- Konu Sahibi Mylonghair
-
Yorumu 5 kere begendi say
Ek olarak: Evlilikte sorun olur "hamile kal düzelir "
Yemin ederim emme gomme nedir anlamadımne emmeye ne gömmeye geliyor derken ayıp yahu edep biraz bir kadının agzına yakışıyor mu şu argoca laf, ayrıca o arkadaşlarına da günde 2 doz doğal inek sütü ve taze balık yazıyorum, zekaları açılsın biraz. ne kafalar var yahu.
Yanlız değilsin bende kaldımSon cümlede tutuklu kaldim
Bende simdi dönüp tekrar baktim.Son cümlede tutuklu kaldim
Ben bunu anlamadım bıle siz yazınca farkettim ayyy nasıl yane emmeye ne gömmeye geliyor derken ayıp yahu edep biraz bir kadının agzına yakışıyor mu şu argoca laf, ayrıca o arkadaşlarına da günde 2 doz doğal inek sütü ve taze balık yazıyorum, zekaları açılsın biraz. ne kafalar var yahu.
Onlar arkdas felan olamaz.
Boyle bisy olabilirmi ya??saka gibi.
Allahim dusmanimin basina vermesin bunlari.
Taktige bak taktige. Hey Allahim ya.
argo bir tabi işte ben agzıma dahi alamam terbiyem müsaade etmez şahsen bır kadının agzından duyunca onun yerıne utandım .Yemin ederim emme gomme nedir anlamadım
Lafın gelişi söylenen bi sözdür anlıyorum
Çok cahilim
Ben de anlamadim.Ben bunu anlamadım bıle siz yazınca farkettim ayyy nasıl ya
Ya da konu sahibi bizleArkadaslarin demesi ayri da, konu sahibi de bu oneriyi ciddi ciddi dusunmus yani. Bunlar topluca birsey icmisler belli. Yada arkadaslari konu sahibiyle baya dalga geciyorlar.
Arkadaslarin demesi ayri da, konu sahibi de bu oneriyi ciddi ciddi dusunmus yani. Bunlar topluca birsey icmisler belli. Yada arkadaslari konu sahibiyle baya dalga geciyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?