- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Konunu okuyunca buradan nasıl duruyor biliyor musun, aman vazgeçerde bu sürede, beni almazsa diye paniklemişsin sanki.Bana da mantikli gelmedi bu fikir.ama bu işlerde şeytan çok olur.uzatmak istemiyorum.tabiki basji yapacak degilim.tercihin sakince beklemek.bana böyle akillar verildiği için burada da kadim sayisi fazla ve objektif bakiliyo olaylara.gerçekçi fikirlere ihtiyacim olduğu için yazdim.iyi de ettim teşekkürler herkese
Benim arkadasima falci demisti,ilk oyle duymustum. Kadindi o da, birak bu adami ne emmeye ne gommeye demisti, tabi biz sok biz iptalne emmeye ne gömmeye gelme durumu erkek muhabbetidir sizde duyunca çok şasrıdım
Harbi ya, erkek olabilir.ne emmeye ne gömmeye gelme durumu erkek muhabbetidir sizde duyunca çok şasrıdım
Haklısın çekirgeye , hangi diziye baksak hep aynı bi entrika tuzak falan filn ee hal böyle olunca konu sahibide etkilenmiş artık ne real ne değil aklı karışmış biçimde saçma sapan dizilerin yan etkisi bu konu sahibi olsa gerekDizilerde binbir oyunla evliliğe zorlayan tiplerin gerçek halisiniz adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?