- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Arkadasimmi paralamazdim zorla o yaptirmamis olcakti sonuçta.rüzgar eken firtina biçer.allah korusun.. Kizlikk zari bunlar tehlikeli şeyler.Az önce birisi konu açtı kızlık zarını diktirecek yer ariyo sevgilisi terk etmiş
Yeniden başkasıyla nisanlanacakmis
Size sorum şu: Hadi beraber oldunuz hamile kalamadin senide terk etti birlikte olduktan sonra ne gider arkadaşını paralardin dimi
Aynı fikirdeyim amacınıben de anlamadım. Acaba yaza kadar sözlüsü vazgeçer diye mi düşünüyor ki?Bende yanıyor diyeceğim zaten cinsellik var neyin derdi ne için acele ediyor anlamadım. Hani deseler ki eskiler nişanlılık uzun olmaz hemen evlendirelim de çocuklar bişi yapmadan, e bu zaten yapacak bebeği. Amaç ne anlamadım
Doğru olabilir.bayanin bayana güvenmediği bir toplumdayiz artik.hic tanimadigin insanlar yollarda tanidiklarindan daha samimi gerçekçi yaklasiyor.burasi iyi ki var
Sizlerden..
Hala arkadaşınızı korumanız düşündürücü, bu konuların tehlikeli olduğunu biliyorsunuz, cevapda bellli, konuyu uzatmaya gerek yok, gerçi konunuz bana kendi heyecanımı unutturdu...Arkadasimmi paralamazdim zorla o yaptirmamis olcakti sonuçta.rüzgar eken firtina biçer.allah korusun.. Kizlikk zari bunlar tehlikeli şeyler.
Arkadaşım 2 ayda hem nişan hem düğün yaptı anası ağladı koşturmaktan. 1 saatim altın değerinde diyordu.Benimde anlamadığım Ağustos ayına ne kalmış şunun şurasında, ya benimki dese ağustosa evlenelim diye olmaz derim ,karşı çıkarım..
onu düşünüyorsa, bebek yapayım beni alıra hiç girmesin,sap gibi ortada da kalabilir.Aynı fikirdeyim amacınıben de anlamadım. Acaba yaza kadar sözlüsü vazgeçer diye mi düşünüyor ki?
Bende, şimdide yorum yazmadan duramıyorum, tövbe tövbeBende basligi gorunce, evlenmek istemiyor ama cocuklari cok sevdigi icin evlenmeden cocuk istiyor diye dusunerek konuya girdim. Girmez olaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?