evlenmeden hamile kalsam

Allah aşkına yaşın kaç? Hiç çocuk sahibi olmak için uygun vasıfları taşıyan biri olduğunu sanmıyorum. Bence sen uzun süre çocuk bile yapma. Çocuğa yazık.

o kadar eminsin yani hamile kalınca adam seni alacak neyine güvenipte hamile kalcan ki zaten sözlüsün bu yavaş ol

Nasıl arkadaşların var öyle korkutucu

Konunu okuyunca buradan nasıl duruyor biliyor musun, aman vazgeçerde bu sürede, beni almazsa diye paniklemişsin sanki.

Adamdan sakladığın bişey mi var? Kıt beyinli arkadaşın da sana adamı karambole getir, tak yüzüğü diyor. Dikkat et, karambole giden sen olursun.

ya şakamsnz ben anlamadım nasıl bir mantık bu aklı veren ve bunu fikir sanıp dinleyen siz...şu kk da neler okuyorum ya...ayrıca erkenden evlenip napıcaksın niye bu koca merakı??evlen zamanın gelince namusunla çocuğunu doğur adını çıkaracaksın saçma fikirlerle...

kafa gitmişse demekki !
neyin acelesi bu acaba çok merak ettim okadar sayfayi da okuyadim kızlar yazdımı bidaha cevap falan ?

gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bir ata sözümüz var bizim, babanın evinden çıkmaya garantin var mı, allah esirgesin ama insanın başına herşey gelebilir, siz, nişan düğün arasının uzun olması aileler arasında sorun olacaktıysa bunu onlar konuşup karar vermediler mi? Gereksiz bir arayış içindesin ki inan bana sonuçları çok ama çok daha kötü olabilir.

HAYATIMDA duyduğum en saçma öğüt gayet iyi anlaşıyorsunuz ama adam evlilik diyince susuyor aranızda bence sorun var konuşamama ...

Bu neyin acelesi? Karpuz musun mevsimin geçecek, anlamadım... Mayıs çok kısa bir süre. Ben de sandım 3 yıl falan. Ne biçim arkadaşlar onlar ya... Sen gerçek misin? Bu neyin kafası?

Dalga geciyosun galiba gurur denen bişey var annenin babanın gururu var ayrıca evlendiğinde keşke 2 sene nişanlı kalsaydim diyeceksin nişanlı olmanın tadını hiçbişey vermiyo bu kadar acele neden yani adamı kaçırmak mi istemiyon ozguvenin mi yok anlamadimki ilgincsin nisanlimla ilişkiye girdim sizce hamilemiyim çok korkuyorum diyeni çok gördük bdv de alistik artik normal geliyoda ama senin gibisine ilk defa rastliyorum değişik

bu acelen ne ?sana 3yil snra evlenelim dememis ki surda kac ay var..o arkadasin neyin kafasini yasiyo acaba...evlilik ypicak kadar olgunlastigina gore boyle sacma sapan bsey ypmazsn heralde diye dusunmek istiyrm..

Dizilerde binbir oyunla evliliğe zorlayan tiplerin gerçek halisiniz adeta
Haklısın çekirgeye , hangi diziye baksak hep aynı bi entrika tuzak falan filn ee hal böyle olunca konu sahibide etkilenmiş artık ne real ne değil aklı karışmış biçimde saçma sapan dizilerin yan etkisi bu konu sahibi olsa gerek

Ne emmeye ne gömmeyemi
Arkadaşım buram buram fakekokuyosun.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…