Evlenme Teklifi

Demekki cogu yurdum erkeginde bulunan genetik bir bozukluk bu, adamlar nedense once aile ile tanisip isi garantiye alip sonra saglam yere yatirim yapmak istiyorlar. Benim esimde evlenme teklifi yapmadi, hos planlamis falan ama biz ayri yerlerde yasadigimiz icin pekde firsati olmamisti, ama ona sorarsaniz nisan/soz olduktan sonra edecekmis yinede plani bu sekildeymis yani. Mantiga bakarmisiniz kiz istenmis yuzuk takilmis benimki cevabi garantiledikten sonra edecekmis teklifi yemin ederim hatali uretim yani bunlar, insana bir agiz tadiyla romantik anlar yasatmiyorlar yani ki ben oyle asiri suprizler muhtesem ilginc fikirler bekleyen biride degildim. Hos bir yemekte yada ne bileyim bas basa kaldigimiz bir anda cebinden cikarsa yuzugu teklif etse iki guzel cumle soylese o bile yeterdi bana. Neyse cok soylendim, sizede verecek bir tavsiyem yok ne yazikki sadece yanliz olmadiginizi soyleyebilirim. Ama belki biraz tepkinizi belli ederseniz henuz sizin icin gec kalinmis sayilmaz hos kendiniz soyledikten sonra ne tadi olacak ama, olsun yinede teklif tekliftir, guzel bir ani olarak kalir size.

Sorma. Burda da söz günü belirlendikten sonra evkenme teklifi edildi. Bu ne saçmalık anlamıyorum ki..
Banada gereksiz geliyor saçma değil de.. Bizimde aileler biliyor şuan evlilik teklifi beklemiyorum artık. Zaten aileme söyleyerek kabul etmişim

Bir düşünüyorum bende bir tuhaflık var =))
Hiç aklıma gelmedi bu evlenme teklifi olayı =))
Benim paşazade emir buyurdular evlendik =))
En büyük derdin bu kadar olsun inş, azıcık sabret seninkinde ışık var, kotaracak bu işi =))

Banada gereksiz geliyor saçma değil de.. Bizimde aileler biliyor şuan evlilik teklifi beklemiyorum artık. Zaten aileme söyleyerek kabul etmişim
Bende seninle ayni fikirdeyim iste o saatten sonra teklif etmesin dimi ama

Bazen yaranilamiyor bu hem cinslerime haa.
Simdi adam oldu bittiye getirip " benimle evlenirmisin?" Dese nolucakti?
Mutlumu olucaktin?
Hyir! cunku simdi gelip yine konu acardin: " kizlar gunlerce konusunu etti etti en sonunda evlilik teklifi ettu ama teklif bildiginiz fosss, hic ozenmemis hic onem vermemis demekki bana" derdin eminim.
Sevgilin yapabilicek en en makul seyi yapmis. Sonuc olarak keske:" benim icin cabaliyor sevdigim, hazirlik yapiyor ne zamandir, ozel olmasina cabaliyor benim icin" diyebilseydin.
Boyle hersey daha farkli olurdu.

Haha dimi isık var yani ben farkli suprizlrr yaptigi icin beklentim yukseldi ondan bekliyorum aslinda cok birsey beklemiyorum ama of iste :)

Halinize şükredin bence, evlenme teklifi bi yana dursun ben daha günaydın - günaydın aşamasına bile gelemedim

Şaka bi yana, evlilik teklifi zaten evlenmeye ilk adım olarak yapılmaz mı? Siz zaten evlenmeye karar vermişsiniz, sonradan evlilik teklifi edilmesinin bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. Yani biriyle yemeğe çıkalım diye anlaştıktan bir kaç gün sonra aynı kişinin size yemek teklifi etmesi gibi bir şey bu. Sonuç olarak sevdiğiniz insanla birliktesiniz, çok da kafanıza takmayın :)

Yaniliyorsunuz bu konuda aslinda ben makul kucuk birsey bekliyorum ondan

Uzun zaman birlikte olunca iste o asama olmuyor haha haklisin aslinda ne biliyim uzuldum :)

Yaniliyorsunuz bu konuda aslinda ben makul kucuk birsey bekliyorum ondan

Ama canim benim, herseye ragmen.
" sen en guzeline laiksin, oyle etten puften evlilik teklifi olmaz benim sevdigm kadina, ben cabalayip en ozel evlilik teklifini yapicam" demeninde baska turudur sevgilinin bu yaptigi.
Biraz gecikicek demis.
Tabi sevgilinin yalan soylemiyceginden yola cikaraktan: yapicam diyosa yapicaktir.
Neden uzuluyosunki boyle seylere?

E edeceğini söylemiş zaten niye aceleye getittiriyorsunz ki canım. Teklifi yapacak olan o planı yapacak olan o bırak kendisini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapsın bu kadar küçük şeylerle canını sıkarsan sen ohoo..

Zaten evleneceğiniz ortada ne yaparsa yapsın sürpriz şok şok şok olmayacak heralde dimi,bende 9 sene flortten sonra evlendim de ordan biliyorum, bir gün hadi yüzük alalım dedik gittik aldık 3.5 senedir de evliyim

En azından edicekmis bi şekilde alacaksın o teklifi sıkıştırma bence hic etmez görürsün ben gibi kuru kuru evlenir gidersin haa.. Dilim gopaydıda demeyeydim bak arkadaşıma teklif etmiş nişanlısı sn niye bana etmiyon etsene demeyeydiiiiim... Etcektim ama içine ettin bulursun teklifi artik dedigiyle kaldım...

Ya benim bildiğim bunun muhabbeti geçmez hiç ummadığın bir anda teklif gelir yüzük takılır şok olursun,yok şöyle sürpriz yapıcaktım böyle yapıcaktım diyen birine ben inanmam zaten ağızda değil icraatte olmalı birde aileler karışmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…