Evleniyorum ama korkularım kargaşalar bitmiyor

Bu sizi pek ilgilendirmez yanlış anlaşılmasın ama evde olmam için yakın arkadaşım yeterli teyzesinin oğlu arkadaşımın normal misafirliğe gittiğimizde aşk oldm zaten ben ona
evlenip evlenmemen de bizi ilgilendirmez ama herkes sizin için birşeyler söylemeye çalışıyoor!!!!!!!!!!!!!
neyse dediğn gibi istediğini yap bana ne...........

Benimde nişanlımın ailesi ile sorunlarım var seninkine benzer. Askere gittiğinde 1 yıl yüzlerini görmedim o kadar sevmezler beni :) Arada ki dengeyi nişanlınla sen ayarlıyacaksın evlenince uzak duracaksın senin annen bana şöyle yaptı böyle yaptı diye adama suç bulma. Onun en fazla yapabileceği şey annesinin hareketlerini yumuşatmak olucak. Eğer gerçekten seviyorsan körü körüne ďeğik tabi ki ama başarabilirsiniz.

Aileyi çok büyük bir faktör olarak görmüyorum ben. Nişanlının tutumu çok önemli bu süreçte.

Ay yorumlara bakarken gördüm bunu ben adam askerdeyken kızi kovmuş sandım. Eğer durum bu yukarıdaki gibiyse harbiden herşey fıs.

+1

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah o kadar büyük ki bana herşeyi ayrıntısıyla göstedi ayrıldık hemde hiç beklemediğim bi şekilde arkamdan söylediklerini teyzem ses kaydına almış bir dinletti cinnet geçirdim sonra şükür ettim o benim nasibim değilmiş zaten ben zorluyormuşum şimdi yeni bi hayatım mutlu günlerim gecelerim var koruyan yaradan yeniden heycanda koyuyor gönüllere hepinizin istedikleri gönlünce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…