Evlenme teklifi yerine boşanma teklifi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki.. Neyin deneme süreci bu.. Flört ve nişanlılık dönemi zaten denemek ve birbirini tanıak içindir.. Ben hiç anlam veremedim.. Acaba şakayla karışık söyledi de siz mi yanlış anladınız? Ben de erkek arkadaşıma beğenmediğim bir şey olduğunda bunu giyersen boşarım seni diye şaka yaparım.. O türde bir şey miydi acaba? Yoksa bir insan ciddi ciddi söylemez böyle canım.. :sinifsinif:

Demekki diğer konudaki şüphende haklısın.Yani sevgilinin gay olma ihtimali yüksek gibi.sengözlerimebaksanab

3 ay deneme süresinden sonra anlaşamazsak tamam boşanırız ama d..onuna kadar herşeyini alırım de sen ona
zaten otomatikman evlenmektende vazgecer :roflol:kafamçokkarıştı

ilk nişanlında yüzün gülmemiş bari ikincide mutlulugu bul ama daha şimdiden böyle hesaplar yapan bi insanla bulamazsın bence
:umursamaz:

canım hayat bu herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor da daha evlenmeden boşanmayı nerden çıkartmış merak ettim kafamçokkarıştı

ben şimdi anlayamadım durumu nişanlıyken ona taşınmış onlarla yaşamışsın yani karı koca olarak sonrasında anlaşamadınız ve ayrıldınız sonrasında sen kendi evine gittin ve şimdi böle diyor:1shok:karıştırdım mı ne çok karışık geldi bana bari yorum yapmayım-tatlicadiarzu-

canım be bu çocuk sana yavaştan yavaştan ayrılalım diyor...
seni ayrılığa hazırlıyor...

onlar farklı kişiler canım ... diğer konusu ile kafası karışan arkadaşları aydınlatmak için o bilgiyi verdi konu sahibi...

sorunu şimdi ki erkek arkadaşı...

konuyla ilgili olarak da bu adamdan hayır gelmez sana arkadaşım... tekrar kötü şeyler yaşamamanı dilerim...

sevgilin gay olmasın :umursamaz:belkide ondan boşanırız diodur ben burdan bunu çıkardım senin gibikaydirigubbakcemile3

Gerçekten ya daha birinci basmağı gerçekleştirmeden olası sonuçları konuşuyor ne gerek var hakkaten . sen ii düşün arkadaşım

boşanmak için evlenılmezk zaten.. bu çocuk oyuncagımıkı ?oyle goruyor sanırım sevgılınız..
bence iyi dusununun..

valla kızlar benim herif evlenme teklif etmedi, öyle romantik bi adam değildir kendileri, yıllardır da her kavgada boşanacaz deriz hala beraberiz, lafta kaç kere boşanacak olduk, lafla peynir gemisi yürüseydi, bence böyle bişey söylemenin mantığı yok, ama söylediyse de geleckteki ihtimalleri gözönüne alarak söylemiştir, herhalde insan evlenmiş olmak için evlenmez,boşanmış olmak için de boşanmaz

evlenme teklifini bi kenara bırak,hadi teklif etmesin,evlenin,tamamda,daha evlenmeden aklında boşanma fikriyle yola çıkan adamdan eş olur mu bilmiyorum.kim boşanıcam diye evlenirki??evlenmeyi düşünen çiftler genelde kaç çocuğumuz olsun,bi oğlumuz olursa adını ne koyalım,evimiz şöyle olsun,düğünümüz böyle olsun gibi muhabbetler yaparlar..bence..:1closedeyes:

kimse bosanmak icin evlenmez bence daha evlenmeden bosanmaktan bahseden insandan suphe etmelisin. Elbette ilerde bir gun anlasamazsaniz ayrilirsiniz ama bunu simdiden konusmak hic etik degil..

Evlenmekte boşanmak kadar doğal bir şey desee..
Yada anlaşamayan insanlar tabikiboşanmalı nereye kadar kavga vs. dese tamam da ay ne bilimCADIARZU

Rahatça söylenecek birşey de değil tabiki:1ninca:

Bir erkek daha evlenmeden bosanmayi agzina aliyorsa ,"ben de seni almiyorum" der yollarsin...!!!/lülülülülülü

şey canım benim bir şey soracağım bu deneme süresince sigortan yatacak mı yasal hakların verilecek mi?merak ettim de töbe töbe ya..
canım bir de şöyle düşün evlensen her kavgada bu adam boşanmaktan bahsedecek o zaman şimdikinden daha da fazla yıpratacak seni.ne günlere kaldık.herşey çocuk oyuncağına döndü evlen 2 gün sonra gak oldu guk oldu boşan.

evlenmeden boşanma hayalleri vay canına
ne ekşinli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…