evlenmeden hamile kalsam

Arkadasimmi paralamazdim zorla o yaptirmamis olcakti sonuçta.rüzgar eken firtina biçer.allah korusun.. Kizlikk zari bunlar tehlikeli şeyler.

Erken evlenmek için hamile mi kal dediler
Onlar yapmış mı olmuş mu
Arkadaşlara bak yaa verdiği akıla bak

Neyse canım sakın böyle bişi yapma
Biraz geç olabilir evlenmeniz ama olsun sabret Herşey yerinde zamanında güzel
Bu lafımı aklından çıkarma

Aynı fikirdeyim amacınıben de anlamadım. Acaba yaza kadar sözlüsü vazgeçer diye mi düşünüyor ki?

çocuğa bağladınız yani evlenmenizi yuh yani hem bana kalırsa evlenirseniz eğer bikaç sene çocuk yapmayıp tadını çıkarın,eğer hamile kalıp evlenme gibi bi düşünceniz varsa nişanlınız sizinle mecburen evlense bile hemen bunalıma girer boşar sizi inanın böyle saçma bişey duymadım herşey yolundaysa neden işi bu kadar aceleye getirme çabanız anlmış değilim bende ağustos ayında evlenmiştim bende eşimi 1 yıl bekledim ne olacakki ayrıca biz farklı şehirlerdeydik sadece telefonla konuşabiliyorduk ne diyeyim bana kalırsa o arkadaşınızı dinlemeyin sizi çok yanlış yönlendirmiş

Doğru olabilir.bayanin bayana güvenmediği bir toplumdayiz artik.hic tanimadigin insanlar yollarda tanidiklarindan daha samimi gerçekçi yaklasiyor.burasi iyi ki var
Sizlerden..

Yani akli basinda bir arkadaş,
Hii demek agustos diyor sen hamile kal 1 ayda evlensin senle kazma diye akil vermez.
Dalga geçmiş olabilir mi, hani belki ironi yapmıştır, sen ciddiye almissindir :)
Bilemedim yaa değişik bi durum

Ne kadar dengesiz ve terbiyesiz arkadaslarin var

Allah islah etsin...

Bu konu yarına 20 sayfayı bulur. Konu sahibinin arkadaşlarının kafası sahiden başka çalışıyor bence bu gece yapacağınız en doğru iş size bu aklı veren arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmak olur

Arkadasimmi paralamazdim zorla o yaptirmamis olcakti sonuçta.rüzgar eken firtina biçer.allah korusun.. Kizlikk zari bunlar tehlikeli şeyler.
Hala arkadaşınızı korumanız düşündürücü, bu konuların tehlikeli olduğunu biliyorsunuz, cevapda bellli, konuyu uzatmaya gerek yok, gerçi konunuz bana kendi heyecanımı unutturdu...

Benimde anlamadığım Ağustos ayına ne kalmış şunun şurasında, ya benimki dese ağustosa evlenelim diye olmaz derim ,karşı çıkarım..
Arkadaşım 2 ayda hem nişan hem düğün yaptı anası ağladı koşturmaktan. 1 saatim altın değerinde diyordu.

Aynı fikirdeyim amacınıben de anlamadım. Acaba yaza kadar sözlüsü vazgeçer diye mi düşünüyor ki?
onu düşünüyorsa, bebek yapayım beni alıra hiç girmesin,sap gibi ortada da kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…