- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
YaaaaBu sorun karşısında çok Çaresiz kaldım. Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Banada gereksiz geliyor saçma değil de.. Bizimde aileler biliyor şuan evlilik teklifi beklemiyorum artık. Zaten aileme söyleyerek kabul etmişimSorma. Burda da söz günü belirlendikten sonra evkenme teklifi edildi. Bu ne saçmalık anlamıyorum ki..
Edecek belli ki ama edicem dedikten sonra bana pek anlamlı gelmiyor yaOlsun etsin ya yinede :)
Bende seninle ayni fikirdeyim iste o saatten sonra teklif etmesin dimi amaBanada gereksiz geliyor saçma değil de.. Bizimde aileler biliyor şuan evlilik teklifi beklemiyorum artık. Zaten aileme söyleyerek kabul etmişim
Haha dimi isık var yani ben farkli suprizlrr yaptigi icin beklentim yukseldi ondan bekliyorum aslinda cok birsey beklemiyorum ama of iste :)Bir düşünüyorum bende bir tuhaflık var =))
Hiç aklıma gelmedi bu evlenme teklifi olayı =))
Benim paşazade emir buyurdular evlendik =))
En büyük derdin bu kadar olsun inş, azıcık sabret seninkinde ışık var, kotaracak bu işi =))
Bencede aynen. Aileler tanışmadan söz nişan kararı verilmeden edilmeli benceBende seninle ayni fikirdeyim iste o saatten sonra teklif etmesin dimi ama
Yaniliyorsunuz bu konuda aslinda ben makul kucuk birsey bekliyorum ondanBazen yaranilamiyor bu hem cinslerime haa.
Simdi adam oldu bittiye getirip " benimle evlenirmisin?" Dese nolucakti?
Mutlumu olucaktin?
Hyir! cunku simdi gelip yine konu acardin: " kizlar gunlerce konusunu etti etti en sonunda evlilik teklifi ettu ama teklif bildiginiz fosss, hic ozenmemis hic onem vermemis demekki bana" derdin eminim.
Sevgilin yapabilicek en en makul seyi yapmis. Sonuc olarak keske:" benim icin cabaliyor sevdigim, hazirlik yapiyor ne zamandir, ozel olmasina cabaliyor benim icin" diyebilseydin.
Boyle hersey daha farkli olurdu.
Uzun zaman birlikte olunca iste o asama olmuyor haha haklisin aslinda ne biliyim uzuldum :)Halinize şükredin bence, evlenme teklifi bi yana dursun ben daha günaydın - günaydın aşamasına bile gelemedim
Şaka bi yana, evlilik teklifi zaten evlenmeye ilk adım olarak yapılmaz mı? Siz zaten evlenmeye karar vermişsiniz, sonradan evlilik teklifi edilmesinin bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. Yani biriyle yemeğe çıkalım diye anlaştıktan bir kaç gün sonra aynı kişinin size yemek teklifi etmesi gibi bir şey bu. Sonuç olarak sevdiğiniz insanla birliktesiniz, çok da kafanıza takmayın :)
Yaniliyorsunuz bu konuda aslinda ben makul kucuk birsey bekliyorum ondan
E edeceğini söylemiş zaten niye aceleye getittiriyorsunz ki canım. Teklifi yapacak olan o planı yapacak olan o bırak kendisini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapsın bu kadar küçük şeylerle canını sıkarsan sen ohoo..Merhaba kizlar moralim o kadar bozukki anlatamam off ben ünvtede son yilimdayim bu yil mezun olucam insallah part time ise basladim sevgilimde uzman cavus 8 yildir birlikteyiz ilk askim. Gecen ay babama soyledik iliskimizi babam birkac gun küstu baristik simdi. Sevgilimin egitimi bitti atamasi oldu 15 gunluk izin kullandi suan yanimda . Ben izine geldiginde evlilik teklifi bekliyordum acikcasi neyse konusu gecmisti iste bugunde sohbet arasinda dediki askim supriz yapicaktim sana yetistiremiyorum hemde cok ozel birsey olsun istiorum ailenle tanistiktan sonra planliyorum sınirlandirmak istemiyorum kendimi rahat yapmam lazim dedi of kizlar cok uzuldum ben hem yapacak gibiydi konusmalarda anliyordum hemde ben onceden beri hep ailemle tanismadan once teklif etsin daha sonra tanissinlar istiyordum bi garibim boyle buruk moralim dustuhep oyle istegim oldugunu bildigi halde neden boyle yapiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?