Evlenme Teklifi

Banada gereksiz geliyor saçma değil de.. Bizimde aileler biliyor şuan evlilik teklifi beklemiyorum artık. Zaten aileme söyleyerek kabul etmişim
İşte o yüzden saçma. Ne bileyim. Benim de erkek arkadaşım ailelere söyleyelim diyodu. Ama evlenme teklifi yok. Eee evlenmiyceksem neden aileme söyliym?

Benim ki de sürpriz yapmayı bilmediği için şakayla karışık bir kaç kere yemekte falan söyledi tabi ki de kabul etmiyorum sürpriz yapacaksın dedim Aileler de tanışacaklarını biliyorlardı ve eşime ne zaman evlilik teklif edersen o zaman istemeye gelebilirsiniz dedim.Benimkiler bekliyordu kendi ailesi de hadi ne zaman gidiyoruz baskısını yapınca mecburen evlilik teklifi etti Sağdan soldan fikir almış paşa paşa yaptı.Üstelik de ilk defa yaptığı sürprizi önceden anlamadım :)

Kız sen evleneceğini biliyorsun hiç değilse burada odunlarını yontup yüzük takmaya çalışan kadınlar napsın

bu arada ben üç kere iki kere evlilik teklifi aldım ,hiç teklif etmeyen biriyle evlendim ,sordum ne diye evlilik teklifi etmedin işte şöyle romantik değilsin böyle bla bla sen fırsat vermedin ki dünden hazırmışsın dedi ,boşanırken de teklif etmedim ayı nolcak dünden hazırdım ohhhhhh olsun

Kız sen evleneceğini biliyorsun hiç değilse burada odunlarını yontup yüzük takmaya çalışan kadınlar napsın
Bak simdi hakkini yemiyim benimki cok tatlidir hic bir gram odun degil onun yaninda ben daha odunum hahaha gecen sene bana kitap yazmis bastirdi askerdeydi yolladi ayy iste cita boyle yuksek olunca insan bekliyor ne yapabilirim

Yuhhh artik ökuz ne olacak tobe tobe yaaa

Bunlari prosedür gibi görüp olmazsa olmaz moduna girip niye kendinizi yipratiyosunuz ki. Bana çok gereksiz ve saçma geliyo hemde haberli haberli.
E 8 yıllık iliski ilk aşk vs vs zaten evliliğe karar vermissiniz birakin bu beklentileri tadını çıkarmaya bakın.

Bilmiyorum ya aslinda olmazsa olmaz demiyorum da ilerde hatirlamak istiyorum galiba yoksa evlenicez biliyoruz da iste be biliyim

Şuan yan odada uyuyan dokuz yıllık eşimin ümüğünü sıkmak istedim ya beni arayıp ailem size gelmek istiyor uygun tarihi belirleyelim dedi ya bak gene aklıma geldi. Sanki görücü usulü tanıştık 7 yıllık sevgilimdi. Ama sonra nişanı atmıştım ben barışmak için gelip tek taşla evlen benimle lütfen demişti. Sonuçta evlilik teklifi sayılır dimi düğünden sonra kına gibi....

Bence ailenle tanışma vakti geldi dediğinde ee ben evlenmeyi kabul ettim mi ki de
Benimki plan yapıyor işte ailenle tanışırım sonra istemeye geliriz falan diyor bende ee önce benim rızam olmalı diyorum böyle inceden mesaj vermek gerek

Nisani atmissin ya kiymete binmissin galiba benim ki teklif edecek onu anladim da ya zamanina gicik oldum aslinda ya ben guzelce sakin sakin ciddi birsey istiyorum abartmssina gerek yokki tanisma olduktan sonra ne geregi var anlamini kaybediyo iste

Haha bakk bu iyi bir taktik sence dusuncem sacma ve gereksiz mi

Haha bakk bu iyi bir taktik sence dusuncem sacma ve gereksiz mi

Bence evlilik teklifi önemli ya :) Sevgililer gününü kutlamaz geçiştirir belki ama evlilik teklifi bir kere olan birşey. Dediğim gibi daha ailenle tanışmamış hala şansın var. O artık tanışayım dediğinde benim rızam var mı ki:) dersin o anlar zaten. Mesela benimki der ki hiç beklemediğin bir zamanda olcak çok şaşırcaksın falan. Bende derim lafını bile etme ben etmiceğini düşünüyorum
Yani işte 5 ay sonra işten çıkışta etcem diye randevu alınmaz pat diye yapmalı.
Tanışmayı ertele dur, istemeye gelmeden olmalı o teklif, sonraya kalırsa pek anlamı kalmıyor bence.

Bana cok sasiracaksin dio dalga geciyo gibi ciddi gibi bir garip . Annem babama anlatti iste babam ilk küstu simdi iyiyiz ama hic bahsetmedik bu konudan unutmus gibi daha tanisma olmaz galiba ama subat gibi olsa iyi olur cunkuuu mezuniyetimde rahatca foto cektirmemiz lazim :) biraz daha sabrediyim ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…