Evlenme Teklifi

Kız ben sözlendikten sonra nişana birkaç hafta kala evlilik teklifi almıştım böyle de saçma şeyler oluyor napacaan

eşimle bir mekanda oturuyoruz ben kafamı omzuna yaslamışım eşimde kulagıma benle yaşlanmak istermisin diye fısıldadı ben de tabıkı hayır dedim gülerek ama nerden bileyim adam evlenme teklifi ediyormuş ( bu arada aileler tanışmış nişan günü kararı verilecek dönemler) sonra elini cepine göturdu bende bana kızdı sigarasımnı çıkaracak diye beklıyorum ve hala salak salak gülüyorum...
bi bakarım ki eşim cebinden kutu ile tek taşını çıkardı .....işte o an beni hayal edin

Allahim sana boylu poslu yakisıkli cocuguna harika baba sana mukemmel es olabilecek bir insan nasip etsinn aminnnn
vay be amin allahım duy bunları inş sevgilinde kaya kadar pırlantayla evlenme teklif eder herkes kıskanır seni çok mutlu olursunuz birsürüde bebikleriniz olsun

Aynen yapmak için yapılmış gibi oluyor malesef.

vay be amin allahım duy bunları inş sevgilinde kaya kadar pırlantayla evlenme teklif eder herkes kıskanır seni çok mutlu olursunuz birsürüde bebikleriniz olsun
Biz cocuk istemiyoruz ayy allah duani kabul eder cok cocugum olursa ne olcak baby

Hahahaa valla ay aglardim yerinde olsam

Bence yapılması gereken bisey. Hepi topu kac tane özel an yasaniyor ki. Onu yapma buna gerek yok... Sonradan pisman olursunuz kizlar, ucuz gittim vari :)

Anlamiyorsa söyle. Sen bana teklif ettin mi de ailemle görüşceksin de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…