• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme yaşı sizce kaç olmalı ?

20 yaş en ideal mi? saçmalamayın ne olur en güzel çağları bir kızın o yaşlar gez,toz,eğlen,dostlarınla mutlu ol o yaşa... koca elbet bulunur

En az bence 25 olmali. Kadin okumali gezmeli tozmali gonlunce eglenmeli ayrica bu sure zarfinda da istekleri hayalleri yerine oturmali ne istedigini tam olarak bilmeli. Ha bana kalsa 30 dan once evlenilmemeli

Kendini hazir hissettigin yaş uygundur mesala ben 20 yasimda evlendim cokta mutlu bi evliligim var cok sukur erken evlenip mutlu olanda var mutsuz olanda var hic belli degil bu isler tercih meselesi tabiki ama 17 18 i bende uygun gormuyorum olgunluk yasta degil basta ama yasta onemli bide kiminle evlendignize bagli nasip kismet

Ben 20 yasimda evlendim.2 senedir evliyim. pisman miyim? hayir. tek üzüntüm elimde meslek olmamasi oda evlilikle alakali degil cok derin mevzu . Bence mesleginizi garanti edin oyle evlenmeyi düsunün evlilikte sansli olanlar kadar olmayanlar da mevcut. Bunu göz önünde her daim bulundurun neler okuyoruz kk da sonucta.

Back
X