalıyorsa değmez mi annem yokken o çok baktı korudu beni ..Sen üzüldün ama sevgilin üzülmesin diye özür dilemişsin.
O seni 7 ay yalnız bırakmış sana ayıp edildi diye anasına özür diletememiş sen bir de nişanlanacaksın yürek mi yedin anlamadım ki.
Tamam teşekkr ederimSeni ailesine bu kadar ezdirp özür dileten adamın sana sahip çıkacağını sanmıyorum. İyi düşün ve analiz et derim.
Teşekkrlerseviyosan bu adamla öyle ya da böyle evlenirsin ama bi 5 yıl sonra pişmanlık yaşar mısın onu sorman lazım
Kendi annemdende onlardanda uzak yaşıycaz
Bak meltemcim anası seni evden kovarken sevgilinin eli armut topladıysa anasına o benim sevdiğim kız onu evden kovamazsın diye elini tutamadıysa senden özür diletemediyse 7 ay ayrı kaldıysanız şu an olan herşey fıs anlıyor musun?Bu dünya da kimseniz yokken biri yanınızda kalıyorsa değmez mi annem yokken o çok baktı korudu beni ..
Bu sizi pek ilgilendirmez yanlış anlaşılmasın ama evde olmam için yakın arkadaşım yeterli teyzesinin oğlu arkadaşımın normal misafirliğe gittiğimizde aşk oldm zaten ben onacidden merak ediyorum ,nişanlanmadan evinde ne işiniz vardı ki,nasıl bir konu olabilir de sizi evden kovmuş olabilir? cidden merak ediyorum.
Zaman diyosunuz bunu belirlemesi içinBENCE bu tarz durumlarda ANNE ileri gitsede başkası ile nişanlansaızda orada ise başka bir benzer durumla karşılaşmanız olası.Zaten nişanlanma süreci geçireceksiniz biraz bu zaman içinde ailenin ve nişanlının hal tavır haraketleri ele vercektir.İnceleme ve gözlemlemeniz gerek
Teşekkr ederimBak meltemcim anası seni evden kovarken sevgilinin eli armut topladıysa anasına o benim sevdiğim kız onu evden kovamazsın diye elini tutamadıysa senden özür diletemediyse 7 ay ayrı kaldıysanız şu an olan herşey fıs anlıyor musun?
Şimdi anlamıyorsun belki ama evlenince çok iyi anlayacaksın herşey sevmekle bitmiyor, sevmek yetmiyor bu ilerde dank edecek canım devam et.
Zaman diyosunuz bunu belirlemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?