kızlar bilenler eski konumdan hatırlar ben evleniyorum..çok mutluyum.ailem arkamda henüz yüzük takmadık ama yakında olacak..şimdi erkek arkadaşımın ailesi hatayda benim ailem ankda ben istiyorum ki hatayda nikah ankarada düğün yapalım..sevgilimin ailesi hatayda düğün ankda nikah istiyor erkek arkadaşımda gelinin istediği olur diyor..eğer mevsim yaz olsaydı hataydada evin bahçesinde düğün ypardık diyo erkek arkadaşım ama 2 şehirdede düğün yapacak durum yok..sizce kız evinden gelin alma falan olduğu için düğün ank olması gerekmez mi
Bizim burda kınada gelinlik giyiyor gelin evden gelinlikle çıkmış oluyor canım sen de öyle yapabilirsin
bilmem ki cnm ankda olmasını çok istiyorum umarım ailesini ikna edebilir..kına gecesinde bindallı giyiyoruz gelinlik değilde
canim senin adina sevindim,peki aileler bebegide biliyormu ?
yoksa aldirdiniz mi:18::18:
aldırmadık erkek arkadaşım aldırmamaya ikna etti
ama aileler bilmiyor bebek doğunca bilecekler
oo iste buna daha cok sevindim
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...ALLAH MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN)
oo iste buna daha cok sevindim
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...ALLAH MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN)
peki evlenince hatayda mı ankarada mı yaşayacaksınız ...
hatayda takı olayı çok önemlidir.o nedenle sorun olabilir.güzel bi kına yaparsın nikahındada gelinlik giyersin düğünde hatayda olur.ben öle yaptım.çokta güzel oldu.
ankda yaşayacağız.. erkek arkadaşımotelde garsonluk yapacak kpssye kadar...
askerlik 5 ay kısa dönem izin kullanmayacak o süre ben kendi ailemin yanında kalacağım
kpssden sonra hangi şehire atanırız bilinmez
yada askere ne zman gider iş bulduktan sonra mı bilemiyoruz
kpss sonucuna bağlı artık ama kpssye kadar ank olacağımız kesin..sevgilimin annesi bu duruma karşı ama sevgilim kararını verdiği için bişey diyemiyor
Allah çok mutlu eder inşallah ... ben de ailenizden uzak bir yerde olursanız hamileliğinizi daha rahat gizlersiniz diye merak etmiştim ama askerlik süresinde ailenizin yanında kalmanız da çok doğru daha rahat edersiniz bir de sanırım yükseklisans yapıyordunuz okulunuz da ankarada olduğu için hataya gidemezsiniz bunu da müstakbel kayınvalidenize bahane edebilirsiniz (ki bahaneye de gerek yok siz nereye karar verdiyseniz orada yaşarsınız) şu hangi ilde düğün olayında ben de kendi yaşadığım yerde düğün olmasını istemiştim ve iki tarafta da oldu olmasaydı içimde kalırdı herhalde ama güzel bir kına gecesi ve ardından da nikahta gelinlik giyerseniz o da güzel olabilir hakkınızda hayırlısı olur inşallah evlenmenize gerçekten çok sevindim :) evlilik sevgililikten de nişanlılıktan da güzel İnşallah bebişinizle de çok mutlu yaşarsınız...
yok eşim hataylı değil.bende başka şehre gelin geldim benimki seninkinden karışık:)) hala aklımda almış değil:)) ama hataylı tanıdığım çok.onlarda düğün herşeyden mühim.her düğüne giderler.çok takı takılır düğünlerinde.şimdi siz düğünü ankarada yaparsanız çok parada toplanamayabilir.en güzeli gelinliğinle nikah yap ankarada.güzelcene sizin taraf taksın takılarını.sonrada düğün erkek tarafında olsun.zaten düğün erkek tarafında olur.telaşını anlıyorum.bende yaşadığım şehirdede olsun vss istedim ama düğünden sonra baya meşakatli olcaktı.kaynanamda dedi ben çok takı taktım şimdi sizin orda olursa toparlayamam dedi.haklıydıda.zaten bizim akrabaların hepside yaşadığım şehirde değildi.babamda ölmüş olduğu için çoğuylada bağ kopmuştu.alırsın yakın aileni hem daha eğlenceli oluo:)) gider bi güzel düğün yaparsın damadında gönlü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?