- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Tam yazmaya hazırlandığım şeyi yazmışsınız. Bu küçük ve kirli hesaplar yapabilen kafaların varolduğunu görmek çok sinirlendiriyor beni.2016 senesine girmemize az kaldigi su gunlerde, hala hos olmayan ve kucuk zaferler pesinde kosarak, strateji uygulamayi istiyor ya kadinlarimiz. Yapmayiniz...
Canim bende bir anneyim uzuluyorum boyle buna benzer seyler duyunca asla kinamiyorum benimde kizim var ve annen aklima geldi malesf hayat bize ne getrir bilemeyiz, insan cok korkuyor benim kizimda boyle hatalar falan yaparmi diye,asla yapmaz demem bilemeyiz cunku oyuzden kinamam sende sabret bekle umarim mutlu olursun allah pisman etmesin inslalahYapmam sadece burada sormak istedim.güzel yorumun için teskler.tabiki de kendime o gözle baktirmam...
Arkadaşım 2 ayda hem nişan hem düğün yaptı anası ağladı koşturmaktan. 1 saatim altın değerinde diyordu.
Ahh ahh benim sevgilim okulun bitmesini bekliyor daha 1,5 sene var, hmmmm çok uzun acaba hamile kalsam mı kiHem okulda gündem değişir hem hemencik evleniriz Mezuniyetede bebemle giderim ayy gece gece beni iyi güldürdü bu konu ben benimkine mesaj atayım yarın söz nişan hepisini bir arada yapalım :)
Bana bu konu fake geldi açıkçası...allahım esirgesin
surda dugune ne kalmıskı
hayır uzun nısanlılık olmaz dıyene nıkahsız cocuk nasıl olur ben onu anlayamadım
bu ne perhız bu ne lahana tursusu
bence sız evlenmek ıcın acele etmeyın daha zamanınız var bazı seylerın ıyıce oturması gerekıyor
neyın dogru neyın yanlıs oldugunu kestıremeyecek kadar olgunluga erısmeden evlenınce sonra hem sız hem aılenız cok sıkıntı cekersınız
Bana bu konu fake geldi açıkçası...
Değişik bir tatmin yöntemi olsa gerek :)ınsanların kafası ucmus gercekden :)
ınsallah fakedır boyle kısıler olduguna ınanmak ıstemıyorum
bıde fake konu acıp boyle dusunceler uydurup yorumları okumakta nasıl bı psıkopatlık valla onuda cozemedım :)
sakın sakın..Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor
Çocuk yaparken de sınavlara girilsin valla :) çok ciddiyim yani, ne zihniyetler ile çocuklar doğuyor..Birde cocuk yapmak bu kadar kolay olmamali yaa, Ustunde ciddi dusunulmesi gereken bir karar bu.
O kadar zor ki bir insan yetistirmek.
Evlenemiyorum yap cocuk evlensin. Kocayi eve baglicam yapim bi cocuk baglansin.
Resmen dogmamis çocuklar kullanılmis oluyor.
Üzülüyorum bir anne olarak bu zihniyete.
Sonra o cocuklar tahammulsuz, zorluklardan yilmis, sorunlu ailelerin ellerinde ziyaan oluyor.
Konu sahibi bunu sana yazmadim lafim öyle ortaya yaniii :)))
Çocuk yaparken de sınavlara girilsin valla :) çok ciddiyim yani, ne zihniyetler ile çocuklar doğuyor..
Yorumu 5 kere begendi sayBirde cocuk yapmak bu kadar kolay olmamali yaa, Ustunde ciddi dusunulmesi gereken bir karar bu.
O kadar zor ki bir insan yetistirmek.
Evlenemiyorum yap cocuk evlensin. Kocayi eve baglicam yapim bi cocuk baglansin.
Resmen dogmamis çocuklar kullanılmis oluyor.
Üzülüyorum bir anne olarak bu zihniyete.
Sonra o cocuklar tahammulsuz, zorluklardan yilmis, sorunlu ailelerin ellerinde ziyaan oluyor.
Konu sahibi bunu sana yazmadim lafim öyle ortaya yaniii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?