Evlenme teklifi aldım :)

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Hep kötü şeyleri mi paylaşacağım. Biraz da güzel şeyler yazayım :) Dün akşam görüştüğüm kişiden evlilik teklifi aldım. Zaten o niyetle görüşüyorduk ama bunu dile getirdi ve sanırım yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağız. Salgından dolayı muhtemelen düğün filan olmaz. Nikah kıyarız. Sonra düğün yaparız diye düşündük. Hayalini kurması, planları yapması bile çok eğlenceli. Evde bekar hayatına alışmıştım. Rahatlığa alışmıştım. İnş tekrardan evlilik hayatının sorumlulukları zor gelmez. Bakalım artık :)

Çok tebrik ederim. Bunca kötü olay içinde böyle güzel bir haber almak sabah sabah içimi aydınlattı 🙏🏻😍
İnanın sizin adınıza çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle mutlu ve heyecanlı kalırsınız.

Darısı başımıza olsun, her okuyan amin desin :))

Hep kötü şeyleri mi paylaşacağım. Biraz da güzel şeyler yazayım :) Dün akşam görüştüğüm kişiden evlilik teklifi aldım. Zaten o niyetle görüşüyorduk ama bunu dile getirdi ve sanırım yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağız. Salgından dolayı muhtemelen düğün filan olmaz. Nikah kıyarız. Sonra düğün yaparız diye düşündük. Hayalini kurması, planları yapması bile çok eğlenceli. Evde bekar hayatına alışmıştım. Rahatlığa alışmıştım. İnş tekrardan evlilik hayatının sorumlulukları zor gelmez. Bakalım artık :)

Mutluluğunuz daim olsun . Hayırlı mutlu yuvanız olması dileğimle 😊

Çok tebrik ederim. Bunca kötü olay içinde böyle güzel bir haber almak sabah sabah içimi aydınlattı 🙏🏻😍
İnanın sizin adınıza çok mutlu oldum. İnşallah hep böyle mutlu ve heyecanlı kalırsınız.

Darısı başımıza olsun, her okuyan amin desin :))
Allahım en iyisini nasip etsin inşallah.
Amin.

oh be,vallahi sizin adınıza çok sevindim :)

sitemizin gözde bekarlarından olan L ladymera o çok istediği evliler kervanına katılıyor artık :):KK200:

inşallah çok mutlu olursunuz :)

bu vesileyle kk hanımlarının da bayramını kutluyorum,herkese iyi bayramlar diliyorum :KK200::KK36:
Seninde bayramın kutlu olsun Otrera Otrera ♥️

Hayırlı olsun, umarım bir ömür boyu çok çok mutlu olursunuz ♥️

Back
X