Evlenme teklifi aldım :)

oh be,vallahi sizin adınıza çok sevindim :)

sitemizin gözde bekarlarından olan L ladymera o çok istediği evliler kervanına katılıyor artık :):KK200:

inşallah çok mutlu olursunuz :)

bu vesileyle kk hanımlarının da bayramını kutluyorum,herkese iyi bayramlar diliyorum :KK200::KK36:

Ben de cok sevindim. Mutluluklar onunla olur umarim. 😊

Nice saglikli ve huzurlu bayramlar diliyorum Otrera Otrera . 💕

Kızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
Teklif aldığınız bu arkadaş mı? Hayırlı olur inşallah

Tebrik ederim, zaten evlenmek istiyordun diye hatırlıyorum ancak hayatında kimse yoktu ve çok umutsuzdun. Hayırlısı olsun, çok mutlu olursun umarım.

Hep kötü şeyleri mi paylaşacağım. Biraz da güzel şeyler yazayım :) Dün akşam görüştüğüm kişiden evlilik teklifi aldım. Zaten o niyetle görüşüyorduk ama bunu dile getirdi ve sanırım yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağız. Salgından dolayı muhtemelen düğün filan olmaz. Nikah kıyarız. Sonra düğün yaparız diye düşündük. Hayalini kurması, planları yapması bile çok eğlenceli. Evde bekar hayatına alışmıştım. Rahatlığa alışmıştım. İnş tekrardan evlilik hayatının sorumlulukları zor gelmez. Bakalım artık :)
Tebrikler 😇

Hayırlı olsun. Mutluluğunuz buradan hissediliyor. Aynen yok dugunmus yok kinasiymis bunlar gereksiz adetler

Back
X