evlenmeden hamile kalsam

2016 senesine girmemize az kaldigi su gunlerde, hala hos olmayan ve kucuk zaferler pesinde kosarak, strateji uygulamayi istiyor ya kadinlarimiz. Yapmayiniz...
Tam yazmaya hazırlandığım şeyi yazmışsınız. Bu küçük ve kirli hesaplar yapabilen kafaların varolduğunu görmek çok sinirlendiriyor beni.

Yapmam sadece burada sormak istedim.güzel yorumun için teskler.tabiki de kendime o gözle baktirmam...
Canim bende bir anneyim uzuluyorum boyle buna benzer seyler duyunca asla kinamiyorum benimde kizim var ve annen aklima geldi malesf hayat bize ne getrir bilemeyiz, insan cok korkuyor benim kizimda boyle hatalar falan yaparmi diye,asla yapmaz demem bilemeyiz cunku oyuzden kinamam sende sabret bekle umarim mutlu olursun allah pisman etmesin inslalah

allahım esirgesin
surda dugune ne kalmıskı
hayır uzun nısanlılık olmaz dıyene nıkahsız cocuk nasıl olur ben onu anlayamadım
bu ne perhız bu ne lahana tursusu
bence sız evlenmek ıcın acele etmeyın daha zamanınız var bazı seylerın ıyıce oturması gerekıyor
neyın dogru neyın yanlıs oldugunu kestıremeyecek kadar olgunluga erısmeden evlenınce sonra hem sız hem aılenız cok sıkıntı cekersınız

Canım bak be

Bana bu konu fake geldi açıkçası...

Bizim konular gerçek oluri birisinden cevap gelir mi diye bekler dururuz, millet bir soru sorar cevap üstüne cevap gelir, helal olsun diyeyim ne diyeyim

Bana bu konu fake geldi açıkçası...

ınsanların kafası ucmus gercekden :)
ınsallah fakedır boyle kısıler olduguna ınanmak ıstemıyorum
bıde fake konu acıp boyle dusunceler uydurup yorumları okumakta nasıl bı psıkopatlık valla onuda cozemedım :)

Birde cocuk yapmak bu kadar kolay olmamali yaa, Ustunde ciddi dusunulmesi gereken bir karar bu.
O kadar zor ki bir insan yetistirmek.
Evlenemiyorum yap cocuk evlensin. Kocayi eve baglicam yapim bi cocuk baglansin.
Resmen dogmamis çocuklar kullanılmis oluyor.
Üzülüyorum bir anne olarak bu zihniyete.
Sonra o cocuklar tahammulsuz, zorluklardan yilmis, sorunlu ailelerin ellerinde ziyaan oluyor.
Konu sahibi bunu sana yazmadim lafim öyle ortaya yaniii :)))

Şaka mı yapıyorsun ne güzel sözünüz olmus mayısa kadar hazırlıgını yap ne bu acelen ?

sakın sakın..

Çocuk yaparken de sınavlara girilsin valla :) çok ciddiyim yani, ne zihniyetler ile çocuklar doğuyor..

Once uzun nişanlılık bizim aileye ters diyorsunuz sonra evlenmeden hamile kalsam mi. Hangi aile ki o nisanlilik dönemini kısa kesmek isteyip hamile kalmaya normal baksın. Ciddi ciddi düşünmüşsunuz ki sormussunuz, tepki alınca yok ben zaten yapmam diyorsunuz.

Ayrıca çocukları kirli oyunlarınıza alet etmeyin. Hiç bir çocuk birileri zorla evlensin diye şantaj malzamesi olarak dogmayı hak etmez.

Neden babamızın evinden güzelce gelinliğinizle ayrılmak varken adınızı evlilik dışı çocuğu olan bi kadına çıkarasınız ki? Yazarken bile mantıksız gelmemesi ve bunu ciddi ciddi sormanız üzücü

Yorumu 5 kere begendi say
Ek olarak: Evlilikte sorun olur "hamile kal düzelir "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…