evlenmeden görümceyle sorun :/

Bence faceten eklemeyi boşver yüz yüze konuşun.İletişiminiz hem daha samimi hem de daha sağlıklı olur.Yani sanal ortam iyi güzelde hiç bir zaman yüz yüze konuşmanın bıraktığı etkiyi bırakamaz bence.

Face den damat adayının aile fertleri ile tanışmakta yeni moda herhalde :9:

Ya yüz yüze tanışın ya hiç tanışmayın arkadaşım..

Yok beni görümcem beni eklesin, yok mesaj atsın, yok önce o dürtsün.. Bu nedir yahu :27:

Herşeyin cıvığını çıkarmaya bayılıyorsunuz.. :19:

Aceleye gerek yok bence.. Madem ciddi düşünüyorsunuz aileler tanışınca görümcenizi de tanırdınız.. Hem beni eklesin diye sipariş veriyorsunuz hem niye mesaj atmadı diye kafaya takıp abisi ile yazışmalarını habersizce okuma hakkını kendinizde buluyorsunuz.. Pes..

Ama kızın benimle konuşmamasıda ayıp değilmi? Sıcaklık göstermesi gerekirken kendince hava atıyor...

Evet erkek arkadaşımın kötü şeyler söylemesi iyi değil dolayısıyla ben soğudum ...Evlilikte aile de önemli..Kötü bir başlangıç oldu zaten benimle evlenmesini istemiyor kız. :15:

Sıcaklık göstermek zorunda değil. Hem bana bu tanıştırma işleri de saçma geliyor.Bir resimden yarım saatlik konuşmadan mı tanıyacak insanlar birbirlerini? İnsanlar evlenene kadar kaç kişiyle çıkıyor. Her tanışılana gelin muamelesi yapılıp ümit verilmesindense mesafeli durulması daha olgun bir tavır bence. Can ciğer kuzu sarması olup arkandan erkek arkadaşına kız göstermeye devam etselerdi daha çok üzülürdün.

slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.

Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.

Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.

sizce nasıl yaklaşmalıyım???:31:

aman uzak dur bence .. mümkünse hiç engelini kaldırma.. bu ne cesaret ya .. erkek arkadaşın ne diyor kız kardeşi ona birilerini ayarlamaya çalıştığında.. bence onun tavrını, cevaplarını da düşünüp tartmalısın ...

Bir kafede buluşup birer kahve içseydiniz keşke ki normalide budur zaten.
Aralarında ki özel msjları okumanız hiç hoş değil ayrıca.
Daha ortada hiç birşey yokken gereksiz negatif bir ortam oluşmuş.
Bunu aşmak gün geçtikçe zorlaşıcaktır.
Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız bile ilişkinizi geleceğe taşımayı planlıyorsanız ilk adımı atıp ortamı yumuşatabilirsiniz bence ve mümkünse bunu sanalda yapmayın.

face kullanimi yasaklanmali :50: kusmeler barismalar laf sokmalar hersey artik faceten yuruyor :51:

Anladığım kadarıyla ciddi bir ilişki içindesin. Madem evlenmeyi düşünecek kadar ciddi her şey neden sanal ortamda yapılıyor ilk tanışma? Bu kadar önemli bir durum neden son derece gayri ciddi bir ortamda oluyor. Yani aynı olay benim kardeşim için olsa ben ciddiye almam bu tanışma olayını. Her şeyin bir uslubu var bence. O senden küçük değil mi? Bence ön yargıları kırmak biraz sana bağlı. Küçük kardeşler abilerini istemsizce sakınırlar bazen. Bir tanışma ayarlayabilirsin.. ön yargıları yıkmak adına. Yoksa bu böyle devam eder gider. En kötü insana bile bazen ikinci bir şans vermek çok şeyi değiştirebilir ki sizin aranızda bir şey geçmemiş. Bence önce sen kendi ön yargılarından kurtul.

hey allahım ya rabbim.
o ona beni eklesin demiş öteki eklemiş ama selam vermemiş
diğeri çıkmış gizlice mesajlarını okumuş ve sevilmediğine kanaat getirmiş...
Arkadasım sevilmiyorsan kendini sevdirmeye bak ne diye bunları dert ediyorsun.
Haa baktın sevdiremedin yıldızımız barışmadı der çekilirsin karşısından.

Kardeşi için bile böyle konuşuyorsa ilerde evlenince ilk kavgada senin için kimbilir neler söyler :/ Pek sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi kız kardeşininde rahat duracağını hiç sanmıyorum.Gözler kör olmadan mantıklı düşünmek gerekir bence ilişkinin geleceğini

kim başka bir kız için kız kardeşinden vazgeçer?
bir erkek ya da kız kendine bir sürü evlenecek kişi bulabilir ama kardeşini asla üzmek istemez. çünkü kanından canından birisi.
hem kim karısı bile değil sevgilisinin sözüne bakarak kızkardeşiyle görüşmez ki bu olayda kızkardeşin suçu nedir?,bu nasıl bir akıl verme işi yahu..
çok çocukça.

hiçte çocukça değil bence burda kız kardeşinin suçu sevgilisinin olduğunu bile bile başkasını ayarlamaya çalışıyor bende görümceyim ama hiç bir zaman sevenlerin arasına girmem. şu anda 3 yıllık evliyim benimde görümcem evlenmeden önce aramızı bozmaya çalışıyordu evlendik ve halen her şeye burnunu sokuyor halen sokuyor.

Back
X