Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım çok kafamı esmeyi yapmakla geçti şuan mutluyum ama başıboş hayatım oldu evlenmeden oldu evetEvlenmedenmi hamile kaldiniz? Orasini anlayamdim.neden uygun es olmayasinizki
Ben çok hata yaptım ailem de beni yetiştirirken çok hata yaptı o yüzden korkuyorumHangi kısmı garip evleniyor olman mı? Hamileyken evleniyor olman mı? İyi bir eş iyi bir anne olmak senin elinde orasını biz bilemeyiz, kime örnek olmaktan bahsediyorsun? Çocuğunaysa hamileyken evlendiğini söylemek zorunda değilsin, ben babanla evlenmeden önce seviştim sana hamile kaldım diye oturup ayrıntı verecek değilsindir herhalde.
Sağolun inşlhHayirli olsun
Çok iyisiniz ama çoçuk yetiştirmede endişeliyimSonunda doğru insanı buldunuz demek
Allahım mesut etsin. Olursunuz tabi. Neden olmayasınız![]()
O endişeler hepimizde var.Rahat ol.doğmamış cocuğa don biçmeÇok iyisiniz ama çoçuk yetiştirmede endişeliyim
Ailenin hatalarını ve kendi yaptığın hataları biliyorsun sonuçta, bunları çocuğunu büyütürken göz önüne alırsın. Endişeleniyor olman iyi olmak için çaba sarf edeceğin anlamına geliyor, gayet iyi bir anne olursun bence.Ben çok hata yaptım ailem de beni yetiştirirken çok hata yaptı o yüzden korkuyorum
Biçiyoruz işte en iyi hayat ı yaşasın istiyorumO endişeler hepimizde var.Rahat ol.doğmamış cocuğa don biçme
Tekrar mutlu ol inşallah güzel Anne![]()
TeşekkürlerAilenin hatalarını ve kendi yaptığın hataları biliyorsun sonuçta, bunları çocuğunu büyütürken göz önüne alırsın. Endişeleniyor olman iyi olmak için çaba sarf edeceğin anlamına geliyor, gayet iyi bir anne olursun bence.
Oyun bitti :)İyi....yapıyorsun evleniyorsun ne diyim :)
Ndenİşten ayrılmak istemiyorum sosyal hayattan kopmak istemiyorum o da var işten ayrılmadan zaten baskıda var üstümde kaynanam da zaten çok kızgın