evlenmeden hamile kalsam

Ne kadar çirkin bir davranış? Normal insanlar gibi hamilelik sevincini paylaşıp hayatını planlayacağına bir adamı kafeslemek için masum bebeği kullanacaksın.. Sen gerçekten bir çocuğun olsun istemiyorsun, o sorumluluk ve duygu yok. Onu kullanıp evliliğe kapak atmak istiyorsun. Böyle bir annem olsun istemezdim!

mayıs ve ağustos mu çok uzun? arkadaşım sen delirdin mi? hamile kalıp adamı kendine niye mecbur edicen. daha evliliğe uyum sağlamadan çocuk mu büyütüceksin bir de. yani nasıl bir fikir mantık anlamıyorum

çocuk evlenince de olur ne bu bebek sevgisi. Temmuz da degil de agustos da hamile kal. adam zengin mi elinden kaçırmamak için mi biran önce hamile kalayım istiyon. neyin acelesi. bilemedim.

Harbi ya, erkek olabilir.

Üye adına bak zaten. "Mylonghair"; Saçı uzun aklı kısa işte der gibi.

yani ama 2014 üyelik
ama pek kadınlar kullanmaz bu tabiri
ben nerden biliyorum eşim çok sinirlenince kullanır bende kızarım ayıp ne bu böyle askerdemisin diye

yok benim anlamadığım nedir bu illaki evlencem telaşı adam sözünü vermiş işte.
Brad pittle filan mı nişanlandın kız naptın

Bu arada arkadaşlar hepiniz adeta birer sherlocksunuz seviyorum sizi :)

son lafına bı bakarmısın ne kadar ayıp arkadaslarında neyın kafasını yasıyolar anlamadım

Valla tedaviler hariç 5yılın sonunda kendiliğinden hamile kalabildim öyle Bi seferlik iş değil bu hadi bide 5yıl beklersen nolcak :) :) ağustosu mumla ararsın

İlk defa duyuyorum zaten gelip istemişler söz kesilmiş erken evlilik için hamile kalmayı bile göze alıyorsunuz. Evliliğinizin ilk 1 yılı eşinle sevdiğinle gezip tozmak varken sen daha evliliğe adapte olmadan çocuk doğuracaksın bence sakın böyle bir duruma kalkışma bekle sayılı gün çabuk geçer.

Acelen ne yazın evlenirsinz işte ne bu acele yanı hamile kalınca evleneceği ne malum aldir dicek belkide

Evlendikten sonra bile çocuk yapalım mı diye oturup konuşulur, plan yapılır. Bu ne bencillik; hem düşündüğün bebege hem de eşin olacak adama.
Lütfen çocuk sahibi olmayı bu kadar basite almayın, bu kutsal bir şey ve mutlaka anne ve baba aynı anda istemeli.

İşte böyle absürt beyinlerin de çocuğu hemen oluverir.
Diğer çiftler uğraşır edinemez!

Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…