Evlenmeden dnlenler....

canım sen şuan evlimiisn ?? bütün ofis bunu merak ediyoruz ?? patronlarda dahil :) kusura bakma bende bugün iyi değilim eltimle sorun olduda :)

Canım benım senın bu dusundugun korkular endıseleri herkez yasıyor kolaymı kımbılır kac senedır ailenle yasıyorsun ayrılmak cok zor aynı seylerı bende yasadım evlendıkten sonra annemler evıme geldıklerınde gıderken kapıdan onları ugurlardım arkalarından el sallarken aglamaya baslardım zor bır surec ama alısıcaksın bır sure sonra geçıcek onlar senın ailen canın kanın anlasamasalarda uzuluceksın tabı cok dogal.insan yasadıgı surece gelecege dair endıselerı kaygılarının olması cok normal herkez yasıyor zaman zaman helekı evlılık kadar önemlı bır mesele hayatının en onemlı donum noktası kendını fazla strese sokmamaya calıs...

Ohooooooo tarıhe bır baktımda sımdı e sen evlenıp coluk cocuga bıle karısmıssındır buyuk ıhtımalle

ah ahhh, bi evlenebilsek de sevdiceğimle tek derdim bu olsa... şanslısınız yani bence, kendi ailenizi kuruyorsunuz. elbette başlarda zorluk çekersiniz ama fazla unun sürmeyeceğinden eminim. keyfini çıkarın, şu an ailenizle vakit geçirmenin, evlendikten sonra da eşinizle olmanın... mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…