benim de kardeşim kız arkadaşıyla tam 6 sene görüştü. kızla hiç yüz yüze gelmedik. ama hep haberdardım ondan da kendi işimle ilgilenmekten valla kardeşimin kimle çıktığı ne yaptığı umrumda bile değildi.ama kızcağız ciddi düşünüyormuş demek ki.. hep benle irtibat kurmaya çalıştı. her doğumgünümde bana mesaj çekerdi, bir keresinde inci takı hediye göndermiş. ameliyat olmuştum bana mesaj attıydı ..e koskoca 6 yıl... bu süre zarfında telefonda bile konuşmadık. sadece bu mesajlaşmalar.bunun sebebi kardeşimin işinin ciddi olacağını düşünmememdi bir de açıkçası kendi erkek kardeşim olsa da kimsenin sevgilisi umrumda değildi. kızın bi adını bi de memleketini biliyordum..bu arada geçen sene mi ne face de de eklemişti ama hiç konuşmamıştık orda da..ramazanda kardeşim illa istemeye gidecez dedi. iyi dedik aldık çiçek çikolata istemeye gittik. kız içeri girdiğim andan itibaren gözlerimin içine baktı ve benim sıcak bulunca o kadar sevindi ki.. kardeşim eve gelince abla senle anlaşamayacaksınız diye çok korkuyordu dedi. dedim ne anlaşamayacağım. beni ilgilendiren bi durum yok ortada. kız ayrı şehirde ben öyle hatta kardeşim ayrı şehirde. evlenip ist da yaşayacaklar.
iki hafta sonra nişan yapacağız. annem yerine bütün bohçasını ben hazırladım.güzel beğendiği bir takı da alacağım inşallah.hergün telefonda görüşüyoruz. evin tek kızıydım şimdi kızkardeşim gibi. çok şeker bir kız.
bu durumda bir görümce adayı olarak durduk yere aklı başında olan bir insanın sana tavır almasını bekleme ama kanaatim eğer ciddi düşünüyorsan ailesiyle iyi anlaş. ha sen iyi anlaşamaya çalışırsan onlar yanaşmazsa sevgilin durumu görür zaten.
şahsen gelin adayımız kardeşime tanışmak için beni ablan beni faceden eklesin deseydi ilk andan itibaren gıcık olurdum ona ki adam yerine de koymazdım herhalde. yaşın da kücük değil. bunları senin de bilmen lazım.
iki hafta sonra nişan yapacağız. annem yerine bütün bohçasını ben hazırladım.güzel beğendiği bir takı da alacağım inşallah.hergün telefonda görüşüyoruz. evin tek kızıydım şimdi kızkardeşim gibi. çok şeker bir kız.
bu durumda bir görümce adayı olarak durduk yere aklı başında olan bir insanın sana tavır almasını bekleme ama kanaatim eğer ciddi düşünüyorsan ailesiyle iyi anlaş. ha sen iyi anlaşamaya çalışırsan onlar yanaşmazsa sevgilin durumu görür zaten.
şahsen gelin adayımız kardeşime tanışmak için beni ablan beni faceden eklesin deseydi ilk andan itibaren gıcık olurdum ona ki adam yerine de koymazdım herhalde. yaşın da kücük değil. bunları senin de bilmen lazım.