evlenme meraklısıyım

ay hep o filmler yüzünden kore filmlerini izleyip izleyip erkekleri hep ordaki masum yüzlü romantik anlayışlı yaratıklar olarak görmeye başladım:9:
önceden bu kadar meraklı değildim..
ama çözüm annemin gün arkadaşlarında:):)
valla 2 günde soğuttular beni ya hepsi depresyonda kocalarına ateş püskürüyo..
kimi kocasından kimi kaynanasından kimi görümcesinden şikayetçi..:53::53:
ayyy içimi şişirdiler bugün benim :27:
valla yok çekemem yani eğer böyle olcaksa olmasın bee dedim ben de
acaba annem bana komplo mu kurdu:9: bu yaşta evlilikten soğuyayım diye:9::9:

aksine benim annemde beni evliliğe ısındırmaya çalışıyor ne enteresan dimi:9:
off diyorum mesela geceleri çok açılıyorum uyurken diyorum diyo ki "işte evlensen kocana sarılır uyursun o seni ısıtır"bak ya teorilere bak:9:
yemezler anne diyorum:ssz:
ben kore filmi izlemiyorum ama aşk yemini ve not defterinden sonra romantik erkek istiyorum o kaaaa:41:

ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum ve mesleğe geçtiğim günü görebilmek en büyük hayalim. sevgilim de benimle aynı okulda aynı bölümde böyle okuyup gidiyoruz. lakin bu yıl düğünlerin çokluğundanmıdır nedir anlamadım hayatımda ilk kez bu yaz evlenme hayalleri kurmaya başladım. hatta öyleki her şeyleri en ince ayrıntısına kadar kafamda kurdum. boş zamanım çok belki de bundandır bilmiyorum ama kendimi gelinlikle falan hayal ettikçe gözlerim doluyo, sanki ben hiç evlenemiycem gibi geliyo. benim yaşıtım olan okumayan arkadaşlar hep evlenmiş çocuğu olan bile var kendimi çok ezik hissediyorum. çok uzak geliyo o günler düşününce.. okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. o da son zamanlarda alınmaya başladı. sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
ay yine ağlıycam galiba ben. ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece :43:
böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum:31:

Bende 21 yasindayim ve nerdeyse bir yillik evliyim, hatta hala universitedeyim. (yurtdisinda yasiyorum) :) soz, nisan, dugun hazirliklari gelinliklikler filan bunlar isin eglenceli kismi gelip geciyor, onemli olan evin icindeki sevgi, saygi ve gecim. Tamam evlilik guzel ama sevgili oldugundaki gibi degil. Yani en kucuk kavgada naz yapip kacamiyorsun herseye olgunlukla yaklasip idare etmen gerekiyor hele biz bayanlara daha buyuk is dusuyor. Evlilik gercekten buyuk bir sorumluluk ama bir o kadarda guzel, benim esim beni her zaman destekledi, 5 senedir tanisiyoruz ve her adimimda yanimdaydi. Okulunu bitir ve is sahibi ol bence en onemlisi bu, ben devam ediyorum ama burada sartlar daha kolay. Hayatinin en onemli karari onun icin cok iyi dusun evlenecegin insani =) Yasitlarinin ne yaptigini bosver senin elinde kariyerin olacak o senin altin bilezigin. Hayirlisiyla hepsi olur canim cok fazla kafaya takma Allah en guzelini nasip edecektir insallah

canım bence hiç acele etme 21 yaşındasın ünüversite okuyosun ve erkek arkadaşınla berabersiniz tadını çıkarın cnm bu günlerin. yaşın çok küçük bence bunarı düşünmek için. Evlilik öyle basit bişey değil sorumlulukarın olacak şimdiki gbi olmuyor bazı şeyler. ben 27 yaşındayım ve daha 3 aylık evliyim. bana kalsa 30 yaşıma kadar evllik düşünmüyodum daha. Hatta ben evelnicem dediğimde annem ne acelen var biraz gezin dedi. Buda benim annem. :1: (Tabi biz eşimle tanışmadan 1 ay sonra evlilik kararlı aldık) :53:Annem bundanda korkmuş olabilir.

Velhasıli kelam acele etme evde kalmak eskidenmiş. evde kaldın diyenlerede aldırma ben istemiyorum de bişi diyemesinle cnm öpüldün :36::36:

Back
X