Normal o zaman bir sorun çıkarmaz ailen bence
Benim annemin takıntısı var tatlım, 30undan önce evlenmeni istemiyorum diye onu nasıl aşarız, anneme nasıl anlatırım bilmiyorum
O da senin mutluluğunu isteyecektir bence ben öyle düşünüyorum.. Gerçi bende 30undan önce evlenmeyip gezip tozup hayatını yaşayan insanlara hep imrenmişimdirBenim de annem istemiyordu ama şimdi damadını pek seviyor
En güzel zamanlar :)
Allah ayağınıza taş değdirmesin .
Mutluluklar diliyorum
Rabbim mutluluğunu bozmasın canım benim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla, bizde ayrı şehirlerdeyiz çok uzak değil ama şehir farklı neticede bizimde isteme söz bir arada olacak gibi
Inşallah güzelce atlatirsin bu günleri :) gelişmelerden haberdar et beni de merak ederim :) hem yaşıt sayiliriz :) şimdiden allah mesut etsin :)
Rabbim seninde mutluluğunu bozmasın canım benim inşallahSen kaç yaşındasın?
Aileler tanışabilir şu an aslında ramazandayız. Hem mubarek gunler vesile olur hem de iftara çağırmış olursunuz. Bi taşla beş kuş falan ehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk oncelikle hakkinizda hayirlisi olsun.cok gerilme zaten o heycan sizi alip goturuyor. Bakmissin evlenmissin aaaaaa ne ara oldu dersin.illaki hepsinin heycani korkusu endisesi oluyor.bende babama soylemekten cok korkmustum tabi anneme soylettim ilk babamın tepkisi hayir daha erken demesi olmustu kabul etmemisti. Aradan bes ay gecti bu kez ben söyleyeceğim dedim söyledim ama nasıl terler bosalttim.sonrasi geliyor zaten telas yapma zamana birak:)
Merhaba hanımlar,
Erkek arkadaşımdan alelade bir günde sürprizli bir evlenme teklifi aldım ve EVET dedim. Önümüzdeki yaz evlenmeye karar verdik fakat ben hiçbir şey bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin, heyecanı şimdiden sardı beni..
İstemeye gelindiğinde nasıl giyinilir, hazırlıklara hemen başlamalı mı?
2 yıllık evlıyım kısa oz tavsıyem..........fazla nısanlı kalma......sevıyenı herzaman koru.......erkek tarafı bastan sımartılmaya gelmıyor...aıleler zaten atsan atılmıyor satsan satılmıyor.....cızgın aynı kalmalıkı..yok efendım degstı demesınler......gozler daıma ustunde olucaktır......herkes ıcın gecerlı sayılmaz fakat bekar gorumceler 15 yas ve üstü herzan tehlıkelıdır.......benım fıkrım
2 yıllık evlıyım kısa oz tavsıyem..........fazla nısanlı kalma......sevıyenı herzaman koru.......erkek tarafı bastan sımartılmaya gelmıyor...aıleler zaten atsan atılmıyor satsan satılmıyor.....cızgın aynı kalmalıkı..yok efendım degstı demesınler......gozler daıma ustunde olucaktır......herkes ıcın gecerlı sayılmaz fakat bekar gorumceler 15 yas ve üstü herzan tehlıkelıdır.......benım fıkrım
hazırlıklara hemen baslama bence ama ozel gun kıyafetlerı ıcın erken davranmalısın ıstemeye geldıklerınde aıle durumuna gore sade ve sık olmalısın
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Allah senin de yuvana huzur versin inşallah. Benim erkek arkadaşım tek çocuk çok şükür görümce falan yok yani ama haklısın sözlerinde
Biz zaten düğünü önümüzdeki yaz yapma kararı aldık kendi aramızda yani en geç 1 yıl.
Lacivert klasik şifon dizüstü bir etek, üstünede beyaz gömlek giymeyi düşünüyorum o gün için ama bilemiyorum ki çok heyecanlıyım zaten o gün gelsin fotoğrafa boğarım buraları
Çok teşekkür ederim canım benim, Rabbim hepimize hayırlısını versin. Kaç yaşındaydın babana konusu açıldığında merak ettim de?
Benim baba değil de anne biraz sorun çıkaracak gibi ama bakalım artık ikna edeceğiz bir şekilde ne yapalım
İnan hiçbir şey bilmiyorum nasıl olacak bu tanıştırma, görüştürme işleri
Valla canim 21 yasindaydim zaten 22de evlendim.bize ayip gibi geliyor soyleyemiyoruz ama şimdi dusunuyorumda niye bukadar korkmusum.kendini sıkma ilk annenle konus ciddi olduğunu soylr sonra babaya da beraber söylerseniz bisey olmuyor inan bidr benim babam felaket sinirli asabidir dusun yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?