- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
- Konu Sahibi Mutsuzum41
Doğru insanı bulana kadar aynı eve girmeyin..karşınızdakinin nasıl bir maske taktığını bilemezsiniz... aynı eve girince tanırım kötü biriyse hemen ayrılırım diyorsunuz da o iş öyle olmuyor işte.bi de aileden gizli yapacaksiniz herhalde. hergün bambaşka haberler okuyoruz..ne belli adamin size takmayacagi ve hatta ne belli adamın size şiddet uygulamayacağı..evlenirken muhtemelen daha uzun uzun düşünüp tartar insan..
ama zaten evlilik degil canııım deyip ani bir kararla aynı evde yasamaya karar verdiginiz adamı ne ara tanıyacaksınız? Hee evde tanıyacaktınız pardon.çünku evde tanıyınca acaip iyi tanırsınız. Kurtulması kolay olur mantigi bu ama iş pratiğe gelince öyle olmuyor.bu ülkede tonla kadın cinayeti işleniyor..kac tanesi evli acaba?
Üstüne dogru durust tanimadiginiz adamdan hamile kalma ihtimali.yalniz bu konuda belki ayrı oda dusunuyorsunuzdur bilemem.ben genel konusuyorum.bir arkadaş da demis.evlilik demek yasal hak demek..ayrıca bir erkegin eşine duydugu saygi ile sevgilisine duydugu sayginin bir olmadigini düşünüyorum..evli olduğu kadına daha saygı duyar ve aldatmaktan geri durur. Tabi bu karakter meselesi biraz da.ama evliligin bunu önlemede önemli bir kilit noktasi oldugunu düşünüyorum.
Ayrıca evlenmek icin gencsiniz..korkmanız da normal.. ama zamanla düşünceleriniz oturur.. bir adamı tanımak icin dogru sorular gerekir
Cafe kösesinde tanisip birbirini taniyip mutlu olan kac milyon insan var.yani simdi birkac kisi mutsuz oldu diye herkes mi mutsuz oluyor diyelim.yanliş bir genelleme olur.ona bakarsak her birlikte yasayan da iyi ki demiyor.Allah bahtınızı güzel etsin.dogru adamı bulup huzurlu bir yuva kurun inşAllah

ama zaten evlilik degil canııım deyip ani bir kararla aynı evde yasamaya karar verdiginiz adamı ne ara tanıyacaksınız? Hee evde tanıyacaktınız pardon.çünku evde tanıyınca acaip iyi tanırsınız. Kurtulması kolay olur mantigi bu ama iş pratiğe gelince öyle olmuyor.bu ülkede tonla kadın cinayeti işleniyor..kac tanesi evli acaba?
Üstüne dogru durust tanimadiginiz adamdan hamile kalma ihtimali.yalniz bu konuda belki ayrı oda dusunuyorsunuzdur bilemem.ben genel konusuyorum.bir arkadaş da demis.evlilik demek yasal hak demek..ayrıca bir erkegin eşine duydugu saygi ile sevgilisine duydugu sayginin bir olmadigini düşünüyorum..evli olduğu kadına daha saygı duyar ve aldatmaktan geri durur. Tabi bu karakter meselesi biraz da.ama evliligin bunu önlemede önemli bir kilit noktasi oldugunu düşünüyorum.
Ayrıca evlenmek icin gencsiniz..korkmanız da normal.. ama zamanla düşünceleriniz oturur.. bir adamı tanımak icin dogru sorular gerekir
Cafe kösesinde tanisip birbirini taniyip mutlu olan kac milyon insan var.yani simdi birkac kisi mutsuz oldu diye herkes mi mutsuz oluyor diyelim.yanliş bir genelleme olur.ona bakarsak her birlikte yasayan da iyi ki demiyor.Allah bahtınızı güzel etsin.dogru adamı bulup huzurlu bir yuva kurun inşAllah

Kotu biten iliskilerim yuzunden evlilikten iyice sogudum evlilik benim icin cok anlamli kutsal bir seydi yuva kurmakti ama artik oyle gormuyorum eskiden mutlu yuvamin hayalini kurardim simdi korkudan hayal bile edemiyorum hatta tek dusuncem evlendikten sonra esim berbat bir insan cikarsa? Bosandik ama ya bosandiktan sonra hala istedigim mutlulugu bulamazsam... daha evlenmeden bosanmayi dusunuyorum. Cocuklugum huzursuz bir aile ortaminda gecince benim de hayalim hep cok mutlu bir yuva kurmakti
 Kotu biten iliskilerim yuzunden evlilikten iyice sogudum evlilik benim icin cok anlamli kutsal bir seydi yuva kurmakti ama artik oyle gormuyorum eskiden mutlu yuvamin hayalini kurardim simdi korkudan hayal bile edemiyorum hatta tek dusuncem evlendikten sonra esim berbat bir insan cikarsa? Bosandik ama ya bosandiktan sonra hala istedigim mutlulugu bulamazsam... daha evlenmeden bosanmayi dusunuyorum. Cocuklugum huzursuz bir aile ortaminda gecince benim de hayalim hep cok mutlu bir yuva kurmakti  Eskiden daha kolaydi sanki simdi sosyal medyada sagolsun insanlar kendilerini olmadigi biri gibi gosteriyorlar zaten sosyal medyadan birisiyle tanisip gorusmeye sicak bakmiyorum iyice nefret ettim bu durumdan. Mesela okulda arkadas ortaminda birinden hoslaniyorum cok agirbasli, efendi duruyordu baya etkilwnmistim. Aksam arkadaslarla cocugun instagramini bulduk storylerini profilini gorunce isik hiziyla kactim o cocuktan
 Eskiden daha kolaydi sanki simdi sosyal medyada sagolsun insanlar kendilerini olmadigi biri gibi gosteriyorlar zaten sosyal medyadan birisiyle tanisip gorusmeye sicak bakmiyorum iyice nefret ettim bu durumdan. Mesela okulda arkadas ortaminda birinden hoslaniyorum cok agirbasli, efendi duruyordu baya etkilwnmistim. Aksam arkadaslarla cocugun instagramini bulduk storylerini profilini gorunce isik hiziyla kactim o cocuktan  Guzel bir iliskiye basliyorum hatta 1 yil guzel geciyor birbirimizi iyice alistigimiz icin daha fazla vakit gecirmeye basliyoruz ya da yazin okul falan da yok sık sık gorusuyoruz ve olanlar oluyor her gecen gun baska bir ozelligini gormeye basliyorum adamin. Suan evlilik dusunmesem de belki ilerde 1 yil icinde tanisip zamani geldi diye evlenebilirim. Evlilikten once ayni evde yasamaya baslayip sonra evlenenler var mi? Ayni evin icinde her seyi gorursunuz iyice tanirsiniz cunku ve evlilikte surpriz olmaz. 1 ay beraber yasadiniz rahatsiz eden davranislari oldu ve evleri ayirirsiniz, ayrilirsiniz bu kadar. Ailem cook karsi cikar ikna eder miyim bilmiyorum da hem Turkiyede de bazi erkeklerin buna ciddiyetsiz yaklastigini gordum
 Guzel bir iliskiye basliyorum hatta 1 yil guzel geciyor birbirimizi iyice alistigimiz icin daha fazla vakit gecirmeye basliyoruz ya da yazin okul falan da yok sık sık gorusuyoruz ve olanlar oluyor her gecen gun baska bir ozelligini gormeye basliyorum adamin. Suan evlilik dusunmesem de belki ilerde 1 yil icinde tanisip zamani geldi diye evlenebilirim. Evlilikten once ayni evde yasamaya baslayip sonra evlenenler var mi? Ayni evin icinde her seyi gorursunuz iyice tanirsiniz cunku ve evlilikte surpriz olmaz. 1 ay beraber yasadiniz rahatsiz eden davranislari oldu ve evleri ayirirsiniz, ayrilirsiniz bu kadar. Ailem cook karsi cikar ikna eder miyim bilmiyorum da hem Turkiyede de bazi erkeklerin buna ciddiyetsiz yaklastigini gordum  Bu bir cozum mu yoksa gereksiz bir yol mu olur
 Bu bir cozum mu yoksa gereksiz bir yol mu olur

. Yaşım küçük, henüz kendimi gerçekleştirmedim, beynimde MrsDelfino projesine ayırdığım hiçbir şey tamamlanmadı. Sanırım bunlar tamamlandığında %1 de olsa hazır hissetmeye başlayabilirim kendimi. Şu an için böyle bir şeyin kararını karşı tarafa bırakabilme olasılığının düşüncesi dahi beni boğuyor.
 . Yaşım küçük, henüz kendimi gerçekleştirmedim, beynimde MrsDelfino projesine ayırdığım hiçbir şey tamamlanmadı. Sanırım bunlar tamamlandığında %1 de olsa hazır hissetmeye başlayabilirim kendimi. Şu an için böyle bir şeyin kararını karşı tarafa bırakabilme olasılığının düşüncesi dahi beni boğuyor.