- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi meltemkirlangic
-
Evden kovulduğumda ailesinin yanında kaldı annesinin ağlaması onu durdurdu saygısızlık etmişim şimdi bütün ailesini karşısına alıp geldi ne düşünürseniz düşünün umrumda değil dedi herkese bende o kötü olmasın diye özür diledimNeden evden kovdu ve neden sen özür diledin??
Tüm bular olurken sevgilin ne yaptı??
Çok uzun uzun yazmayacağım en yakın arkadaşımın kuzeniyle sevgili olduk ailesi tamamen başta sizin arkanızdayız demişlerdi sonradan bizi ayırmak için çeşit çeşit oyunlar oynayıp bizi 16 ay boyunca yıprattılar en son annesi beni evden kovdu biz ayrıldık askerdeydi bu süreçte şimdi geldi geri barıştık beni istemeye gelcekler annesinden gene ben özür diledim ve barıştık ilerde bana tekrar kötü davranırlar mı hiç bilmiyorum onu çok seviyorum uzun süre acılar çektim yıkıldım ayağa kalktım şimdi mutlu bi yuvam olsun istiyorum sizce korkularım tekrarlarmı annesi bana kötü davranır mı 2 aya nişanımız olcak gelişim süreci korkutucu geliyor sevgilim suan herkesin önüne geçiyor evlenince değişirmi..
Onun değişmesi benimbitişimolur düşünmekten kendimi alamıyorum ama çok seviyorum ortada kaldımSevgilinin tutumu durumu belirler. Ama sen yine de arada mutsuz olursun. Annesi var sonuçta bir tarafta. Sevgi, aşk hepsi kabul ama bu sana daha fazla mutsuzluk getirir bence.
sevgilim suan herkesin önüne geçiyor evlenince değişirmi.
Seviyorum..hem kovulup hem özür diliyosun. mantık 101. sana niye iyi davransınlar ki? bu deli cesaretini nerden buluyosun anlamadım ki.
Seviyorum..
Anladım. Baştan konuş bence ailene saygısızlık etmem ama çok fazla görüşmek istemiyorum, evliliğimizde de iki tarafın da bize karışmasını istemiyorum de. Kendi ailen de onlar da karışmasın hiçbir şeyeEvden kovulduğumda ailesinin yanında kaldı annesinin ağlaması onu durdurdu saygısızlık etmişim şimdi bütün ailesini karşısına alıp geldi ne düşünürseniz düşünün umrumda değil dedi herkese bende o kötü olmasın diye özür diledim
Kendi annemdende onlardanda uzak yaşıycazOnlardan uzak yaşarsanız sıkıntı olmaz
Normalde her evlilikte küçük sıkıntılar ile karşılaşılıyor burada sabır çok önemli
Burda tecrübeli insanlar var ben okadar tecrübeli değilim size sormadım sayınsevgi yetecek mi? madem seviyosun git evlen bize niye soruyosun ki?
Hayır evden kovulduğumda ayrıldım 7 ay ayrı kaldık şimdi herkesi karşısına alıp geldi ve sevgilimin daha fazla üzülmemesi için özür diledmEvden kovuldunuz ve hadi büyümesin diye özür dilediniz öyle mi?
Valla bu kafayla giderseniz daha çok kovulursunuz.
Burda tecrübeli insanlar var ben okadar tecrübeli değilim size sormadım sayın
Teşekkürler..Bundan 3 -5 sene sonra eşim kv nin ağzına bakıyor, onun dolururşuna geliyor, boşanmalı mıyım topiğinde görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?