Evleniyorum...

Sizin adiniza gercekten cok mutlu oldum keske bende oyle emin olabilsem hem kendimden he sevdigim insandan yani annesi sonucta ne bileyim etkilerse diye korkmuyorum desem yalan olur

Sizin adiniza gercekten cok mutlu oldum keske bende oyle emin olabilsem hem kendimden he sevdigim insandan yani annesi sonucta ne bileyim etkilerse diye korkmuyorum desem yalan olur

canım sana şunu söyliyim kaynananla sakın içli dişlı olma araya mesafe koy ama saygından taviz verme

canım sana şunu söyliyim kaynananla sakın içli dişlı olma araya mesafe koy ama saygından taviz verme

Onerini kesinlikle dinlicem ilgin icin cooooooooookkkkk tesekkur ederim :)

aklında soru işareti varsa hazır degilim diyorsan bence dügünü ertele

aklında soru işareti varsa hazır degilim diyorsan bence dügünü ertele

Aklimda soru isareti yok ama malum sorunlar var ... Taki.. Dugun nasil ve nerede yapilacak.. Tarzinda sorunlar var ben hem sevdigim hem ailem hemde onun ailesini idare etmek zorunda kaldim bi anda hersey uzerime yuklendi haliyle biraz takinti ve stres yaptim bacaklarimi falan mahvettim.sinirden hep batikti igneyle oydum her yerini bilmiyorummmmmmmmmmm

Ben evleneceğim zaman bu soruların hiçbirini sormadım kendime. Çünkü oldukça hazırdım evliliğe. Eşimi bir yıldır tanıyordum evlendiğimde. Ailesini neredeyse her ay görürdüm. Ben kayınvalide korkusunu falan yaşamadım hiç ve şuanda da ne korku ne bir sıkıntı yaşamıyorum ailesiyle de eşimle de... Tüy meselesine gelince ben de çok tüylüyümdür. Her iki haftada bir kuaföre ağdaya gidiyorum sıkıntı yok yani. Bunları sıkıntı ettiğine inanamıyorum. Sen kaç zamandır berabersin evleneceğin kişiyle? Sanki onunla çok uzak bir nişanlılık yaşamış gibisin..

He bir de her şeyi bu kadar ince ayrıntısına kadar düşünüp kafana takmaman gerektiğini de evlendikten sonra anlayacaksın:) takı olayında da takılan her şey gelinle damadındır. Bunun dışında hiçbir şeyi kabul etmeyeceksin elbette.. Düğün stresi illaki vardır. Ama düğün bittikten sonra oh be diyorsun ve bitiyor. Kalıyorsun eşimle başbaşa. Ne kadar boş şeyleri stres yapmışız diyorsun. Geçip gidiyor hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…