Evleniyorum deyip kaçtı

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
2,5 yıl emek verdiğim adam sebepsiz yere ufacık bir bahane ile terk etti .sebebini sormak icin ayağına gittim gelmedi arkadaşları ile yemekte olduğunu söyleyip geri donmemi istedi .ayni gün ikinci defa ayağına gittim gece, bu sefer geldi ve evleneceğini birdaha aramamam gerektiğini söyleyip yanımdan Japon selamı verip ayrıldı .evet arkadaşlar bu insan ne helallik aldı ne bisey .benimle dalga gecer gbi ben evleneceğim seninle sonumuz olmazdı lütfen beni birdaha arama dedi aracımdan indi ve Japon selamı verdi gitti arkasına bile bakmadan .Anlam veremediğim saygısızca gitmesiydi 2,5 sene her gün kıskanan kıyafetime sürdüğüm ojeye kadar karışıp deli gbi kıskanan her anımız beraber olan insandı .Güya bu insan dindar oruç tutan namaz kılan mutaassıp kişilik .Bana etmediği hakaret iftira kalmamıştı Allah’a havale ediyorum

Böylelerini gerçekten Allaha emanet unutma kimsenin ahı yerde kalmaz buna gönülden inan er ya da geç cezasıni çekecek ve ben zamaninda birine böyle yapmıştim diyecek belki sana bile geri dönmek ister amaaa sakınnn kabul etme kolay bir kız olmadığını göster ona ne demiş yunus emre bir kez gönül kırdıysan o kıldığın namaz değil diye önüne bak ve hatalarından ders çıkar

japon selamı mı :KK53::KK45: yalnız sız evlı degıl mıydınız oncekı konularızda hep esınızden bahsedıyordunuz
Hayır eşim derken sevgilimi kast ediyordum Yanı evli değilim Bunu açıklamak zorunda değildim

Back
X