Evleniyorum

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Çok garip fakat evleniyorum 3 aylık hamileyim ve çok kararsızım yaşım uygun nasıl anne olurum eş olurum yaşantı olarak iyi örnek olurmuyum off

Hangi kısmı garip evleniyor olman mı? Hamileyken evleniyor olman mı? İyi bir eş iyi bir anne olmak senin elinde orasını biz bilemeyiz, kime örnek olmaktan bahsediyorsun? Çocuğunaysa hamileyken evlendiğini söylemek zorunda değilsin, ben babanla evlenmeden önce seviştim sana hamile kaldım diye oturup ayrıntı verecek değilsindir herhalde.

Hangi kısmı garip evleniyor olman mı? Hamileyken evleniyor olman mı? İyi bir eş iyi bir anne olmak senin elinde orasını biz bilemeyiz, kime örnek olmaktan bahsediyorsun? Çocuğunaysa hamileyken evlendiğini söylemek zorunda değilsin, ben babanla evlenmeden önce seviştim sana hamile kaldım diye oturup ayrıntı verecek değilsindir herhalde.
Ben çok hata yaptım ailem de beni yetiştirirken çok hata yaptı o yüzden korkuyorum

Ben çok hata yaptım ailem de beni yetiştirirken çok hata yaptı o yüzden korkuyorum
Ailenin hatalarını ve kendi yaptığın hataları biliyorsun sonuçta, bunları çocuğunu büyütürken göz önüne alırsın. Endişeleniyor olman iyi olmak için çaba sarf edeceğin anlamına geliyor, gayet iyi bir anne olursun bence.

Ailenin hatalarını ve kendi yaptığın hataları biliyorsun sonuçta, bunları çocuğunu büyütürken göz önüne alırsın. Endişeleniyor olman iyi olmak için çaba sarf edeceğin anlamına geliyor, gayet iyi bir anne olursun bence.
Teşekkürler

Olmuş artık yapacak bir şey yok, zamanı geriye sarmak mümkün olmadığına göre alışmak zorundasınız. Her kadının doğum yapmadan önce benzer endişeleri olur zaten. Mutluluklar ve sağlıklı doğumlar dilerim.

İşten ayrılmak istemiyorum sosyal hayattan kopmak istemiyorum o da var işten ayrılmadan zaten baskıda var üstümde kaynanam da zaten çok kızgın

Bebeğiniz için tereddütteyseniz çocuk büyütmek ve doğru ebeveyn olabilmek ile alakalı bir çok araştırma ve kitap var. Bunları takip edip, okuyabilirsiniz. Hamile kalsaydım şu an ben öyle yapardım mesela. Ne öğrenseniz kâr.

Back
X