Evleniyorum ama korkularım kargaşalar bitmiyor

Hayır evden kovulduğumda ayrıldım 7 ay ayrı kaldık şimdi herkesi karşısına alıp geldi ve sevgilimin daha fazla üzülmemesi için özür diledm
Sen üzüldün ama sevgilin üzülmesin diye özür dilemişsin.
O seni 7 ay yalnız bırakmış sana ayıp edildi diye anasına özür diletememiş sen bir de nişanlanacaksın yürek mi yedin anlamadım ki.

Sen üzüldün ama sevgilin üzülmesin diye özür dilemişsin.
O seni 7 ay yalnız bırakmış sana ayıp edildi diye anasına özür diletememiş sen bir de nişanlanacaksın yürek mi yedin anlamadım ki.
Bu dünya da kimseniz yokken biri yanınızda kalıyorsa değmez mi annem yokken o çok baktı korudu beni ..

cidden merak ediyorum ,nişanlanmadan evinde ne işiniz vardı ki,nasıl bir konu olabilir de sizi evden kovmuş olabilir? cidden merak ediyorum.

Kendi annemdende onlardanda uzak yaşıycaz

BENCE bu tarz durumlarda ANNE ileri gitsede başkası ile nişanlansaızda orada ise başka bir benzer durumla karşılaşmanız olası.Zaten nişanlanma süreci geçireceksiniz biraz bu zaman içinde ailenin ve nişanlının hal tavır haraketleri ele vercektir.İnceleme ve gözlemlemeniz gerek

Bu dünya da kimseniz yokken biri yanınızda kalıyorsa değmez mi annem yokken o çok baktı korudu beni ..
Bak meltemcim anası seni evden kovarken sevgilinin eli armut topladıysa anasına o benim sevdiğim kız onu evden kovamazsın diye elini tutamadıysa senden özür diletemediyse 7 ay ayrı kaldıysanız şu an olan herşey fıs anlıyor musun?
Şimdi anlamıyorsun belki ama evlenince çok iyi anlayacaksın herşey sevmekle bitmiyor, sevmek yetmiyor bu ilerde dank edecek canım devam et.

cidden merak ediyorum ,nişanlanmadan evinde ne işiniz vardı ki,nasıl bir konu olabilir de sizi evden kovmuş olabilir? cidden merak ediyorum.
Bu sizi pek ilgilendirmez yanlış anlaşılmasın ama evde olmam için yakın arkadaşım yeterli teyzesinin oğlu arkadaşımın normal misafirliğe gittiğimizde aşk oldm zaten ben ona

Tüm haksızlıklara rağmen hep özür dileyen ben olurum sorun değil.
Yeter ki o kocam olsun diyorsan evlen tabi.

Zaman diyosunuz bunu belirlemesi için

Teşekkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…